Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İş Seni Bugün Daha Fazla Yoruyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda hersizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan özel bir arkadaş ziyareti yapacaksınız. Bu buluşmadan dönüşünüz, biraz umutsuzluk içinde olacak. Sizi üzmeye çalıştıklarına inandığınız bazı insanların gerekçeleriyle ilgili araştırmalar içine gireceksiniz. Tartışmalı, yorucu gecelerden sonra kendinizi bitkin hissetmeniz, sizde bazı ilişkilerinizi mesafelendirme düşüncesi geliştirebilir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün gezegensel enerjisi, bölgenizi tanımlamak ve haklarınızı korumak için gereken her türlü kendini teyit etme eylemini gerçekleştirmeye zorlamalıdır. Arzularınızı ve kişisel zevklerinizi keşfetmeniz ve fikrinizi açık ve net bir şekilde ifade etmeniz teşvik edilecektir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında yaşadığın bütün sorunları ortadan kaldırmak istiyorsun . Son dakika hazırlıksız yakalandığın bir olay ile karşı karşıya kalabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı tarafın hareketli ruh haline ayak uydurmakta güçlük çekebilirsin. Kamu personeli bir Koç burcuysan bugün her zamankinden daha fazla zorlanabilirsin. Kahve içmek iyi gelecektir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybettiğinizi düşündüğünüz zaman aslında sizlerin kazandığı bir tecrübedir. Lütfen kendinizi değerlendirirken acımasız olmayın. Olayları gerçekliği ile görmeyi seçin. Evde kalmaya devam edin.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceğiniz yerlere gitmek size iyi gelecektir. Uğraştığınız işlerde çözülme sonlanma yaşayabilirsiniz. İşlerinizde destek aldığınız kişilere yönlenmek isteyebilirsiniz fakat gün boyu kararsız tutumunuz işlerinizin de ilerlemesini engelleyecektir.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Borçlarınız varsa ödenmeleri hususunda strese girmeyin ancak yeni borca da bu girmemeye çalışın. İşlerinize başlamayı da ilerleyen günlere bırakmanızda fayda var.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha yavaş hareket etmeniz sizin için daha sağlıklı olacak. İşlerinizi aceleye getirmeyin, sabırlı olun.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcunda seyahat edecek. Sosyalleşmekten keyif alacağınız, yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün.Ay 17:02 itibariyle boşluğa girecek ve günün kalanında boşlukta olacak. Önemli işlerinizi 17:02'den önce halletmeye çalışmalısınız.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Koçlar bir süredir istediğiniz ilişkiye sahip olmadığınız için kendinizi sıkıyorsunuz. Belki de bu konuyla ilgili ciddi bir konuşma yapmanızın vakti gelmiştir. İlişkinizdeki problemlerhayatınızı olumsuz etkilemiyor. Yaratıcılığınız oldukça yüksek.

14 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız sıra dışı gelişiyor. Satın alma konusunda çılgın bir alış veriş tablosu ile ortaya çıkabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız olayların ortasında kalmak istemiyorsanız, istikrarlı davranmalısınız. Finans konularıyla ilgili takip gerektiren işlerle gündeme geleceksiniz. Kendinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz.

14 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>