Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aşk Kapıda… Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün ateş hattından bir adım geriye gidin ve bulunduğunuz yeri inceleyin. Bazı cesur hamleler yaptınız, şimdi ise duraklama ve değerlendirme zamanı. İnsanların tepkilerine kulak verin, yorumlarını ve gözlemlerini dikkate alın. Diğer insanlar şu anki durumunuzla ilgili buz dağının görünen kısmını görebilirler. Dar görüşlü düşüncelerle kendinize işkence etmeyin. Öğrendiklerinizi sindirin ve ufkunuzu genişletin.

Bazı önemli haberler almayı mı bekliyorsunuz? Buna önemli kariyer meseleleri dahil olabilir. Bugün telefonla oturmak için iyi bir gün değil. Aramanız muhtemelen gecikecek ve muhtemelen en az beklediğiniz zaman gerçekleşecek. Telesekreterinizi açın, giyinin ve dışarı çıkın ve bir süre başka bir şey yapın. Aksi takdirde, telefonun çalmasını umarak kendinizi çılgına çevirebilirsiniz. Sabredin!

Bugün yapmak istemediğiniz şekilde para harcamaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de, bir projenin başına geçmek için söz verebilirsiniz ya da yakın bir arkadaşınız bugün özel bir şeyleri ele almanız gerektiğine karar verebilir. Her iki şekilde de bunları gerçekleştirme konusunda rahat hissetmezseniz, bunu söyleyin. Kendinizi ifade edebilme ve anlatabilme beceriniz bugünün enerjisiyle daha da artacak ve bir şeylere yeniden vadelendirmeniz olası dargınlıkları önleyebilir.

Partnerine karşı dürüst olman gereken bir gün. İlişkiniz çıkmaza girmiş olabilir. Ateşi tekrar yakmak senin elinde. Bunu nasıl yapmalı? Planı biliyorsun: tek yapmanız gereken baş başa romantik vakitler geçirmek. Daha neyi bekliyorsun? Yeni bir kıyafet, güzel bir restoranda rezervasyon, sen ve sevgilin...Bugün sosyal olaylar her iki cinsten de ilginç insanlara sizi bir araya getirirken, romantizm tırmanışa geçiyor. Halihazırda biriyle flört halindeyseniz, bugün partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, yeni biriyle tanışırsanız şaşırmayın. İlgi alanlarınızda başkalarıyla edeceğiniz teşvik edici sohbetler, hayal gücünüzü harekete geçirecek ve daha fazlasını öğrenme arzunuzu ateşleyecek. Günün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ulaşımda aksaklık ve gecikmeler yaşanabilir. Dalgınlık ve dikkat dağınıklığı olabilir. Şaşırtıcı, beklenmedik haberler alabilir, ani karar değişikliği yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise özel hayatınız, aile ilişkileri öne çıkıyor.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ev ile ilgili yeni fikir düşünceleriyle başlayabilirsin. Son zamanlarda vücudunda beğenmediğin bölgelere olan takıntını düzenli spor yapmaya karar vererek bertaraf ediyorsun. Bekar bir Koç burcuysan uzun telefon konuşmaların yeni bir aşka yelken açtırabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal bunalmışlıkla güne başlıyor olabilirsiniz. Biraz yalnız kalmak size iyi gelebilir. Yeni eğitim almak istiyor olabilirsiniz. Uzun zamandır planlarınız içerisinde yer alsa da henüz gerçekleştirmek adına bir gelişme olmaması sizin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermemelisiniz. İlişkinizde bir adım ilerisini düşünmek için güzel bir gün olabilir. Akşam yemeğinde partnerinize düşüncelerinizi açıklamak size iyi gelecektir. Gelecek planlarınızı gerçekleştirmek için harika bir gün.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda zorlansanız da zorlukların üstesinden gelebildiğinizi görmek sizi epey cesaretlendirebilir. Motivasyonunuz daha da yükselecek

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde iletişim gücünüz gündelik yaşantınızda bir arada olduğunuz ve özellikle de sizinle ilgilenen ve hayatınızı kolaylaştıran kişilere yansıyabilir. Akış dengeler açısından yanınızda olabilir. Öğleden sonra daha rahat koşullar içinde olabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi baskı altında hissediyor olmalısınız. Sanki her anınız bir çift göz tarafından izleniyor. Gerçekten de öyle aslında,yerinde yaptığını her şey patronunuz tarafından denetim altında tutuluyor.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır.Öğlen saatleri itibariyle ev ve aile konuları önem kazanıyor. Aile üyelerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı sağlık meselesine dikkat çekiyor, zehirlenmelere karşı ekstra dikkatli olmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu, "barış imzalamak" için güzel bir gün. Şu anda stresli hissediyor olabilirsiniz çünkü şüphelerinizi gidermeniz gerekiyor. Size rahatsızlık veren bazı yanlış anlamalar olabilir. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. Birbirimizi suçlamak yerine, geleceğe odaklanma zamanı. Uyum içinde ilerlemek istemez misiniz?

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili barındırdığınız endişeler çok yersiz. Birtakım yersiz kurgular içine girip sıkıntılı yaşayabileceğiniz bir ilişkiyi, daha problemsiz sürdürme yolları arayın. Araya fazla zaman koymadan, onun gönlünü alma niyetinizi bir an önce belli etmeniz gerekiyor. Bugün işinizle ilgili, gereğinden fazla inisiyatif ve sorumluluk almanız gerekecek. Bu sayede tüm işleri sonuçlandırabilecek ve yeni projeler üzerinde çalışmaya fırsat bulabileceksiniz. Yatırımlarınızı riskli işlerde değerlendirmeyin.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>