Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeniliklere Karşı Açıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün topluluk etkinliklerine katılmak isteyebilirsiniz. Şanssız insanlar üzerinde olumlu etkisi olan bir kulüp ya da dini bir gruba katılmaktan ilham alabilirsiniz. Manevi yönünüz ön planda olabilir ve başkalarına bir şeyler verme havasında olacaksınız. Bu iyi bir şey çünkü büyük bir ruhunuz ve kişiliğiniz var! İçten paylaşım yapabilen birisiniz.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Fiziksel çevrenden sıkılmış hissedebilirsin. Bir süredir ertelediğin değişiklikleri yapman bugün mümkün. Belki de duvarlarını temizlemenin, boyamanın veya kaplamanın vakti gelmiştir. Stres seviyeni azaltacak bir renkte boyamayı deneyebilirsin. Yeşil, açık mavi tansiyonunu düşürmekte başarılı olabilir! Seni neşelendirecek bir ton seç.Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda pek çok temizlik ve düzenleme yapıyorsunuz. Projeniz uzun yıllardır devam ettiğinden etraflı bir çalışma yapıyor olmalısınız. Nihayet, karma sizin için işlemeye başlamış gibi görünüyor. Dolayısıyla, bugün büyük gün. Çocukluğunuzun bir kısmını artık geride bırakabilir, ya da en azından bunun artık çok uzak bir dönem olduğunu kabul edebilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı rüyalarıyla güne başlayabilirsiniz. Gündeminizdeki konu ve olayları derinlemesine sorgulayabilir, gizli ve bilinmez konulara merak salabilirsiniz. Finansal konularda zekice hareket edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünyerinde önemli bir toplantı gerçekleşebilir. Bu toplantıda ileri sürdüğün fikrilerin ile dikkat çekiyorsun. Aile içindeki maddi sıkıntıların çözümü konusunda daha aktif rol oynuyorsun. Zihnini yeniliklere karşı açık tutuyorsun deneme yanılma yöntemi yoğun olarak kullandığın bir gündesin.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle duygusal zamanlar geçirebilirsiniz. Geçmiş kırgınlıkları çözdükçe eski aile sıcaklığınızı daha fazla hızlı hissediyorsunuz. Partnerinizle ortak hayaller kurabilir bunun üzerine sıcacık bir sohbet edebilirsiniz. İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Evinizi de aynı anda ihmal etmemeye çalışmalısınız.

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgilenmek gerekebilir. Eskilere ait konularla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde duyusal engeller oluştuğunu hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygularınızı fazla göstermek tartışmalara yol açabilir. İç sesinizi dinleyerek harekete geçmek daha faydalı olabilir. Akşama doğru kendinizi alışverişe verebilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üstünü örttüğünüz, yapmaya üşendiğiniz fakat istediğiniz bir takım projelerle alakalı verimli olabileceğinizi kendinize kanıtlayacağınız fırsatlar yaşanabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişime açık bir günde kendinizi renkli, canlı olduğu kadar derin ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz. Söz ve konuşmalarınızla başkalarını etkileyebilir, ikna edebilirsiniz. Görüşme ve ziyaretler dikkat çekici olabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arada sırada kendinizde biraz geri çekilme ihtiyacı hissedersiniz ve bugün o günlerden biri. Düşünecek çok şeyiniz var ve iç gözlem doğru zamanlardan biri.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza dikkat çekiyor.Bugün evde zaman geçirmek ve ailenize vakit ayırmak size iyi gelecektir. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşimhayatında yaşanabilecek güç savaşlarına işaret ediyor. Bugünlerde alttan almaya ve sakin kalmaya özen gösterin.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki mutlu çiftleri kendinize örnek alıyorsunuz. İş yerinizde başarılı bir şekilde ilerlemeye ve çabalamaya devam ediyorsunuz. Hayatınızın bazı değişikliklere ve gelişmelere ihtiyacı olduğunu derinden hissedeceksiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili endişe ve kuruntularınızı ona yansıtmayın. Çünkü bunlar sadece sizin ürettiğiniz düşünceler olup, gerçeklik tarafı olmayabilir. Boş yere hem kendinizin hem de sevgilinizin canını sıkmamalısınız. İş konusunda boş hayallerin peşinden koşmanız ve zamanınızı gerektiği biçimde değerlendirmemeniz, başarısızlıklara yol açabilir. Mali gücünüzü sarsacak, girişimlerden dikkatle kaçının. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açabilir.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 02' 07" R
Ay
İkizler
17° 22' 09" R
Merkür
Koç
23° 50' 55"
Venüs
Boğa
13° 12' 50"
Mars
Koç
07° 20' 54"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 03"
Satürn
Balık
17° 23' 38"
Uranüs
Boğa
22° 55' 09"
Neptün
Balık
29° 11' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 15"
Lilith
Başak
24° 26' 15"
True Node
Koç
15° 11' 22"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>