Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Engelleri Aşmaya Hazırsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 80%

Şehvetli tarafınız bugün kendini gösterebilir ve etrafınızdaki insanları çekici bulabilirsiniz. Erotik romanlar ve filmler birdenbire ilginizi çekebilir, ayrıca parfüm veya iç çamaşırları dükkanlarına gidip alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkulu olacak bu yüzden onlar için yeterince vakit ayırdığınızdan emin olun! İyi eğlenceler!

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Enerjini içine yönelt. Öncelik sıralamasına göre yapılması gerekenlerin detaylı bir listesini hazırla. Artık organize olmalısın. Detay merkezli projeler ön plana çıkabilir ve düşündüğünden daha da fazla sabır ve konsantrasyon gücün olduğunu görebilirsin. Hızını biraz azalt; ve gördüğün her çiçeği koklamayı unutma!Doğuştan gelen spiritüel bir yatkınlığınız var ve bugün özellikle böyle hissediyor olabilirsiniz. Meditasyon grupları ve çeşitli dünya dinlerinin kutsal çalışmaları ilginizi çekebilir. Ayrıca fazlasıyla psişik hissediyor olmanız muhtemel ve gerçek anlamda gerçekleşen bazı önsezilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün psişik yeteneklerinizi eğitmek ya da kendinizi falcılıkta ya da Tarot kartlarında denemenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başarmanız gereken görevlere odaklanmaya hazır olacaksınız. Yine de eşit önceliklere sahip olan çok sayıda görev sizi gerginleştiriyor. Çok fazla detay odaklı ve mükemmeliyetçi birisi olduğunuz için bazen ayrıntılara odaklanıp büyük resmi görmekte zorlanıyorsunuz. Rahatlayıp derin bir nefes alın ve ilk önce en acil işlerden başlayın. Ancak keyifli bir öğle yemeği yemek ve huzurlu bir akşam geçirmek için de vakit ayırmayı unutmayın. Görevlerinizin bu şekilde daha kolay üstesinden geleceksiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güçlü ve mücadeleci kişilerle, özellikle de kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. İlişkilerin, ortaklıkların getirebileceği duygusal çalkantıları doğru yönetmeye dikkat etmelisiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önüne çıkan engelleri rahatça aşmak istiyorsun. Yaşayacağın gelişmeler sabrının sınanmasına sebep olabilir. Kimlerle hangi konularda konuştuğuna dikkat etmelisin. Kendinden emin tavrın çevrendeki insanlara da sana da özgüven aşılıyor. Ailenle beraber önemli konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, akşam saatlerinde sevgilinle beraber güzel bir yemeğe çıkabilirsin.

12 Mart 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde maddi beklentileriniz artabilir. Kendinizi güvende hissetme duygusu sizleri aksi bir şekilde hırslı ve yanlış anlaşılabilir durumlara sokabilir. Biraz daha sakin kalmalısınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz zamanlar var. İletişiminizde baskın bir üslup tercih edebilirsiniz, dikkatli olun. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda uğraşı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli koşullar söz konusu.

12 Mart 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle yaşama potansiyeliniz olan fikir çatışmalarına karşı dikkatli olun. Kavga etmemek ve anlayışlı olmak bugün mottonuz haline gelmeli adeta.

12 Mart 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki dik yokuş gözükünüzü hiç korkutmuyor ve gözlerinizi zirveye dikerek ilerlemeye devam ediyorsunuz. Zirveye ulaşana dek inanılmaz bir macera yaşayacaksınız.

12 Mart 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat edecek olan Ay, Satürn ile kare açı yapacak. İş hayatında yönetici pozisyonunda çalışan kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.Öğlen saatleri itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay finansal konularınızı ön plana çıkaracak. Gelir paylaşımı ve bütçe planlaması yapmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

12 Mart 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece eğleneceğiniz, neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Hareketli ve canlı olacağınız, bu sayede de olumlu etkileri değerlendireceğiniz bugün, çevrenizin hiç beklenmedik sürprizleri ile de sevinç dolu olabilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük hayatınızda veyerinizde her şey yoluna girmeye başlıyor. Kendinizi hem daha iyi hissedeceksiniz hem de bazı şeylere için iyi ki diyeceksiniz. Arkadaşlıklarınız konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Çok yakın bildiklerinizin aslında pek de yakın olmadığını anlayabilirsiniz. İlişkiniz konusunda endişeleriniz olabilir.

12 Mart 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerinde eşinle, ortağınla veyabirliğinde olduğun insanla aranda oluşabilecek sorunları sadece sağlıklı bir iletişimle halledebileceğini bildiğinden uyumlu ve ılımlı davranabilirsin. Öğleden sonra çalışmalarınla ve sorumluluklarınla alakalı; yöneticilerinin senin üzerinde kurabileceği baskı yüzünden sıkışmış hissedebilirsin.

12 Mart 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 54' 01" R
Ay
Yengeç
26° 37' 13" R
Merkür
Koç
26° 59' 22"
Venüs
Boğa
16° 51' 50"
Mars
Koç
09° 37' 01"
Jüpiter
Boğa
26° 58' 60"
Satürn
Balık
17° 36' 57"
Uranüs
Boğa
23° 05' 30"
Neptün
Balık
29° 16' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 43"
Chiron
Koç
21° 21' 39"
Lilith
Başak
24° 45' 59"
True Node
Koç
14° 56' 29"
Son Güncelleme : 13/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>