Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eğitimine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Uzun zamandır beklenen bir olay (bir düğün veya doğum olabilir) gözyaşlarına boğulmanıza neden olabilir ve doğal olarak duygularını göstermekten hoşlanmayan bir kişi olduğunuz için bu duygusallık geçene kadar yalnız kalman isteyebilirsiniz. Bu sizin için de çok mutlu bir gün olacak ve aşırı memnuniyet duyacaksınız. Bu gerçek! Rahatlayın ve tadını çıkarın!

Bugün biraz dışlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların sizi takdir etmemesi veya yeteneklerinize değer vermemesi değil olay. Sadece şu anyerinde olan şey,arkadaşlarınız kendi görevleriyle çok meşgul olması. Personel gelişimi için harika fikirlerinizi dinlemeye zamanları olmayabilir. Yine de düşüncelerinizi yazın ve farklı bir günde paylaşmak üzere onları kendinize saklayın. Doğru yolda gidiyorsunuz. Sadece onlara daha fazla zaman verin.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Hiçbir şeyin çözümüne destek olamıyor gibi hissediyor olabilirsin. Her şeyin herkes için huzurlu ve uyumlu gitmesini istiyorsun. Çatışan duyguların yarattığı fırtınanın ortasında kalmış gibisin. Hiçbir şeye konsantre olamıyorsun. Belki de zihnin ortalığı karıştırıyordur. İnsanlar senin yardımını istiyor ve ihtiyaç duyuyor ve sen de zorunda hissediyorsun; ama aynı zamanda, kaçmak ve kimseyi takmamak da istiyorsun...Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şans gezegeni Venüs burç değiştiriyor ve size gözle görülmeyen ancak ruhunuzda hissedebileceğiniz şanslar, kısmetler sunuyor. Ruhsal yönden sizi tamamlayan, anlaştığınız insanlara açık olabilirsiniz. Beklenmedik aşklara hazır olmalısınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim sektöründe çalışıyorsan veya devam etmekte olan bir eğitimin varsa, senin için önemli bir gün. Günün akışı çalıştığın sektörde, önüne engeller çıkabileceğini işaret ediyor. Aslında bunları tecrübeye döndürerek, işin içinden kazançlı bir şekilde çıkmak senin elinde? İlişkinde zorlayıcı tavırların karşı tarafın biraz canını sıkılmasına neden olabilir. Başka insanlarla ilgilenmekten ziyade, kendine yatırım yapabilirsin. Sertifika programları söz konusu olabilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmek ve manevî alana yönelikçalışmalar yapmak için uygun bir gündesiniz. Sizi mutlu eden yerlerde bulunmanız, ideallerinizi planlamanıza yardımcı olabilir. Duygusal anlamda kendinizi güvende hissettiğiniz bir dostunuzla bir arada olmak size bugün iyi gelebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yüksek beklentilerde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal derinlik içinde olacağınız zamanlar var. Endişe hissine kapılmayın, sakin kalmakta fayda var.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sizlerin hayatının odak noktası sükunet ve barış adımları olabilir. Siz birisi ile barışabilirsiniz ya da birinden barışma teklifi bekleyebilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal koşullarınızla ilgili beklenmedik bir durum oluşabilir; sürpriz bir destek alabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde çalışmayı denediğinizde aile bireyleriniz işinizin bölündüğünü fark edeceksiniz. Elinizdeki işi bitirebilmeniz için yalnız başınıza kalmalı konsantre olmalısınız. Daha sakin bir yere gitmeyi deneyin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcunda seyahat edeceği bugün gündeminizdehayatınız olacaktır. Günlük rutinlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün.Ay ile Mars arasındaki sert etkileşimin etkisiyle sağlık problemleri gündeme gelebilir. Öğrenciyseniz akademik hayatınızda problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireyselliğiniz de, sosyal adaptasyon yeteneğiniz de su yüzüne çıkacaktır. Sosyal ortamlarda huzur bulabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kısıtlamalarla karşılaşmadığınız sürece işbirliği yapabilir ve grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz, dışarıdan görüntünüz, imajınızla ilgili enteresan istekleriniz ve ihtiyaçlarınız söz konusu olabilir. Özellikle Koç burçları dış görüntülerini değiştirmek konusunda her zamankinden daha istekli olabilirler. Aklınızdakileri eyleme dökemediğiniz sürece kendinizi yeterince iyi hissedemiyorsunuz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; yapman ve bitirmen gerekenve toplantıların yoğun olduğu bir güne başlayabilir; kendini disiplin altına alabilirsin. Gün içerisinde sorumluluk bilincin çok yüksek olabilir ve aldığın görevleri yerine getirmek için titizlikle davranabilirsin. Akşam saatlerini ise partnerine yoğunlaşmak isteyebilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 37' 37" R
Ay
Başak
01° 13' 20"
Merkür
Boğa
00° 21' 35"
Venüs
Boğa
20° 20' 29"
Mars
Koç
11° 46' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 01"
Satürn
Balık
17° 48' 60"
Uranüs
Boğa
23° 15' 20"
Neptün
Balık
29° 20' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
21° 30' 24"
Lilith
Başak
25° 04' 48"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>