Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ekonomik Olarak Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşka o kadar da sıcak bakmaman olası bugün. Büyük beklentilerin olmayabilir. Bazı şeyleri kendi haline bırakabilirsin. Aşk konularında kendini zorlamaman olası. Bir şeyler daha sakin ilerleyebilir.

Üretken birisiniz, bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Bugün yapılması gereken işleri yoluna koymak için doğru bir planlama yapman gerekebilir. Günü dikkatlice planlamak her şeye zamanının kalmasını sağlayabilir. Daha dikkatli hareket edebilirsin.

Bugün kendine olduğundan daha fazla yük bindirmemelisin. Zira dinlenmeye ve rahatlamaya da ihtiyacın olacak. Var olanyükünden fazlasını üstlenmemek iyi bir tercih olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün enerjin biraz düşük olabilir. Bir şeyler yapabilmek için yeterli enerjin olmayabilir. En iyisi kendini çok fazla zorlamak yerine biraz dinlenerek kendine zaman ayırmalısın.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı insanlara hırslarınız aşırı görünebilir ama sizin için gökyüzünü hedeflemek tamamen doğaldır. Yaptığınız işte en büyük ve en iyi olmak istiyorsunuz ve kimsenin sizi kariyer hayallerinizi gerçekleştirmekten alıkoymasına izin vermiyorsunuz.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular gündeminde. Bir süre önce verdiğin paranın geri dönecek olması seni ekonomik olarak rahatlatabilir. Günü kendini ayırmaya yönelik planlar yapacaksın. Alışverişe çıkmak ve yeni kıyafetler almak isteyebilirsin. Diş hassasiyetin kendisini belli edebilir.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni bir işe başvurabilir, işinizi değiştirebilir veya yeni bir şehre taşıyabilirsiniz. Bu değişim sizin için iyi olacaktır. Yeni bir ortam sizi motive edecektir. Değişime inanın.İçinizdeki öfkeyi bir kenara bırakın.İnsanın yaralarını en iyi kendisi sarar.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcundaki ilk dördün, ailenize ve eve yönelik konularda daha fazla şey yapabileceğinizi gösteriyor. Ailevi konularda çaba var.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimi ya da neyi istediğinizi tespit edip aradığınız aşkı kendinize çekme fırsatı yakalayacaksınız. Aşk ilişkilerinde kararlılık süreciniz revaca...

9 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

9 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbiniz, zihniniz ve ruhunuz bugün uyum sağlayabilir. Hayatın yapboz parçalarını bir araya getirmeye yardımcı olan bir netlik duygusuna erişiminiz var. Bu ilham verici zamanı evinizi yeniden düzenlemek, yılın geri kalanı için hedeflerinizi yazmak ve hatta kişisel tarzınızı değiştirmek için kullanmayı düşünün. Aklınızdan geçenleri söyleme olasılığınız daha yüksek olduğu için bugün fazladan küstah davranabilirsiniz.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı günlerinizden birindesiniz. Yapmanız gereken birçok işi sıralama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi nasıl kullanmanız gerektiğini bildiğinizi çevrenize ispat etmeniz gerekiyor.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün daha çok ailenize ve evinize zaman ayırabilir, onların ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Planlanmış tadilat gibi işleriniz varsa başlayabilirsiniz ya da eviniz için yapmanız gereken alışverişler olabilir.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Partneriniz sizinle aynı korkular içinde değilse, belli ki tek taraflı bir soğuma sürecine giriyorsunuz. Gün içinde mesleğinizle ilgili bazı konularda yanlış kararlar alabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli ve sakin olmaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizi ilgilendiren bazı maddi problemler yakında çözülecek. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

9 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 18' 55" R
Ay
Başak
03° 27' 09"
Merkür
Koç
17° 47' 39"
Venüs
Koç
16° 56' 06"
Mars
Balık
20° 54' 20"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 20"
Satürn
Balık
15° 30' 14"
Uranüs
Boğa
21° 42' 30"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
20° 00' 07"
Lilith
Başak
22° 04' 20"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>