Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Teknoloji ile Sınavdasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk konusunda yeni maceralara açık olabilirsin. Yeni ortamlara da girebilirsin hatta. Bu sayede seninle aynı düşüncelere, ideallere sahip insanlarla tanışma şansını artıracaksın bugün. Aşk için kendini dışarı açman gerekebilir.

Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz. Üstün görev bilinciniz var. Girişimcisiniz. Her türlü desteği hakkediyorsunuz.

Para konusunda gecikme kaynaklı sıkıntılar yaşaman olası. Birikimlerini bu sıkışıklığı çözmek için kullanmayı tercih edebilirsin o yüzden. Parasal konularda esnek kalmanın faydasını daha fazla göreceksin.

Odaklanmak ve aklını temiz tutmak isteyebilirsin bugün. Bol su tüketmeli, stresten uzak durmalısın o yüzden. Uzun yürüyüşler yapıp stresi arkanda bırakmak mümkün olacak. Aktif bir hayat daha iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta boyunca hedeflerine varmak için işleri bugünden daha ciddiye almak isteyebilirsin. Karşına çıkan engelleri aşmak başta zor gelse de yaptığın planlar bu zorlukları aşmana yardımcı olabilir. Bugün daha sağlam adımlar atabilirsin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, Ay bu sabah Yay burcuna geçiyor ve Jüpiterle oluşturduğu açı sayesinde huzurlu bir ruh hali etkili oluyor. Bu kozmik iklim gün boyunca doğrudan sizi etkileyecek ve kendinizi her zamankinden daha dengeli hissedeceksiniz. İletişim yeteneklerinizdeki becerileriniz sayesinde kendinizi ifade etme konusunda başarılı olacaksınız.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisini yeni sonlandırmış bir yakının varsa, ona destek oluyorsun. Yaşadığı kırılmalar senin de aşka bakış açını değiştirebilir. Teknoloji ile çeşitli sınavların söz konusu. Eğer dosyalarını yedeklemediysen, meydana gelen bir arıza başını ağrıtabilir. Bugün su burcunda Ay Tutulması, meydana gelecek. Eğer devam eden bir hukuki sürecin içerisindeysen, bugün güzel haberler alabilirsin.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamlarda sizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarınıza küçük hediyeler almayı düşünüyorsunuz. Samimi destekleri için teşekkür ediyorsunuz. Yapacağınız küçük jestler onları mutlu ederken sizi de mutlu edecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı parasal konularla meşgul olabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal konularda yenilikler yapma üzerinde durmanız mümkün. Endişe yaratan durumların üzerinde çalışarak daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi yorabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutumlu davranmanız gereken bir süreçtesiniz. Mantıklı hareket ederek bu süreci kolaylıkla yürütebilirsiniz. Bu sürenin bitiminde rahata ereceksiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir şeye girişmek için detaylı bir plan yapmak adına motive olabilirsiniz. Profesyonel hayatınızdaki değişiklikler, sizi kariyer açısından yukarı doğru taşımayı vaat ediyor. Bugün sevdiklerinizle bir gezintinin tadını çıkarabilirsiniz. İçlerinden birinin bağlantıları, size oldukça yardımcı olabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırma içgüdünüzün yüksek olmasından kaynaklanan, hedeflerinize yönelik çalışmalar içindesiniz. Rakip tanımıyor fakat bu özelliğinizi gizlemeyi başarıyorsunuz. Yeni bir işe başlayanlar için, bulundukları ortam çok önemli.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah erken saatlerde gerçekleşecek olan Ay tutulması sizin ortak parasal kaynaklar, borç ve ödemeler, krediler, miras konularıyla ilgili alanınızı etkileyecek. Yöneticiniz Mars sizi destekleyecek. Bir karar alabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbi boş olanlar için olumlu bir gün.Uzun süredir beklediğiniz ilişkiyi yakalama şansınız var. Çekici yönünüzü dikkat çekecek bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kalbi dolu olanlar daha dikkatli davranmalılar. Sahiplenme duygularının oldukça yoğun olması nedeniyle partnerlerini üzebilirler. Bugün, tartışma ortamı yaratmaktan kaçınmalıdırlar. İşinizde performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Yapacağınız her işin altında güçlü bir planlama yeteneği yatıyor. Ele aldığınız her konuyu sonuna kadar bireysel bir şekilde takip ediyorsunuz. Çevrenizde sizi bencillikle suçlasalar bile aldırmamayı öğrendiniz. Bugün, bel kaslarınızı zorlamamalısınız.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>