Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Evlilik Fikrini Tartıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Aslında tam bir hayalperestsiniz ve herkes sizi bunun için seviyor. Fakat bugün gezegensel enerjiler, sizi biraz daha pratik olmaya zorluyor. Çözülmesi gereken bazı kişisel meseleler var ve eğer aklınız bir karış havadaysa, bu hiç kimseye fayda sağlamaz. Bu, sevdiklerinize odaklanma zamanı. Çocuklarınız ihmal edilmiş hissediyor olabilir ya da eşinizin özel bir ilgiye ihtiyacı olabilir. Aile üyeleriniin sizin onların yanında olduğunuzu bilmeleri için gereken her şeyi yapın ve neye ihtiyaç duyuyorlarsa vermeye istekli olun.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

Günlük projelerinden keyif almaya çalış. Pozitif bir modda olacaksın ve insanlarla keyif verici deneyimler yaşayacaksın. Zaman güzel geçecek. Egon ve derin duyguların da uyumlu hareket edecek. Gülümsemecek için yeterli sebebin var; o halde ağzın kulaklarına varana dek gülümse! Bu seçimin sana birçok başarı da getirecektir. Hazırlan, yelkenleri hazırla ve denize açıl.Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerle, görevlerle ilgilenebilirsiniz. İş ve ev ortamında düzenlemelere gidebilirsiniz. Öğleden sonra gerilime dikkat. İlişkilerde şartları zorlamamalısınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hoş olmayan dedikodulara istemeden kulak misafiri olabilirsin. Fakat bu konuşmaları duymazdan geliyorsun. İş yerinde güdülerinle değil mantığın ile hareket etmenin faydasını göreceksin. Uzun süreli bir ilişkiye sahip Koç burcuysan evlilik fikrini değerlendirmeye başlayabilirsin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun çalışma temposunda kendinizi içinize kapatıyor olabilirsiniz. Çalışma alanınızdaki titizliliğiniz hem kendinizi hem partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Partneriniz iletişiminizin mesafeli olmasından şikâyetçi olabilir. Davranışlarınızı sergilerken dengede yaşamaya özen göstermelisiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi bir konu ile daha fazla ilgilenmek gereği olabilir. Evdeki işlerle daha aktif şekilde ilgilenebilirsiniz. Hassasiyetler fazla.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dikkatli olmalı ve kime ne verdiğinize dikkat etmelisiniz. Üstleriniz beklenmedik şeyler gerçekleştirerek planınız dışında durumlara sizi dahil edebilirler.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fark ettiğinizden çok daha fazlası var ve bu, gerçekte neler olup bittiğini ciddi bir şekilde anlamadan hemen bir işin içine çekilmenize sebep olabilir. Dikkatli olun.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana çıkarıyor.Evinizi güzelleştirmek ve dekorasyon değişikliği yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Beklenmedik bir sağlık harcaması yapabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var. Bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ev ve aileye ilişkin konular bugün de önemini koruyor. Geçmişle ilgili anılarınız, yaşantılarınız gündeme gelebilir. Anneniz, babanız ve aileniz başrollerdeki konumlarını koruyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal bir insansınız ve bu özelliğiniz sayesinde gereksiz tartışmalardan uzak durmayı başarıyorsunuz. Yine de mantığınızı ön plana çıkarmak zorunda olduğunuz bazı anlar olacak. İşinizle ilgili yapay, gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Uygun bir diyete başlayarak eski formunuza yeniden kavuşabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 59" R
Ay
Yay
29° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 17' 59"
Venüs
Koç
28° 34' 43"
Mars
Balık
28° 12' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 58"
Satürn
Balık
16° 24' 01"
Uranüs
Boğa
22° 14' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 51"
Lilith
Başak
23° 07' 11"
True Node
Koç
15° 25' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>