Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sessizlik İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 10%

Bugün, asla anlamadığınız tekrar eden bir rüyayı düşünüyorsunuz. Birdenbire, buna bir anlam vermeye başlıyorsunuz. Rüya öyle güçlü ki sizi çok derinden etkledniniz örneğin, size yakın olan birinin ne kadar sevdiğinizi anlayabilirsiniz, ancak nasıl hissettiğinizi asla ona söylemediniz. Şimdi söylemenin vakti!

İş ilişkisi kurduğunuz kişilerle iletişim kurmak sizin için elzem. Günün büyük bölümünü telefonda ya da birikmiş evrakların arasında geçirebilirsiniz. Bugün biraz stresli bir gün olabilir. Üstesinden gelinmesi gereken bir gün. Yapabiliyorsanız, yardım alın. Her şeyi vaktinde yetiştirebilmek için en az üç kişi daha lazım! Yardım alın.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Hayallerini yaşıyor musun? Hala onlarla etkileşimde misin? Günün enerjisi sana hayallerin konusunda cesaret sunuyor. En çok ulaşmak veya sahip olmak istediğin şeylere yönelik olarak, bu enerjiyi fırsata çevir. Kendine şu soruyu sor: Ben dünyadan ayrıldıktan sonra insanların hakkımda ne söylemesini istiyorum? Arzularına yönelik adımlar attığın bir hayata geri dön!En azından şunu söylemek gerekirse, kelimeleri ağzında gevelemiyorsun. Tam olarak size en yakın olan insanların sınırlarını nasıl zorlayacağınızı biliyorsunuz. Yorumlarınız katalizör görevi görüyor. Üzerinize biraz şimşek ve gök gürültüsü çekerseniz şaşırmayın. Şu anda dilinizin acımasızlığından haberdar değilseniz, etrafınızdakiler kesinlikle bundan haberdar. Akıllanıyorlar! Ve masum davranmaya çalışman hiç de adil değil. "Yanlış bir şey mi söyledim?" demek sapladığınız okları hafifletmeyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının nasıl gittiği üzerine düşünmek her zaman kolay değil. Düşün ki, dünyada bir başınasın, seni engelleyecek veya bir şeyi yapman için zorlayacak herhangi bir güç yok. Hiç olmazsa ayda bir, hayatının böyle şartlar altında nasıl olacağı üzerine bir saat de olsa zaman ayırmaya çalış. Bu tarz etkinlikler, seni neyin engellediğini çözmene yardımcı olacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile büyükleri, eril figürler gündeminizde öne çıkabilir. Eşinize, büyüklerinize yardımlar içinde olabilirsiniz. İş hayatı veya günlük hayatla ilgili hedefleriniz için adım adım, planlı ve detaycı çalışmalar yapma zamanı. Gün içinde spor, hareket, temizlik iyi gelebilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalık ortamlara girmek istemiyorsun. Gürültü dolu bir haftanın sonuna yaklaşırken evinde vakit geçirmek isteyebilirsin. Hobilerine yoğunlaşıyorsun. El becerilerinin geliştiğini hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sevgilin ile aranda soğuk rüzgarlar esebilir. Bu durumun sebebini merak ediyorsun.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınızda bitmesi gereken konuları bitirmiyor olabilirsiniz. Sıkı sıkıya tutunduğunuz şeyler sizleri geçmişe götürmektedir. Yenilenen hayata yeni ve farklı bir pencereden bakmak istiyorsanız değişime direnmemelisiniz. Kaybeden siz olmadan modernizasyonu gerçekleştirmelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde kendinizi daha huzursuz ve endişeli hissedebilirsiniz. Ortaklı işlere dikkat etmelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda partnerinizden göreceğiniz ilgi hoşunuza gitse de kişisel alan sahibi olmak da istiyorsunuz aynı zamanda.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık hız kazanarak düze dönüyor. Daha hareketli bir döneme adım atıyorsunuz. Enerjinizi doğru ve yerinde kullanmayı ihmal etmeyin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların gerçekte ne kastettiği konusunda çok fazla endişelenmemeye çalışın. İşler düzelmeye başladığında, yani birkaç gün içinde, hepsi netleşecektir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati finansal konuları gündeme taşıyor.Kredileriniz, borçlarınız ve eşinizin finansal durumuyla ilgili konular ön planda olacaktır. Yönetici gezegeniniz Mars'ın burcunuzdaki geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. 10 Eylül'den beri kaybettiğiniz enerjiniz ve mücadele gücünüz ilerleyen günlerde tekrar yükselecektir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sıcak ve cömert hissedeceksiniz. Yakın akraba ya da arkadaşlarla ilişkiler de olumlu devam edecek. Kendiniz hakkında bilgilenmek için başkalarıyla aranızdaki yakınlık duygularınızı değerlendirin. Kadınlarla ilişkiler, platonik veya samimi olsun, özellikle yararlı ve kehanet özellikli olacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 46' 17" R
Ay
Balık
28° 40' 31"
Merkür
Koç
19° 16' 60"
Venüs
Boğa
06° 31' 05"
Mars
Koç
03° 10' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 19"
Satürn
Balık
16° 57' 33"
Uranüs
Boğa
22° 36' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 32"
Lilith
Başak
23° 50' 04"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>