Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimde Arabulucusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 30%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

İşler sizin için iyi gidiyor olmalı. Her şey tıkırında gidiyor ve kalkış için pist müsait. Ancak, olmanız gereken yerden saparsanız, bir şeyden sert bir hatırlatma alabilir, ya da birisi sizi azarlayabilir. İş yerinde güçlü güçler var ve onlara karşı olmak yerine onlarla çalışmak sizin yararınıza olacaktır. Odak noktanıza ve içsel ruhunuza uygun olan yaşamın bu yönlerine odaklanın.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu yönünden bugün çok yoğun bir gün olacak, gerginlikler hat safhada ve tüm sosyal hassaslıklar pencereden uçup gidecek. Bu sabah biraz uzaklara doğru bir yolculuğa çık ve hayatın tamamen ellerindeymiş gibi hissetmeye çalış. Söylenmemiş sözler, sert ve kırıcı sözlerle yer değiştirdi ve bu sadece daha işin giriş kısmı. Ama gün gelişmek zorunda. Fakat bunlar olana kadar kendi gerginliğini kendine sakla.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir tempoda olabilir, birden fazlave konu ile ilgilenebilirsiniz. İş hayatında görüşmeler içinde olabilir,arkadaşlarıyla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. İletişim eksikliği ise karmaşaları getirebilir. Ev içinde yapılacaklarla ilgilenebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel bilgini geliştirmek istiyorsun bu sebeple yeni kitaplar edinebilirsin. Bu konuda yaptığın harcamalara hiç üzülmüyorsun. Evli bir Koç burcuysan eşinin ailesi ile senin ailen arasında yaşanan iletişim kopukluğunu bir şekilde halletmek isteyebilirsin. Ev için aldığın mutfak eşyalarında sorun çıkabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Geçmiş hatalardan ders alarak kontrollerinizi aksatmamaya çalışmalısınız. Çalışma ortamınızdaki titiz davranışlarınız bazen istenmiyor olabilir, kendinizi yormadan esneklik kazanmalısınız. Eşinizin akrabaları ile tartışmaların yaşanacağı bir gün olabilir. Eşinize olan desteğinizi ona hissettirmeye çalışmalısınız.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkide aldığınız birtakım sorumluluklar ve partnerinizin aldığı sorumluluklar denk düşmeyebilir bunlar da belirsizlik içerisinde hissetmenize neden olabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün cazibenizle göz dolduruyorsunuz ve tam olarak istediğinizi elde edebilirsiniz, bunun için ciddi bir stratejiye gerek yok. Gerçekten sevdiğiniz biriyle birlikte çalışmak size yol açacaktır.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Kardeşlerinizle, komşularınızla, kuzenlerinizle ve yakın dostlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Zihninizi toparlamak kolay olmayabilir, kafanız karışık olabilir. Eğitimlere katılmak veya kısa süreli seyahatler planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli bir kovaysanız, kendinizi çok aşık hissedeceksiniz ve eşiniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bugün, kariyeriniz ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve mutluluktan havalara uçacaksınız.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşma etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 12' 36" R
Ay
İkizler
19° 51' 36" R
Merkür
Koç
24° 01' 40"
Venüs
Boğa
13° 26' 10"
Mars
Koç
07° 29' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 36"
Satürn
Balık
17° 24' 28"
Uranüs
Boğa
22° 55' 47"
Neptün
Balık
29° 11' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 49"
Lilith
Başak
24° 27' 27"
True Node
Koç
15° 10' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>