Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kıskançlığın Tutabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevgi ve romantizm isteğiniz güçlü olacak. İş yerindeyken sevgilinize eğlenceli bir mesaj gönderebilir veya telefonuna onun için romantik bir sesli mesaj bırakabilirsiniz. Gün boyunca sevgilinizle temasta olduğunuzu hissedeceksiniz. Belki de saatler sonra birlikte özel bir akşam geçirmeyi planlamanız gerekebilir. Hayatınızda biri yoksa da, hoşlandığınız kişiyi bir yere davet edebilirsiniz.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Kaynakların tükenmiş gibi hissedip yenilgiyi kabullenerek havlu atmak isteyebilirsin. Henüz pes etme. Sırf bugün güzel bir gün değil diye tanıdığın herkesi defterden silip kendini bir keşiş ilan etmen çok da mantıklı olmaz. Ayrıca bugün biraz buhranlı hissediyor olman bunun sonsuza dek süreceği anlamına da gelmez. Günü atlatabilmek için biraz daha uyumlu olman gereken bir gündesin.Bugün sıcak ve sevecen yanınızı göstermek için mükemmel bir gün. Genellikle sahnenin merkezinde olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Herkes sizin utangaç biri olduğunuzu söyleyebilir. Fakat bugün, sosyalleşmeye, iletişim kurmaya ve, diğer insanları önemsediğinizin bilinmesine izin vermeye meyillisiniz. İnsanlar size doğru çekilecek ve arkadaşlığınızın tadını çıkaracak. Neden arkadaşlarınızla öğle yemeği için dışarı çıkmıyorsunuz ya da başardığınız şeyi kutlamak için bir araya gelme gecesi düzenleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini daha yumuşak ve içe dönük hissedebilirsin. Bu senin her zamanki kabuğunun için büyük bir değişiklik demek ve çevren de bunu fark edecek. Gün ortasına kadar insanları hasta olmadığın konusunda ikna etmeye çalışacaksın. Görünüşe göre kimse senin bir süre kendi kendine kalmak istemeni anlamak istemiyor. Senin refahın hakkındaki bitmek bilmeyen sorulardan kaçmanın tek yolu evden dışarı çıkmak olacak. Yarın yine eski sen gibi hisseceksin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında yoğun ve hareketli bir gündem içinde olabilirsiniz. Rahatsızlıklarla ilgili şifa çalışmaya başlayabilir. Zararlı alışkanlıklara karşı dikkat etmeli, aşırılıklara kaçmamalısınız. Gün içinde hayatınızla ilgili mevcut düzeni değiştirebilecek durumlar oluşabilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerini paylaşmamak konusunda oldukça katısın. Bu konuyu fazla aşırıya kaçırmamalısın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sevgiline karşı sahiplenici olman onu bunaltıyor olabilir. Eğitimin ile ilgili aklında soru işaretleri yaşıyorsan deneyimli birinden tavsiye almak istiyorsun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizle ilgili haberler bugün kulağınıza gelebilir. Arkadaşlarınıza bu konunun üzerine sünger çektiğinizi ve bir daha hatırlatmaları gerektiğini söylemelisiniz. Kendinizi değersiz hissetmemelisiniz. 

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Öğle saatlerinde kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız durumlar olabilir. Tepkilerinize dikkat etmelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gücünüzü korumak ya da kazanmak için yumurta kabuğu üzerinde yürümelisiniz. Ciddi bir şekilde test edileceksiniz. Bu test için ruhsal durumunuzu altüst etmeğe değer mi? Eğer durum bu ise, sizin olanları korumak için, köprüleri yapmadan diş ve tırnakla mücadele edin. Artık saklanamazsınız. İşin püf noktası başkalarına sizi yenmek için araçlar vermeden ayaklarını sağlam bir şekilde toprağa basmaktır.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamen kontrolün sizde olduğunu hissediyorsunuz, bu iyi bir şey ! Ne istediğinizi biliyorsunuz ve oraya nasıl varacağınızı biliyorsunuz, ancak bu gerçekleşmeden önce biraz gevşemeniz gerekebilir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcunda seyahat ediyor. Çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Günlük rutinlerinizi gözden geçirebilir, doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş ile Mars arasındaki karşıtlık ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Ani öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalı, sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin arkadaş çevresinden hoşlanmıyorsunuz ve onlarla görüşmek istemiyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile çok iyi anlaşıyorsunuz. Karşınıza çıkabilecek her türlü engeli aşmaya hazırsınız.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Yeni aşkınızla öyle mutlusunuz ki, artık hiçbir şey sizi sarsamıyor. Böylesi daha iyi. İş yerinde meydana gelen bazı tartışmalarda sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla giriyor, tepki çekiyorsunuz. Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizi tasarrufa yöneltiyor. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 28" R
Ay
Yay
22° 25' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 17"
Mars
Balık
27° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>