Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlişkini Tartıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün birinin ayaklarını yerden kesmeye karar verebilirsiniz. Bu özel kişiye karşı güçlü bir sevgi hissediyor olabilirsiniz. Onun için şiir yazmak veya şarkı bestelemek isteyebilirsiniz. Ya da ilginizi açıkça belirten tutkulu bir mesaj gönderebilirsiniz. Risk almaya hazırsınız.

Takdir etmeyeceğiniz bir şey varsa, bu kaba insanlardır ve bugün bazılarına rastlayabilirsiniz. Bugün huysuz insanların sizi bulduğu günlerden biri olabilir. Onlarla başa çıkabilmek için ekstra neşeniz ve sakinliğiniz üzerine gitmek zorunda kalacaksınız. Baktığınız her yerde, insanlar şikayetlerini dile getiriyor olabilir. Sabırlı olun, çünkü bazı gezegenlerin bu işte yoğun bir etkisi var.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha sosyal bir gün geçirebilir, ilişkilerinize odaklanabilir,ve özel ilişkilerinizde iyileşmeler sağlayabilirsiniz. Bazı ilişkilerde aldatıcı, yanıltıcı durumlar ortaya çıkabilir. Kendinizi tam olarak açmak ve ifade etmek istemeyebilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça sıkıldığın bir gün geçirebilirsin. Gününe hareketlilik kazandırmak için hobilerin ile yoğun olarak ilgilenebilirsin. İnternette karşılaştığın güzel bir kıyafeti satın almak istiyorsun. Aile üyelerinden bazılarının fikirlerini danışabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sevgilin ile arana bir soğukluğun girdiğini hissediyorsun.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal yakınlık duyduğunuz kişiye hislerinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Hayatınızın bir dönemini kapatıp yeni bir döneme kapı aralayacağınız bir gün olabilir. Sıcak yapınız sevilen mizacınızla birlikte sizleri zirveye doğru taşıyacaktır. Miras konularında mülk edinme sorunlarınızı hukuki yollarla çözüme ulaştırmayı seçmelisiniz. 

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilir ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün. İkna yeteneğinizi kullanmaktan çekinmeyin. Teknik sorunlara kolayca çözüm getirebileceksiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir takım süreçleri bitirip yeni süreçlere gönüllü olarak açık olmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu da sizi oldukça heyecanlandırıyor.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızlı, hareketli bir gün sizi beklerken değişken şartlara uyum göstermekte zorlanmayabilir, esnek davranabilirsiniz. Kendinizi konuşmalarınız ve ifadelerinizle gösterebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerinizi dinlemeye başlayın çünkü daha da güçleniyorlar! Düzenli olarak kafanızı karıştıran biri hakkında sorduğunuz bir sorunun cevabı konusunda içgüdülerinize güvenin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda seyahat ettiği bugün gündeminizde iletişimle ilgili konular olacaktır.Eğitimlere ve seminerlere katılabilir, kendinizi geliştirmenin farklı yollarını arayabilirsiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşırı duyarlılık sorunlara neden olabilir. Ruhsal yönünüze karşı maddi yönelimleriniz sizi kuşkulu durumlara sokabilir. Tüm ilişkilerinizde dürüst ve açık olduğunuzdan emin olun. Sağlığınız da hassas durumda bu yüzden kendinize dikkat edin. Sadece anladığınız şeyleri yapın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski aşkların pişmanlıklarını ve sizi tutsak eden tüm düşünceleri geride bırakın. Bugünlerde yeni başlayacak bir ilişkide gerçek aşkı bulacaksınız. İş hayatınızda bir dönüm noktasına geldiniz, köklü bir değişim söz konusu. Meslek değişimi söz konusu olmayacak, sadece kapalı kaldığını düşündüğünüz kapılar açılacak ve yükseleceksiniz. Geçmişte istemeyerek yapmış olduğunuz bir yatırımın sonucunu, bugün en iyi şekilde alacak ve çok sevineceksiniz. Hava değişimlerine karşı tedbirli olun.

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 18' 38" R
Ay
İkizler
21° 17' 28" R
Merkür
Koç
24° 07' 54"
Venüs
Boğa
13° 33' 52"
Mars
Koç
07° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 04"
Satürn
Balık
17° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 08"
Neptün
Balık
29° 11' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 09"
Lilith
Başak
24° 28' 09"
True Node
Koç
15° 09' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>