Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Verimli Bir Gündesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Romantizm ve evlilik bugün sürekli aklınızda. Mustakbel sevgiliniz ile özel bir karşılaşma, "sonsuza kadar mutlu bir şekilde yaşamaya" isteğinizi alevlendirebilir. İlişkilere başlamak ve onları sürdürmek üzerine yazılan kitaplar özellikle yararlı olabileceği kadar ilgi çekici olabilir. Bununla birlikte, detaylı analizleri fazla önemsememeye çalışın. Bu kitapların, genellemelere dayalı olduğunu ve eşsiz bir birey olduğunuzu unutmayın.

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Eril kişilerle iletişimin güçlenebileceği bir gün. İrtibatının koptuğu erkeklerle tekrar iletişime geçebilirsin. Eril enerji, hayatına bambaşka bir bakış açısı getirebilir. Bu perspektife saygı duy ve onu onurlandır fakat bir kadın olarak da kendinden bir şey kaybetme. Feminen enerji kuvvetlidir ve erkeğin enerjisi tarafından gölgelenmemelidir.Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar güne dair planlarınızda aksaklık, değişiklik olabilir. Ulaşımlara gecikmelere dikkat ederek hareket etmelisiniz. Bazı konuşmalar elinizde olmadan farklı yerlere gidebilir. Kelimelerinizi seçmeye, iki kez düşünerek konuşmaya özen gösterin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş konusunda yoluna çıkan engelleri aşmak için verimli günündesin. Etrafındakiler sana bu konuda güvenmeseler de onları yanıltan girişimlerin olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan karşı taraf senden ilginç bir talepte bulunabilir. Yakın bir arkadaşının aldığı mutlu bir habere ortak oluyorsun.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde biriktirdiğiniz duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı oluşturmalı ve harekete geçmelisiniz. Ani kararlar vermeden önce iyice düşünmelisiniz yoksa bu durum sizi yanlışa sürükleyebilir. Ruhunuza iyi gelecek aktiviteleri yapmak sizi deşarj edecektir. 

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar herhangi bir isteğiniz konusunda düşünmek yerine eyleme geçmek ve sahada olmak için verimli zamanlardasınız. Eylemsizlik size zaman kaybettirecektir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni biriyle tanışacaksınız. Ancak onunla aynı frekansta olmayacaksınız. İkiniz tamamen farklı değer yargılarına sahipsiniz. Anlaşmaya çalışmak için uğraşmayın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde iletişimle, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Akşam saatlerini aile üyelerinize zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düğünmelisiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize bazı kurallar koymanızın zamanı geldi. Normalde işe geç kalan biriyseniz, bugün biraz daha erkenci olmaya çalışın. Hayal gücünüzü arttırmak için daha fazla kitap okuyun.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki sorunlar, beraberinde stres ve yorgunluk getiriyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı. Zevkli uğraşlar sizi dinlendirebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz. Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. Stres; boğaz ve gırtlağınızda problemler yaratabilir, fazla soğuk su içmeyiniz ve kendinizi soğuktan daha fazla korumalısınız.

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 57' 41" R
Ay
İkizler
16° 18' 42" R
Merkür
Koç
23° 46' 25"
Venüs
Boğa
13° 07' 12"
Mars
Koç
07° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 23' 17"
Uranüs
Boğa
22° 54' 53"
Neptün
Balık
29° 11' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 12' 00"
Lilith
Başak
24° 25' 45"
True Node
Koç
15° 11' 47"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>