Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İlişkilerini Güncelliyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 70%

Evcil hayvan almayı mı düşünüyorsunuz? Öyle olmasa bile, sevimli bir köpek veya kedi şu sıralar hayatınıza girebilir ve sizinle birlikte kalmak istediğinin belirtilerini gösterebilir. Günlük işlerin bunu engellemesine izin vermeyin. Bu zamanda hayvanlar hayatınıza bolca neşe getirebilir. Sağlık açısından da iyi durumdasınız ancak enerjinizi çokça harcayabilirsiniz. İyi günler.

Bugün, tarzınızın başkasınınki ile çatıştığını görebilirsiniz. Bu belki durumları agresif bir şekilde ele alan bir otorite figürü, ya da çok utangaç ve pasif bir meslektaşınız olabilir. Başkalarının yeteneklerine karşı kendi yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Güçlü yönlerinize ve allah vergisi taraflarınızın farkına varmak iyidir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmayın çünkü, olumsuz bir tutum geri tepebilir!

Bir şeyi unuttunuz gibi geliyor fakat bunun ne olduğunu bulamıyor musunuz? Geçmişte önemsiz gibi görünen bir olay aklınızdan çıkmıyor ancak neden olduğunu çözemiyor musunuz? Buna takılı kalmak iyi bir fikir değil. Aklınıza takılan şey her ne ise zamanla onu hatırlayacaksınız ve sonra bunun eski anılarınızdaki öneminin farkına varacaksınız. Bilinçaltınız size bir şeyler söylemeye çalışıyor, acele etmeyin. Rahat olun!

Seçtiğin kelimelere dikkat etmelisin. Enerji, seni biraz küstahlaştırabilir. Arkadaşların bunu çok umursamayacak olsa da annen umursayabilir! Beraberindekilerle sohbet ederken ekstra hassas ol ve nabza göre şerbet ver. Yazdığın belgeleri iki kez kontrol edersen hata payını azaltmış olursun. Gezegenleri seni biraz düşüncesiz hale getirecektir; o yüzden dikkatli ol!Bugün bir basamak daha yükselirken varmak istediğiniz zirvenin daha önce hesaba katmadığınız kadar yüksekte olduğunu fark edebilirsiniz. Muhtemelen tırmanışın bu zorlu kısmı başladığınız yerden, aşağıdan bakıldığında görünmüyordu. Panik yapmayın. Bilinmeyene aşırı tepki gösterirseniz dengenizi kaybedip uçuruma düşebilirsiniz. Bunun yerine kendinizi toparlayın, dinlenin ve izleyeceğiniz stratejiyi adım adım yeniden düzenleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal etkinlikler, sizi merak uyandırıcı alanlarla ilgilenen akıllı ve ilginç insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Bu, ilginizi çeken konularda etkileyici tartışmalara yol açabilir ve hatta yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Günün sonunda, beyniniz deli gibi çalışıyor olacak. Yatmadan önce biraz egzersiz yapın yoksa uyuyamayacaksınız!

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma hayatınızda ve günlük rutininizde değişiklikler olabilir. İş hayatında ve mesleğinizde büyüme ve gelişme fırsatı yakalayabilirsiniz. Geleceğe dair konuşmalar yapılabilir. Bir emeğinizin karşılığı gelebilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay bugün çift ruhlu gününü yaşarken öğle saatlerinde boşluğa çıkıyor. Yani gökkube dağınıklıkla ani kararlar alabileceğine ve kendini mücadele içinde bulabileceğine işaret ediyor. İkili ilişkilerine karşı tutum değişikliğine dair yeni kararlar alıyorsun. Mevsim değişikliğiyle baş ağrıların da artabilir, bol su tüketmende fayda var.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işleriniz ve kendi özel çalışma hayatınızda ikilimde kalmış olabilirsiniz. Yetişememek ve sorunlarla uğraşmak sizleri oldukça yoruyor olabilir. Ekip ruhu ne kadar sağlam olursa sizin de işleriniz o kadar kolaylaşacaktır. Ekibinizi güvenilir kişilerden oluşturmaya çalışmalısınız. Eski defterler tekrar gündeme gelebilir ve geçmişteki ilişkilerinizden haber alabilirsiniz. Yalnız unutmayın hayat, geriye doğru bakarak yürünmez.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yorucu koşullar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda kendinize dikkat etmelisiniz. Soğuk algınlığı, bağışıklıkta düşüş gibi durumlar sizi çok etkileyebilir. Bugün önce sağlığınız sonra ilişkiniz odakta olabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler ilk başta ne kadar tuhaf görünürse görünsün, onları istediğiniz şekile sokabilirsiniz. Kendinize inanın ve gerisinin sihirle gerçekleşmesini bekleyin!

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gerçekleşecek olan Yeni Ay ile günlük rutinleriniz, sağlığınız ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön plana taşınıyor.Önümüzdeki günlerdeyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, bu süreçte kendinizi ihmal etmeyin. Meslek hayatınızı etkileyen konularda kalıcı adımlar atmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Doktor kontrolünden geçebilir, yeni ve sağlıklı rutinler edinebilir, diyete ve spora başlayabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlar alacaksınız. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarmak istiyorsunuz, fakat kendinizi yıpratmamaya özen gösterin. Sağlıklı beslenemeye başlamanız için harika bir gün.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve benzeri haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 51" R
Ay
Koç
19° 46' 31" R
Merkür
Koç
20° 19' 35"
Venüs
Boğa
08° 17' 19"
Mars
Koç
04° 16' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 34"
Satürn
Balık
17° 04' 39"
Uranüs
Boğa
22° 41' 14"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 16"
Lilith
Başak
23° 59' 38"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>