Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günü sevinçli kapatacaksın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Birine itirafta bulunmaya karar verebilirsiniz. Bir şeyi çözmeye çalışıyorsunuz ve belki bir arkadaşınızla konuşursanız daha iyi hissedeceksiniz. Veya sevgilinize karşı gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için onunla biraz zaman geçirin. Endişelerinizi dile getirmek faydalı olabilir. Bir şeyleri konuşarak duygularınızı daha iyi anlayabilir ve bir çözüm bulabilirsiniz.

Bugün pek çok yaşlı insanla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Bugünün enerjileri sizi devlet adamları ya da önemli şahsiyetlerle iletişime geçirecek. Belki de işyerinde çok deneyimli bir akıl hocanız vardır. Bu kişinin bilgisini sünger gibi içinize çekin ve ona hayat deneyimiyle ilgili sorular sorun. Büyükbabanızı ya da amcanızı da ziyaret edebilirsiniz. Bu kişinin sizinle paylaşacak faydalı fikirleri olabilir.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Gün boyunca pek göze batmamaya çalış ve özellikle sabah saatlerinde gereksiz konuşmalardan; laf kalabalıklarından uzak dur. Güneş battıktan sonra kabuğundan çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. Duygularına ağırbaşlılık ve ciddiliğin hakim olduğunu göreceksin; ve kısıtlayıcı bir his, mevcut durumundan hiç kurtulamayacakmışsın gibi hissetmene yol açacak. Bu negatif zihniyet içerisinden kendini kaybetme.Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 07:45'te sizlerin burcuna geçiyor. Sizler için şanslı ve olumlu bir gün devam etse de gün içinde Ay'ın kurduğu sert açılar agresif olmanıza neden olabilir. Ay'ın Mars ile karşıtlığı nedeniyle bu durum partnerinize karşı olabilir. Hızlıca, düşünmeden verdiğiniz tepkiler ilişkinizde sorun yaratabilir. Bir yargıya varmadan önce sevdiğinizi sakince dinlemenizde yarar var.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü sevinçli kapatacaksın! Geçirdiğin stresli günlerin ardından, kendini ihmal etmiş hissedebilirsin. Biraz tembellik yapabilir, alışverişe çıkabilirsin. Yeni insanlarla tanışabileceğin bir dönem başlayabilir. Bu sayede, yeni fikirler edinebilir, farklı bir bakış açısı kazanabilirsin. Akşam saatlerinde kardeşin ya da kuzeninden gelecek haber, günü sevinçli kapatmanı sağlayacak.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizde geçmişte ne istemiştiniz şu anda neye sahipsiniz, bunların sorgulamalarını yapıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte gizli kalmış bazı sorunlar gün yüzüne çıkabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda hızlı adımlar atabilirsiniz. Sağlık ve düzen konularına da özen göstermelisiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi net ifade etmekte güçlük çekebilirsiniz. Aniden sinirlenebilir ve söylemek istedikleriniz yerine istemediklerinizi söyleyebilirsiniz

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarını düşüneceğiniz ve onlara yardım, destek ve hizmet duygunuzun yüksek olduğu bir gün olabilir, hayır ve bağış işlerinde yer alabilirsiniz. Mistik ve spiritüel yönünüz güçlü olabilir, manevi konuların içinde bulunabilirsiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkunuz bugün çok güçlü, ancak her an tükenebilirsiniz. Bugün mola vermekten çekinmeyin. Bırakın bir günlüğüne başkası süperstar olsun. Geri adım atın ve diğer kişilerin ön plana çıkmalarına izin verin.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz.Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız yükselişte. Geçmişteki bazı problemler tekrar gündeminize gelebilir. Sorunlar sizi yıpratmak yerine daha tutku ile birbirinize bağlanmanızı sağlayacaktır. Bazen herkes ateşlenmek için biraz rüzgâra gerek duyar. Evli Koç burçları için de durum aynı. İlişkideki ahenk artıyor.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizin bir davranışından çok fazla etkilenecek ve huzursuz duygular içine gireceksiniz. Duygularınızı kontrol etmeniz gereken bir gün. Olayların üzerinde fazla durmayın. Duygularınızın yoğunluğu bir kaç saat sürecek.

12 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 05"
Ay
Kova
15° 17' 09"
Merkür
Koç
17° 31' 00"
Venüs
Boğa
02° 47' 18"
Mars
Koç
00° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 46"
Satürn
Balık
16° 42' 08"
Uranüs
Boğa
22° 25' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 26"
Lilith
Başak
23° 29' 56"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>