Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zevklerin Beğeniliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün sosyal bir kasırgaya yakalanmış olabilirsiniz. Gelen davetler sizi boğmuş olabilir. Aile üyeleriniz, onları ziyaret etmenizi ve sizinle zaman geçirmek isteyebilir. Arkadaşlarınız ise bir öğle yemeği için onlara katılmanızı isteyebilir. Bu arada, siz ve sevgiliniz de kendi planlarınızı yapıyor olabilirsiniz. Herkese vakit ayıramazsınız, dolayısıyla seçimlerinizi akıllıca yapmaya dikkat edin!

Bugün, harekete geçmeniz gereken günlerden biri aksi durumda harekete geçirileceksiniz. Amacınıza karşı çalışan inatçı, saldırgan güçler var, ve eğer dikkatli olmazsanız, olayların ortasına kolayca sürüklenebileceğinizi göreceksiniz. İnsanların yanlış dediği şeyler hakkında çok endişelenmeyin. Kendinize ve doğru olduğunu bildiklerinize güvenin.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkiler, ebeveynler ve kardeşler gündeminizde olabilir. Evle ilgili harcamalar, yatırımlar, aile içi finansal paylaşımlar gündeminizde olabilir. İhtiyaç doğrultusunda harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatında hızlı gelişmeler olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odanda yaptığın değişiklikler çevrendekiler tarafından beğenilebilir. Bu değişiklikler ile ilgili gün içinde soru alman olası. Zevklerinin beğenilmesi hoşuna gidiyor. El becerileri üzerine kendine yeni bir hobi edinebilirsin. Yeni tanıştığın birinin sana söylediği bir yalanı yakalayıp onunla ilişkini kesebilirsin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle var olan problemleri çözmek için harika bir zaman. Zıtlaşıp ilişkilerinizde daha sert etkiler yaratmak yerine altan alarak buzları eritmelisiniz. Sizi özleyen ailenize karşı sıcak bir adım atmalısınız. Konfor alanınızın rahatsız edilmesinden hoşlanmıyor olabilirsiniz. Parasal konular ve belli bütçe planları içinde olmanız gereken bir gündesiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi çok verimli hissedebilirsiniz. Bilhassa ilişki içerisinde kendinizi ifade edebilmekte hiç tereddüt etmeyebilir ve başarılı olabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yapacağınıza karar veremeyeceğiniz yeni ilginç işler öğreniyorsunuz. Bu yüzden bir süre beklemeli ve neler olacağınız görmelisiniz! Gizemli olaylar çözülmeyi bekliyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün gündeminizde finansal konular olacaktır.Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını aramak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Gelir – gider hesabı yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu beklenmedik harcamalara veya sürpriz bir kazanca işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkiniz harika bir şekilde ilerliyor ve birbirinize çok âşıksınız. İş hayatınızda yaptığınız hatalardan, ders çıkarmaya çalışın. Çevrenizdeki insanların sizi eleştirmesine tahammül edemiyorsunuz.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde size karşı oluşan duygusal bir birikim var. Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Meslek hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için adım atmaya başlıyorsunuz. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 31' 01" R
Ay
Aslan
04° 38' 16" R
Merkür
Koç
27° 43' 13"
Venüs
Boğa
17° 39' 00"
Mars
Koç
10° 06' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 03"
Satürn
Balık
17° 39' 43"
Uranüs
Boğa
23° 07' 42"
Neptün
Balık
29° 17' 01"
Plüton
Kova
02° 04' 32"
Chiron
Koç
21° 23' 39"
Lilith
Başak
24° 50' 14"
True Node
Koç
14° 54' 31"
Son Güncelleme : 13/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>