Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İletişimi Yönetmelisin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 100%

Göz önünde olma tutkunuz bugün ön planda olabilir. Bu zaten sizi bir Koç yapan şey ve bu tutku, konu eğlenceye geldiğinide size bir şeyler gösterme veya öğretme konusunda size yardımcı olacaktır. Yine de, başkalarını ezip geçeceğiniz bir şöhretin peşinden gitmediğinizden emin olun. Doğuştan gelen cömertliğinizi kullanın ve böylece başkalarına da parlayabilmeleri için bir fırsat sunabilirsiniz.

Son zamanlardaki etkinlikler sayesinde, profesyonel alanda bazı ek eğitimlerle kendinizi geliştirmeniz gerektiğini fark etmeniz mümkündür. Bugün, biraz geri dönüş ve geçmiş yanılsamalara dönebilirsiniz. Gerekli uzmanlığınız olmadan başarılı olabileceğine inanıyor olsanız bile bunu yapamazsınız. Kariyerinizde ciddi olma ve kendinizin de dahil olmak üzere herkesin şimdi ve tekrar tekrar yardıma ihtiyacı olduğu gerçeğini kabul etmenin zamanı geldi.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Göksel enerjiler seni dünyamıza, kültürümüze ve düşünce şeklimizi karşı daha açık hale getiriyor. Her şeyi tek başına icat etmek; çölde tek başına kalmak zorunda değilsin. Senin için bu daha kolay olabilir çünkü böylece saklanman da basitleşiyor! Toplumumuzda neler var olduğu konusunda biraz merakını arttırmalısın. Fikirlerin bu toplum için değerli.Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizi genellikle utangaç ve ketum biri olarak görse de aslında kendinizi rahat hissettiğinizde oldukça açık yüreklisiniz. Bugün çevrenizdekilerle sosyalleşmek ve sohbet etmek sizin için hiç sorun olmayacak gibi görünüyor. Şen şakrak olacaksınız, öyleki birkaç espri bile patlatabilirsiniz. Bunların hepsi sizin için iyi, zira son zamanlarda dalgınlaştığınız için insanlar size neler olup bittiğini merak etmeye başlamıştı.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklar gündeminizde olmaya devam edebilir. Ciddi konularla ilgilenebilir, ilişkilere gerçekçi yanıyla yaklaşabilirsiniz. Yaşamda güvende olma isteği artacak. Bazı duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli enerjiler hakim.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hararetli bir günün içinden geçerken sabırsızlığının önüne geçmelisin, çabuk sinirlenen yapın ikili ilişkilerindeki iletişimi yanlış yönlendirebilir. 1984- 1998 yılları arasında dünyaya gelen bir Koç burcuysan, kendini köşeye sıkışmış hissedebilirsin. Kendine karşı daha telkin edici davranmakta fayda göreceksin. Mutfağında yapmak istediğin değişiklikler için alışverişe çıkabilirsin.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Evde vakit geçirmek, dinlenmek sizi oldukça iyi hissettirecektir. Ailenizle geçirdiğiniz zaman sizi deşarj etmeye yetecektir. Titiz davranışlarınızı bir kenara bırakarak güzel zamanların tadını çıkarmalısınız. Hassaslığı ve alınganlığı kendinize konduramıyor olsanız da bazen duygular arasında denge problemi yaşamanız normaldir. Partnerinize kendiniz ifade etmeyi denemelisiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan sınırlayan ya da evde bazı hoşnutsuzluklar yaratabilecek durumlar gündeme gelebilir. Daha pozitif olmaya gayret edin.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yeteneklerinizi keşfetmek için uygun bir zaman dilimindesiniz. Özellikle hobilerinize yönelik meslek geliştirmek gibi niyetlerinizi gerçeğe çevirebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ufak bir "hayır" cevabının moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Bazı konularda reddedilebilirsiniz ama önemli olan bunların üstesinden gelip ileriye bakabilmektir.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı gündeme taşıyor.Evinizi güzelleştirmeye yönelik alışverişler yapabilir, evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz. Venüs'ün Şiron ile etkileşimi romantik ilişkileriniz için destek sunuyor. Yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyin.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortak maddi konularda biraz daha tedbirli davranmanız, riskten uzak durmanız gerekebilir. Beklenmedik ve ani gelişen durumlar ortak paylaşım ve ortak maddi yaklaşım ve kararlarınızı etkileyebilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok iyi niyetli bir insansınız, fakat sinirlendiğiniz zaman partnerinizin kalbini kırabiliyorsunuz. Hayal gücünüzü en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Hayatınızdaki karmaşık olaylar ile başa çıkabiliyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili aşama yapabilir veya yatırımınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak.

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 41" R
Ay
Balık
07° 35' 31"
Merkür
Koç
18° 21' 33"
Venüs
Boğa
04° 43' 37"
Mars
Koç
02° 03' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 52"
Satürn
Balık
16° 50' 14"
Uranüs
Boğa
22° 31' 14"
Neptün
Balık
28° 59' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 42"
Lilith
Başak
23° 40' 24"
True Node
Koç
15° 22' 03"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:36

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>