Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tecrübelerinden Faydalanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 70%

Anlaşmazlık veya başarısızlık korkusuyla riskli bir şey yapmak sizin için korkutucu olabilir. Belki de fark edilmeden arada kaynamak için farklı durumlarda görünmez olmaya çalışmış olabilirsiniz. Bu savunma mekanizması bir süreliğine işinize yarayabilir ancak korku veya suçluluk duygusuyla hareket etmek sizi hayatınızda gitmeniz gereken yere asla götüremez. İstediğinizi elde etmek için sağlam bir güven, sevgi ve inanç temelinde hareket etmelisiniz.

Farklı türden insanlarla etkili iletişim kurabilme yeteneğiniz sayesinde, doğal bir network yaratıcısısınız. Gezegensel enerjiler günlük ortamınızı iyileştirme ihtiyacınızı artırdıkça, bu yetenekler günümüzde de vurgulanacaktır. Değişmesi gereken şeylerden bahsetmek için iyi bir gün. İnsanları hevesinizle çok sıkmamaya çalışın çünkü bazen insanlar eleştirinizi şahsi alma eğilimindedir. Değişim önerdiğinizden destekleyici olmaya çalışın ve birlikte gerçekleştirilecek bir şey olarak yaklaşın.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Bugün senin için güzel bir gün. Girdiğin her ortamda kabul göreceksin. Neşeli doğan ise zirvede! Atılganlık konusunda ise kendine has bir kapasiten var ve bu da enerjiyi rahatsız etmeden istediğini almana sebep oluyor. İnsanlar hassas ve anaç özelliklerine saygı duyuyor. Bu özelliklerin sayesinde de, bugün oyunu kazanacaksın.Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni biriyle tanıştırılabilirsiniz. Bu kişi hayatınızın bir noktasında çok önemli bir rol oyanayacak biri olabilir. Onunla hemen bir bağ kuracaksınız ve benzer tutkularınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu kişi çok iyi arkadaşınız olabilir fakat havada romantizm kokusu da var. Ağırdan alın ve neler olacağını görün.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne uyku düzensizlikleriyle başlayabilirsiniz. İş ve özel hayatınızla ilgili konularda geleceğe göre hareket edebilir, geleceğe dair adımlar atabilirsiniz. Eğitim, başvurular ve yasal konular gündeminizde olabilir. Ödeme planlamaları, alım-satımlar gündem.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte edindiğin tecrübelerin bugün işine yaradığını fark edebilirsin. Ailevi problemlerini profesyonel hayatına yansıtmamakta başarılısın. İş yerinde patronların ile uyum içerisinde çalışıyor olman sana, yeni bir zammı müjdeliyor olabilir. İş yerinde seni kıskanan gözlere dikkat etmelisin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerji dolu aktif bir güne başlıyor olabilirsiniz. Güçlü iletişim yönünüz çevreniz tarafından kısa sürede fark edilecektir. Zihninizin bilgi açlığını bolca kitap okuyarak tamamlayabilirsiniz. Hayatınızda sıkı sıkıya tuttuğunuz bazı şeyleri artık bırakma vakti gelmiş olabilir. Hukuksal konularda bazı önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Terfi edebilirsiniz. 

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizi bir yanlış anlaşılma ile yargılamanız gibi akabinde kötü sonuçlar doğuracak durumlar söz konusu olabilir. Sakin kalıp düşünmelisiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Mevcut tavırlarınızla bunun böyle olmadığını anlatmalısınız. Yoğun bir çalışma dönemi içine girdiniz. İçinizden gelen ses kulak verin ve sağduyunuza güvenin, sizi başarıya götüreceği muhakkak. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor.

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi dramatik ve panikletici değişikliklerle tepki verme zamanı değil. Mantıklı düşünüp ona göre tavır alma zamanı.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Boğa burcunda seyahat etmeye devam ederken finansal konuları ön plana taşıyor.Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, parasal konularda somut adımlar atmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Para biriktirmeye başlayabilir, üstlerinizle zam ve terfi konuşmaları yapabilirsiniz. Finansal olarak güvende olmak isteyeceksiniz, bütçenizi aşacak harcamalardan uzak durun.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün keyfinize daha düşkün bir ruh halindesiniz; öğle saatlerinde duygularınız ve mantığınız arasında kaldığınız durumlar olabilir. Ödemeler, alım satım, gayrimenkul konuşmaları olacaktır. Kararsız kalabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Rahatlık ve konfor arayışınız öne çıkarken bu yönde harcama ve alışverişler gündeme gelebilir. Bütçenizi ve maddi durumunuzu gözettiğinizden emin olmalısınız, zira fazlaca hoşunuza giden eşya veya giysiler karşısında duygusal davranabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 17" R
Ay
İkizler
16° 12' 55" R
Merkür
Koç
23° 45' 60"
Venüs
Boğa
13° 06' 41"
Mars
Koç
07° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 23' 15"
Uranüs
Boğa
22° 54' 51"
Neptün
Balık
29° 11' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 59"
Lilith
Başak
24° 25' 42"
True Node
Koç
15° 11' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>