Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Girişimciliğin Fark Yaratıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşka odaklanırken yeni gelişmelere daha fazla zaman ayırman gerekebilir. Geçmişte seni o kadar da mutlu etmemiş durumlara çok fazla zaman ayırmaman iyi olacak. Yeni insanlar, yeni etkiler daha baskın olabilir.

Bugünyaşamınızda bazı değişiklikler yaşayacaksınız. Bu değişikliklere en çabuk siz adapte olacağınız gibi bilmediğiniz konu ve alanlara dalarak risk alacaksınız. Ancak, Plutondan aldığınız üçgen açı sayesinde çok kazançlı olacaksınız. Pratik zekanız, çevrenizde oluşturduğunuz olumlu arkadaşlıklar size yardım edecek. Ancak her konuyu son dakikaya bırakma huyunuz yüzünden de zor durumlarla karşılaşacaksınız.

Maddi konularda için rahat olabilir. Çünkü seni zorlayacak büyük masraflarla karşılaşmaman olası. Hatta ileride yapacağın masraflar için bugünden birikim yapabilir ve bu konuda memnun olabilirsin.

Bugün aktif bir hayat tarzı için daha fazla hareket edebileceksin. Daha sağlıklı bir bünye için daha aktif olman gerekebilir. Ve bugün bu enerjiyi doğru bir biçimde kontrol edebileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için çok keyifli bir gün olabilir. Odaklanacağın birçok konuda çok pozitif gelişmeler görebilirsin. Özellikle de insan ilişkilerinde çok daha pozitif bir hale gelmen olası. Aşka daha fazla zaman ayırabilirsin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Aslan burcunun Ay hareketi ve Satürn ile oluşturduğu açı bugün sizi zorlu bir sürecin beklediğine işaret ediyor. Sizi engelleyebilecek durumlardan veya insanlardan uzaklaşmak için daha güçlü ve kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz. İş hayatında daha fazla sorumluluk alarak oluşabilecek sorunların üzerinde gelebilirsiniz.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimci tarafın ile birlikteyerinde fark yaratabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan gün içerisinde tanışacağın kişi seni fazlasıyla etkileyebilir. İletişim araçlarını kullanırken dikkatli olman gereken bir gündesin. Kendi işini kurmak istiyorsan, gün içerisinde uğraşman gereken evrak işleri olabilir.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanıştığınız bir kişiyle yakın zamanda görüşebilirsiniz. Güzel bir arkadaşlık kuracağınız bu kişi ile yakınlaşacağınız güzel bir gün olabilir. Ama bu arkadaşlık sürecinde sizleri hayal kırıklığına uğratabilecek bir kişi ile karşılaşmanızın da olasılıklar arasında olduğunu unutmadan ilerleyin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde yaratıcı konular ve aşk var. Yaratıcı olduğunuz konulara karşı heves duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek sizi iyi hissettirecektir. Pozitif ruh halinizi herkese yansıtmalısınız. Şans içeren konularda kısmetiniz yüksek. Akşamüstü saatlerinde zevklerinize daha da düşkün olabilirsiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkında olmasanız da çoğu konuda şansınız çok yüksek. Özelliklegibi madde konularda belirgin başarılar elde ederek adınızdan söz ettireceksiniz...

11 Nisan 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

11 Nisan 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir seçim yapmanız gerekebilir. Kafanız, bir süredir size haritanızda olmayan bir yöne gitmenizi isterken, kalbiniz size tanıdık ve rahat olana bağlı kalmanız için yalvarıyor olabilir. Biri mutlaka diğerinden daha iyi değildir. Bunu, olduğunuz kişiyi takdir etmek ve yeni birine dönüşmek arasında bir denge gibi düşünün. Sizin için en heyecanlandırıcı olanın peşinden gidin.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olan ilişkinize farklı gözle bakabilirsiniz. Hem kendinizi, hem de onu sorgulayarak zaman kaybediyorsunuz. Olaylara değişik bir felsefe ile yaklaşıyorsunuz; istediğiniz gibi olmadığı zaman canınız sıkılıyor.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir, ancak bunların biraz can sıkıcı olması mümkün. Hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz, önce biraz sakince durum değerlendirmesi yapmanızda fayda var.

11 Nisan 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız iyimser bir döneme giriyor. Kendinizi çekici hissedecek ve bu durum dış görünüşünüzü de olumlu etkileyecek. İş hayatınızda yeni girişimler yapmak için riske girmeye hazırsınız. Fakat aldığınız sorumluluklar sizi engelliyor. Soğukkanlı tutumunuz nedeniyle karar vermekte zorlanıyorsunuz. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

11 Nisan 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 26"
Ay
Akrep
24° 32' 49"
Merkür
Koç
26° 27' 31"
Venüs
Balık
21° 37' 20"
Mars
Balık
04° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 50"
Satürn
Balık
13° 18' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 44"
Neptün
Balık
27° 48' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 39"
Lilith
Başak
19° 47' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>