Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güzel Haberler Yolda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 40%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

Bugün rakamlara karşı biraz duyarlı olabilirsiniz. Kontrol edilmekten hoşlanmıyorsunuz ve bugün patronunuz ağırlığını atıyor olabilir. Onların kibirli hallerinin size bulaşmasına izin vermeyin. Fazladan biryapmanız söylenirse anlaşmazlıklara girmeyin. Her ne kadar bu ek sorumluluk gündeminizde ve zamanlamanızda ayarlamalar gerektirse de, aslında parlamanız için iyi bir fırsat olabilir!

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Hassas bir su grubu mensubu olarak bazen insanların hakkında ne düşündüğü konusunda çok kaygılanıyorsun. Eğer biri senle hemfikir olmazsa, bunun moralini aşağı çekmesine izin verme. Negatif fikirlerden ve eleştirel yorumlardan kendini uzak tut. Geçmişinin başarılardan oluştuğunu hatırla. Sen olduğun kişisin, ve insanları memnun etme gibi bir zorunluluğun yok. Yaptığın seçimler konusunda daha iyi hissedeceksin...Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi başka bir kadınla rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda fırsatlar yakalayabilir, kazanç elde etme ve maddi-manevi güçlü olma konusunda daha hırslı olabilirsiniz. Özgüven ve bencillik zaman zaman artabilir. Plan dışı veya ani programlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce yaptığın birgörüşmesi beklemediğin şekilde olumlu sonuçlanabilir. Bu mutlu haberi arkadaşların ile paylaşıyorsun. Mesleğin ile ilgili geliştirici kitaplar satın alabilirsin. Yakın bir akrabanın sağlık sorunları ile yakından ilgileniyorsun. Çevrendeki insanların algısında saygınlığın artabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Yolunda gitmeyen çalışmalarla ilgili istişare de bulunmak sorunların çözüme kavuşturulmasında olumlu etken olabilir. Karar almadan önce sakince düşünmeli ve olayları biraz zamana bırakmalısınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Aslan burcunda. Kendinizi daha yaratıcı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Aşkta ve keyif veren konularda son derece canlı ve yeniliklere açıksınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bazı olumsuzluklar yaşamış olsanız da beklentilerinizi arttıracak gelişmeler olabilir. Kendinizi sabır ve yüksek pozitif enerji ile ifade edebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu son gününde heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışacağınızdan emin olabilirsiniz. Onlar için mükemmel bir adaysınız, peki onlar sizin için öyle mi?

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati sizi neşeli ve keyifli bir ruh haline sokuyor.Eğlenmek isteyeceğiniz bugünü hobilerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz. Flörtleşmekten keyif alırsınız, partnerinizle romantik zaman geçirmek için uygun bir gün olacaktır. Yaratıcılığınızı kullanacağınız aktiviteler bugün size iyi gelecektir.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki mutlu çiftleri kendinize örnek alıyorsunuz. İş yerinizde başarılı bir şekilde ilerlemeye ve çabalamaya devam ediyorsunuz. Hayatınızın bazı değişikliklere ve gelişmelere ihtiyacı olduğunu derinden hissedeceksiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiyle aranızdaki ilişkiyi bozmaya çalışanlar olabilir. Çevrenizdeki kişilere ilişkilerinizi anlatmayın. İş yerinde yaşanan olaylar karşısında kontrolünüzü kaybederek yenilgiye uğrayabilirsiniz. Çünkü düşünceleriniz kontrolünüz dışında yönleniyor ve bu nedenle duygularınızın dengesi bozuluyor. Daha disiplinli olmalısınız ve düzeninizi bozan davranışlarınızı ciddi bir şekilde incelemelisiniz. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>