Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Evinde İstirahat Edebilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk hayatınız hakkında endişelenebilirsiniz. İdealist bir insan olarak, her zaman sonsuz aşk yaşadığınız bir ilişki arıyorsunuz. Fakat bazen gerçekçi olmuyorsunuz! Her ilişkinin iniş çıkışları vardır ve kimse mükemmel değildir. Şu anki aşk hayatınızın filmlerdeki gibi olmasını beklemeyin. Bunun yerine partnerinizle daha iyi iletişim kurmaya odaklanın. Herhangi bir sorunu çözmek için el ele verin. Biraz çaba ile, her şey düzelecek.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Kişisel para konusuna biraz daha dikkat vermeniz gerekebilir. Çok yorucu bir süreç olabileceği için, pes edip yarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyin! Yarının bugünden bir farkı olmayacak. Paçaları sıvayın, odaklanın ve bu işi halledin. Bu durumu ele alış şekliniz gerçekten ilginizi çekecek.

Kimse reddedilmeyi sevmez; ama muhtemelen en fazla sevmeyen de sensin! Bu yüzden de bilinmeyene doğru ilerlemekten ve riskler almaktan hoşlanmıyorsun. Arkana yaslanıp güvenli hissederek de hayatını olumlu yönde etkileyebilecek maceralardan kendini mahrum ediyorsun! Havaya enerjik, kucaklayıcı bir etki hakim ve seni gözünü karartmaya cesaretlendiriyor. Bu enerji sana yabancı gelse de, belki de bu yabancı enerjinin tadına bakmanın zamanı gelmiştir.Bugünü elinizden geldiğince iyi değerlendirmelisiniz. Elinizdeki işi bitiremeyince kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz ve moraliniz bozulacak. Eliniz kolunuz bağlı beklemek yerine olanca azminiz ve üretkenliğinizle yeni bir yol bulun. Şansınız yaver giderse elinizde fazladan zaman bile kalabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı davranabilir, zaman zaman kaygı ve stres içinde olabilirsiniz. Sağlık konuları,hayatında ve yaşamınızdaki sorumluluklar ana gündeminiz olabilir. Sabırsızlık ve acelecilik daha çok karmaşaya neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayabilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

 Üzerinde bir bitkinlik hissediyorsun. İş yerinden izin isteyip evinde istirahat etmek isteyebilirsin. Vitamin ve mineral açısından zengin besinler tüketmeye özen gösteriyorsun. Çocukları olan bir Koç burucuysan çocukların bakımı konusunda aile büyüklerinden bir günlük yardım isteyebilirsin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı partnerinize açıklamak da zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Durgun ve sessiz tavırlarınız karşı taraftan eleştiri almanıza sebep olabilir. Hislerinizi içinizde kendi başınıza kalmış hissediyorsunuz. Yüklerinize yük eklemek yerine paylaşmayı seçmelisiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde mücadele içine girebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Başarı için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Ailevi konularda duyarlı olmanız gereken zamanlardasınız. Acele etmeden karar vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

4 Kasım tarihine kadar 8. evinizde bir Merkür retrosu meydana gelecek. Bu da demek oluyor ki ortak finansal konular, hesap kitaplar, ödemeler, miras / prim / bonus / sponsorluk gibi ek gelirler konusunda bazı krizlerle uğraşmak durumunda kalabilir; kredi, vergi gibi resmi işlerle uğraşabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerde cinsellik ve derin paylaşımlar gündeme gelecektir. Dönüştüren, krizli konuşmalar olabilir. Eğer ki bir yakınınızın sağlık sorunu var ise tekrardan gündeme geldiğini görebilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fırsatlardan gerçekten en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, algılarınızı açmanız gerekir. Buna izin verirseniz işler çok daha ilginç hale gelebilir!

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Partnerinizle ilişkinizde dengeyi kurmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Bugünlerde diplomatik davranmanın faydasını görürsünüz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Deneyimli arkadaşlarınızdan, başarılı ilişkiler hakkında ipuçları alın. Bugün pahalı bir şeye yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Sonunda kendinizi çok huzurlu ve sakin hissediyorsunuz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız duygusal bunalımdan hiç ummadığınız kadar çabuk kurtulacaksınız. Ortakyaptığınız bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O, bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözecek. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 01" R
Ay
Yay
29° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 18' 28"
Venüs
Koç
28° 37' 17"
Mars
Balık
28° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 27"
Satürn
Balık
16° 24' 12"
Uranüs
Boğa
22° 14' 14"
Neptün
Balık
28° 50' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 58"
Lilith
Başak
23° 07' 25"
True Node
Koç
15° 25' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>