Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendini Güvene Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 50%

Sabırlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Dört gözle bir yanıt bekliyor olabilirsiniz. Bütün zamanını sizinle geçirecek yeni bir sevgili isityorsunuz ya da yoğun bir arkadaşınızın dikkatini çekiyorsunuz. Bu insanlar sizi umursuyor olabilir ama kendi kaygıları var. Bugün istediğinizi alamazsanız çok üzülmeyin. Bunun yerine, zamanınızı verimli kullanın.

Genellikle oldukça sakin ve iyi huylu olduğunuz için, bugün neredeyse tanınmayacak haldesiniz. Biri size karşı çıkarsa, öfkeden deliye dönmeniz muhtemeldir. Biraz kendinizi kontrol edebilseniz olurdu, yoksa şimdiye kadar başarmış olduğunuz tüm işleri mahvedeceksiniz. İçinizdeki miktar çok fazla olsa bile, sahip olduğunuz inanılmaz enerjiyi başka şeylere kanalize etmeye çalışın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

İnsanlarla şakalaşmak için pek iyi bir gün değil. Evde oturup gardrobunu temizlemen için uygun bir gün. En iyi yapabildiğin şeyleri yap. Duvara bir tablo as, enfes bir akşam yemeği yap. İnsanları gülümsemenle etkileyebilirsin, öyleyse bunu kullanmayı unutma. Düşüncelerin içinde bulunduğun grupla uyuşmayabilir fakat bu moralini bozmasın. Bunu tek başına vakit geçirmen gerektiğine dair bir işaret olarak gör.Bugün kendini daha yumuşak ve içe dönük hissedebilirsin. Bu senin her zamanki kabuğunun için büyük bir değişiklik demek ve çevren de bunu fark edecek. Gün ortasına kadar insanları hasta olmadığın konusunda ikna etmeye çalışacaksın. Görünüşe göre kimse senin bir süre kendi kendine kalmak istemeni anlamak istemiyor. Senin refahın hakkındaki bitmek bilmeyen sorulardan kaçmanın tek yolu evden dışarı çıkmak olacak. Yarın yine eski sen gibi hisseceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün farklı psişik yeteneklere sahip olduğunuzu, belki de daha önce deneyimlediğinizden daha yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Muhtemelen bir kişinin neye ihtiyaç duyduğunu ya da istediğini, belki de kendisi bile bilmeden önce biliyorsunuzdur ve bu da sizi önem verdiğiniz kişilere daha da yaklaştırabilir. Bazen bir söz söylemeden, arkadaşlarınızla ve ailenizle kolay fark edilemeyecek bir şekilde iletişim kurabileceğinizi fark edebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapın!

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı davranabilir, zaman zaman kaygı ve stres içinde olabilirsiniz. Sağlık konuları,hayatında ve yaşamınızdaki sorumluluklar ana gündeminiz olabilir. Sabırsızlık ve acelecilik daha çok karmaşaya neden olabilir. Akşam saatlerinde rahatlayabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini maddi manevi güvence altına almak istiyorsun. İlişkisi olan bir Koç burcuysan ilişkinde sürekli hale gelen sorunlardan bıkmış olabilirsin. Bir ayrılık konuşması yapman olası. Bankaya giderek kendine bir birikim hesabı açıyorsun. Bu konuda azimli olduğunu çevrene kanıtlamak isteyebilirsin.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emeklerinizin karşılığını almaya başladığınız bir gün olabilir. Sabrınız ve çalışma azminiz takdire şayan. Güçlü iletişiminiz sayesinde oldukça dikkat çekebilirsiniz. Geçmişte yarım kalan konular gün yüzüne çıkıyor olabilir. Kendinizden ödün vermemelisiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız da artış olabilir. Bilginin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlarda yanlış anlaşılmalar olabilir. Ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün işlerinizde rahatça ilerleme kaydedebilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeyleri çok ciddiye alabilirsiniz ve her konuda yoğun düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. İş hayatında çevrenizden çok destek göreceksiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu öncesinde elinizdeki işleri toparlamak, özellikle ortak maddi konularda,ve para konularında yapılması gerekenleri elden geldiğince tamamlamak için uygun bir gün olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlerleyen günlerde hafta sonunu kutlamaya hazır mısınız? Cevabınız, hafta boyunca kaç hedefinize ulaştığınıza bağlıdır. Ancak bu listeye finansal hedefler eklememelisiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.Çalışmaktan ve hizmet etmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Sağlığınızla ilgili konular önem kazanıyor, doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi ile finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Kredileriniz ve borçlarınız konusunda ekstra hassas davranmalısınız. Unuttuğunuz bir ödeme önümüzdeki günlerde canınızı sıkabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize duygularınızı net bir şekilde ilettiğinizden emin olun. İş yerinizde harika fırsatlarla karşılaşacağınız bir gün olacak. Biraz yalnız kalmaya ve zihninizi dinlendirmeye ihtiyacınız var.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün farklı psişik yeteneklere sahip olduğunuzu, belki de daha önce deneyimlediğinizden daha yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Muhtemelen bir kişinin neye ihtiyaç duyduğunu ya da istediğini, belki de kendisi bile bilmeden önce biliyorsunuzdur ve bu da sizi önem verdiğiniz kişilere daha da yaklaştırabilir. Bazen bir söz söylemeden, arkadaşlarınızla ve ailenizle kolay fark edilemeyecek bir şekilde iletişim kurabileceğinizi fark edebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapın!

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 38" R
Ay
Yay
29° 50' 35"
Merkür
Koç
16° 18' 51"
Venüs
Koç
28° 39' 20"
Mars
Balık
28° 15' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 50"
Satürn
Balık
16° 24' 21"
Uranüs
Boğa
22° 14' 19"
Neptün
Balık
28° 50' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 04"
Lilith
Başak
23° 07' 36"
True Node
Koç
15° 25' 47"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>