Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eskileri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

Bugün açık konuşmak konusunda dikkat edin. Gezegenlerin açıları, özellikle ofisteki iletişimsizliğin sebebi olabilir. İnsanlar günün dengesini sağlamak için size bel bağlıyorlar, bu yüzden herkese eşit bir şekilde davranmak için elinizden geleni yapın. Ortaya çıkan herhangi bir gerilim muhtemelen altta yatan sorunlardan ziyade iletişim sorunlarından kaynaklanmaktadır. Ofis e-postası hatalı çalışıyor olabilir, bu nedenle iletiler yanlış yönlendiriliyor veya yanlış gönderiliyor. Bunların hiçbirini çok ciddiye almayın. En sonunda gün hatalardan oluşan bir komediye dönüşse de en azından bir komedi!

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Senden genç insanlarla çevren sarılmış olabillir. Yeni çalışanları eğitiyor olabilirsin mesela. Ya da genç stajyerlere rehberlik ediyor da olabilirsin. Eğer çocukların varsa onlarla vakit geçirebilirsin. Olgun bilgeliğini onlara sunmak, zihinlerini de olumlu yönde etkileyecektir. Doğuştan öğretmensin; hayat hakkındaki bilgi birikimini paylaşmaktan çekinme!İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerektiğince halledemediğiniz birtakım işler yüzünden azar işitebilirsiniz. Belki de dikkat edilmesi gereken bazı ayrıntıları gözden kaçırdınız. Ancak bugün yararınıza olabilecek müthiş bir ferahlık hissi de mevcut. Küçük sorunlara takılıp kalmayın ve hatalarınız sizi bunaltmasın. Sevinilecek bunca harika şey varken, niye fazla titizlenip her şeyi mahvedesiniz?

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili destek ve operasyonlar, ruhen ve bedenen sağlıksız olandan kurtulma ve arınma öne çıkıyor. Aynı hatalara tekrar düşmemeli, gün içindeki deneyimlerinizle hatalarınızı görmeye çalışmalısınız. Finansal karışıklıklara dikkat.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik koşturmacaların ön plana çıkacak bugün. Evinle ilgili yeni fikirleri harekete geçirirken, kullanmadığın eşyaları yeniden düzenlemeyi tercih edeceksin. İlişkinde yoğun duygular yaşanırken, bir yandan da üstü kapatılan sorunlarla burun buruna kalınabilir; problemi çözen ve konuları toparlayan sen olacaksın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gönül kırgınlıklarınızı kenara bırakıp kendinize yeni bir yol açmak için harika bir gün olabilir. Geçmiş gözyaşlarınızın hesabı bırakın. İlahi adalet her zaman yerini bulur. Yaşam geçmişteki düşünceleri geleceğe taşımak için çok kısadır. Sevginizi yarınla umutla taşıdıkça hayat sizlere her zaman gülümseyecektir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize karşı birtakım özverilerde bulunabilirsiniz. Ancak verebileceğinizden fazlasını vermediğinizden emin olmaya çalışın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz ve arkadaşlarınız bugün pratik olarak ortak bir amaçta toplanıyorsunuz. Bu yüzden hepiniz için anlaşmalar yapmak normalden çok daha kolay.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati finansal konuları gündeme taşıyor.Eşinizin veyaortaklarınızın finansal durumuyla ilgili konular ön planda olacaktır. Kredileriniz ve borçlarınız gündeminizi meşgul edebilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Hayatın derin yönleriyle ilgilenebilir, metafizik konularına merak sarabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sanki yakın inceleme altındaymışsınız gibi eylemlerinizi dikkatle düşünün. Gerçekçi eleştirileri dikkate alın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten beraberliğinizde uğradığınız hayal kırıklığı yüzünden içinize kapandınız. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakınlaşmak istiyor. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>