Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Yaratıcılığınız bugün artıyor. Aklınız muhtemelen saatte bin km hızla çalışıyor. Gelecekteki projeler için yeni fikirler ortaya çıkıyor ve günün bir bölümünü onları denemekle geçireceksiniz. Sevgi ve romantizm aklınızda da olabilir, ancak gün boyunca sevgiliniz/eşinizle temasınız sınırlı olabilir. Mümkünse romantik bir akşam planlayın. Yorucu bir güne böyle sonlandırmak mükemmel olacak!

Birarkadaşınızın karamsarlığı kafanızı karıştırabilir ve onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu tam olarak hangi biçimde bulabileceğinizi tayin edemeyebilirsiniz. Durumu haddinden fazla analiz etmeyin. En iyi yöntem, kibar bir şekilde aklınızda ne varsa anlatmak olabilir. Muhtemelen, bu kişinin tek başına halletmesi gereken ufak sorunları olduğunu göreceksiniz. Endişelenecek ciddi bir şey yok.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En azından şunu söylemek gerekirse, kelimeleri ağzında gevelemiyorsun. Tam olarak size en yakın olan insanların sınırlarını nasıl zorlayacağınızı biliyorsunuz. Yorumlarınız katalizör görevi görüyor. Üzerinize biraz şimşek ve gök gürültüsü çekerseniz şaşırmayın. Şu anda dilinizin acımasızlığından haberdar değilseniz, etrafınızdakiler kesinlikle bundan haberdar. Akıllanıyorlar! Ve masum davranmaya çalışman hiç de adil değil. "Yanlış bir şey mi söyledim?" demek sapladığınız okları hafifletmeyecek.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Sevdikleriniz ve yakınlarınızla ortak finansal planlamalar içinde olabilir, yardım ve destek içinde bulunabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ise güven, iç içe geçme, çaba sarf etme önemli olacak.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aldığın keskin kararlar ilişkinde yeni başlangıçların temelini atabilir. Kafa karışıklığı yaşadığın konuları netliğe kavuşturuyorsun. Kişisel bakımına önem veriyorsun. Aldığın ürünlerinde daha çok bitkisel olanları tercih ediyorsun. Akşam yemeğinde farklı bir yemek tarifi deneyebilirsin.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınızda bazı dönemler kendinizi yol ayrımında hissedebilirsiniz. Bugün o düşüncelerle zihninizde tartışmalar yaşayacağınız bir zaman dilimi olabilir. Geçmişi ve geleceği tartının kefesine koyduğunuzda geçmiş ağır gelse de geleceğe yaptığınız yatırım ile yarınlara daha umutlu bakacaksınız. Aşırı korku ve kaygı içinde olmayın.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay riskli işlere daha dikkatli yaklaşmanız gerektiğini anlatıyor. Hayatınıza psikolojik dönüşüm getiren koşullar var.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle flört halinde bir ilişkiniz varsa baştan her şeyi yapabilirmiş gibi görünmek yerine net çizgilerle kendinizi ifade etmenizde fayda var.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herhangi bir şeye imza atmaktan kaçınmalısınız çünkü henüz anlamadığınız birçok şey var! Sadece biraz beklerseniz, çok yakında hepsini çözeceksiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönem finansal hayatınıza yeni bir gözle bakmanız için destekleyici olacaktır. Borçlarınız ve kredileriniz için ödeme planı oluşturabilirsiniz. Eşinizin veortaklarınızın finansal hayatında gündeme gelecek gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyecektir. Kendi işinizi yapıyorsanız işinize yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizden bazı şeyleri sakladığını düşünüyorsunuz ve kafanız çok karışık. İş yerinizde çok çalışıyorsunuz ve çabalıyorsunuz. Bugün yakın arkadaşınız ile birlikte alışverişe çıkmak isteyeceksiniz. 

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda bazı sorunlarınız olabilir, fakat ümidinizi kesmeyin. Daha fazla sempatik ve sevecen olun. Çalışma hayatında dayanıklı ve sabırlı yapınız zorlanıyor; kariyeriniz konusunda gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. İş ilişkilerinizde daha sabırlı davranmalısınız. Günü yaklaşan borcunuzu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 15' 35" R
Ay
Balık
20° 58' 51"
Merkür
Koç
18° 55' 56"
Venüs
Boğa
05° 52' 05"
Mars
Koç
02° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 53"
Satürn
Balık
16° 54' 55"
Uranüs
Boğa
22° 34' 26"
Neptün
Balık
29° 01' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 47"
Lilith
Başak
23° 46' 34"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>