Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Her Şeyi Becereceğinden Eminsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün aşk konularında daha yapıcı olacaksın. Bazı konuları güzelleştirmek için sevdiğin kişiden de destek alabilirsin. Eğer düzeltmek istediğin şey ilişkinin kendisi ise o zaman aklına bunu gerçekleştirmek için daha iyi fikirler gelecek.

İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası. İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz.

Bugün etrafındaki insanların para ile alakalı fikirlerini çok fazla dinlememelisin. Seninle aynı durumda olmayan veya maddi olarak seninle aynı yollardan geçmemiş insanların fikirlerine çok fazla önem vermemen gerekecek.

Bugün vücudunda biriken gerginlikleri atmak ve daha sağlıklı hareket edebilmek için esneme hareketlerine özen göstermen gerekecek. Eğer stresin kaynağını hayatından çıkaramıyorsan, stresin etkilerine odaklanman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlarla arandaki iletişimde bir mesafe koyman gerekebilir. İnsanlarla arandaki konuşmalarda bazı gerilimler yaşanabilir. O yüzden bu tür gerginliklerden uzak durmalı ve sözlerine dikkat etmelisin.

12 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi geliştirmek adına bir adım atacaksınız. Özellikle kariyer veodaklı olarak hareket ettiğinizde bu kendinizi geliştirme adımlarının faydasını göreceksiniz. Sanatsal yeteneklerinizi ihmal etmeyin. Yeteneklerinizi günlük hayatınıza entegre ederek yeni bir planlama yapmalısınız.

12 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin ve evinin düzenine yapacağın değişiklik yeni başlangıçlar yapmana neden olacak. Seni ve etrafındakileri mutlu eden yanını fazlasıyla göstereceksin. Problemli bir işin varsa detaylarına yeniden odaklanabilirsin. Üstesinden gelemeyecek kadar ağır yüklerin sorumlusu olmak istemeyeceksin. Aileden birinin rahatsızlığını fazlaca ilgi alanına alacaksın. Endişelerini bir kenara bırakmalısınız...

12 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi yönde çıkmazda hissettiğiniz ya da üzerinizde ağırlık yapan her şeyle yüzleşmelisiniz. Bunun sonuçları olumsuz gibi görünse de aslında her şeyin açığa çıkması rahat nefes almanızı sağlayacaktır. Bunu ertelemeyin, hem maddi hem de psikolojik kazanımlarınız için kırmanız gereken döngüyü kırın.

12 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

12 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sorumluluklar almanız gereken bu süreçte sizi fazladan sorumluluklar ile bunaltmaya çalışan, ya da kendi işlerini size yüklemeye çalışanarkadaşlarınız olabilir.

12 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır aklını kurcalayan şeylere zaman verip bunları çözmeye çalışabileceğin bir gün olabilir. Bugünü seni rahatsız eden mevzuları doğru bir biçimde çözmeye, aklındaki soruları yanıtlamaya ayırmak hakkın olacak. Bu tür detaylara öncelik verebilirsin.

12 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin dekorasyonu ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek şu anda neredeyse imkânsız görünebilir. İlham almak için sosyal medyada gezinmek, kendinizi başkalarıyla yararsız bir şekilde karşılaştırmanıza neden olabileceğinden sizi yoldan çıkarabilir. Bunun yerine, yaşarken size neyin iyi hissettirdiğini belirlemeye odaklanın. İçsel bilgeliğiniz her şeyden daha belirleyici olmalı. Bugün kendinizi uzun bir süredir etkisinde oldunuz geçmiş bir deneyimden özgürleştirebilirsiniz. Her zamankinin aksine bugün oldukça çılgın fikirlere kapılabilirsiniz. Kimse bir sonraki adımınızın ne olduğunu bilmiyor, siz bile!

12 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Onaylanmayan bir konu üzerinde fazla ısrar etmeyin. Duygusal yönlerinizi ön plana çıkarmadan, geçmişle ilgili konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Aşk ilişkilerinizi yeni bir bakışla değerlendirmeyi unutmayın.

12 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

12 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yapılması gereken birvarsa, onu tamamlamadan rahat edemeyenlerdensiniz. Ancak bazen mola vermek de gerekir. Son zamanlarda üzerinde çalıştığınız şeye daha çok odaklanmaya çalıştıkça, daha zor hale gelebilir. Bugün kendinize bir mola verin ve tamamen alakasız şeylerle ilgilenin. Biraz kafanızı dağıtmak iyi gelebilir.

12 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili takıntılarınızın üstesinden geleceksiniz. Başarı konusunda engel tanımayan bir tablo ile dostlarınızın karşısına çıkmanız sizi olumlu kılarken, çevrenizdeki kişilere de bir cesaret örneği veriyor. Onların düşünüp, yapamadıkları her şeyi yaşama geçirme konusunda oldukça cesursunuz.

12 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 19" R
Ay
Balık
14° 26' 11"
Merkür
Koç
18° 38' 46"
Venüs
Boğa
05° 18' 43"
Mars
Koç
02° 25' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 32"
Satürn
Balık
16° 52' 38"
Uranüs
Boğa
22° 32' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 17"
Lilith
Başak
23° 43' 34"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>