Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnatlaşıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Topları bugün ateşe verin ve bırakın ruhunuz özgürce uçsun. Arkanızda çok miktarda mühimmat var, bu da size sorumluluk alma konusunda güven veriyor. Maceracı ruhunuzun istediği yerde dolaşmasına izin verin. Sevdiklerinizle olan iletişiminiz açık olacağını göreceksiniz ve tüm sosyal görüşmeleriniz sorunsuz ilerleyecek. Katıldığınız herhangi bir partide ön planda olan siz olacaksınız.

Öyle olmasına İzin verirseniz, bugün aptal bir güne dönüşmesi an meselesi. Bugünyerinde yapılacak en iyi şey basit bir şekilde değişik yollara boyun eğmek olacaktır. İletişim her şekilde engellenmiş gibi görünüyor. Telefon arızası veya bilgisayarın kapanması gibi teknik zorluklar bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz farklı dillerde konuşacaksınız. Hiç kimse onun dediği noktayı anlamıyor gibi görünüyor. Onunla savaşmayın. Sadece herkesle birlikte gülün. Yarın, her şey normale dönecek.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Birilerinin senin yardımına ihtiyacı var. Yardım sinyali ve çağrısı alabilirsin. Belki bir komşunun başı dertte. Ona sızdıran musluğu tamir ederek veya kırık bir kapıyı onararak yardım edebilirsin. Belki de bir aile üyesi maddi olarak sıkışmış olabilir. Gelir gider hesaplarını inceleyerek onlara organize olabilmeleri konusunda destek olabilirsin.İnsanlar sizi genellikle utangaç ve ketum biri olarak görse de aslında kendinizi rahat hissettiğinizde oldukça açık yüreklisiniz. Bugün çevrenizdekilerle sosyalleşmek ve sohbet etmek sizin için hiç sorun olmayacak gibi görünüyor. Şen şakrak olacaksınız, öyleki birkaç espri bile patlatabilirsiniz. Bunların hepsi sizin için iyi, zira son zamanlarda dalgınlaştığınız için insanlar size neler olup bittiğini merak etmeye başlamıştı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sosyal olaylar her iki cinsten de ilginç insanlara sizi bir araya getirirken, romantizm tırmanışa geçiyor. Halihazırda biriyle flört halindeyseniz, bugün partnerinizle daha da yakınlaşacaksınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa, yeni biriyle tanışırsanız şaşırmayın. İlgi alanlarınızda başkalarıyla edeceğiniz teşvik edici sohbetler, hayal gücünüzü harekete geçirecek ve daha fazlasını öğrenme arzunuzu ateşleyecek. Günün tadını çıkarın.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi konular öne çıkabilir. Yaşamınızdaki sorumluluklarla ilgilenebilir, aile büyükleriyle bir araya gelebilirsiniz. İş ve özel hayatınız arasında denge kurmanız gerekebilir. Gerilime dikkat etmeli, dürtüsel tavırlardan kaçınmalısınız. Sağlıkla ilgili hassasiyetler ve destekler gündeme gelebilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni şeyler almak için araştırma yapabilir, telefonunu değiştirmek isteyebilirsin; ancak alışveriş için doğru kararlar verebileceğin bir gün olmayabilir. Evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle beraber yaşadığın evde yeni bir konsept belirlemeye karar verebilirsin. Ancak fikir ayrılıkları kısa süreli bir inatlaşmaya neden olabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün katılmanız beklenen seminer aktivitesi sizi kızdırmış olabilir. Ben neden katılmak zorundayım gibi bir düşünce içerisine girmeden yeni kişilerle tanışma potansiyelini göz ardı etmeden vaktinizi dolu dolu geçirmelisiniz. Her olaya bir fırsat olarak bakarsanız güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Konuların en derinine inmeden yüzeyde de kalarak çözüme ulaşabileceğinizi unutmamalısınız. Partnerinizle ego savaşına girmemelisiniz. Planları her zaman siz yapmak zorunda değilsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizi, ailevi konuları daha fazla önemseyebilirsiniz. Duygusal alanda fazla aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aşk ilişkilerinde verimli olabilmek için kalbinizi dinleyerek gurur yapmadan partnerinize ilerleyebilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kötümser bir tavır sergilemek artık alışkanlık haline getirdiğiniz bir şey. Ancak böyle olmak hem size hem de çevrenizdekilere zarar veriyor. Daha pozitif bir bakış açısı benimsemelisiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.Evinizle ve aile büyüklerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Eviniz, aileniz ve işiniz arasında dengeyi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenebilir, eviniz için alışveriş yapabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde olan problemler yüzünden kendinizi suçlamayı bırakın. İş yerinizde sıkı çalışmaya ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin. Bugünkü planlarınızı erteleyin ve kendinize vakit ayırın.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda beklediğinizi bulamayabilir, karşınızdaki kişinin size ilgi ve sevgi göstermemesine üzebilirsiniz. Düşüncelerinizi sorunların üzerine yoğunlaştırırsanız, bunun o kadar da içinden çıkılamayacak kadar önemli bir şey olmadığını fark edeceksiniz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan bazı soru işaretleriyle dönebilirsiniz. Parasal açıdan şanslı bir gün!

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>