Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kontrollüsün Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 90%

Bu gece bir kutlama için bazı arkadaşlarınızı mı davet ettiniz? Öyleyse, misafirleriniz sizi oldukça meşgul edecek! Ama sorun değil. Bugün sevgi ve neşeyle dolu bir enerji var ve bu insanları eğlendirmek onlara olan sevginizi gösterme biçiminiz. Bir ilişkiniz var ise, tüm misafirleriniz gittikten sonra sevgilinizle özel olarak bir kutlama yapabilirsiniz. Rahatlayın, akışına bırakın ve partinin tadını çıkarın!

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Bugün biraz para kazanabileceğiniz bir gün olabilir. Bu para bir çok çeşitli yerden gelebilir: Devlet Dairesi, bir hesaplama hatasından dolayı size geri ödeme yapabilir veya maaşınızda beklenmedik bir artış olabilir. Bu paranın nasıl geleceğine dair olasılıklar sayısız. Bu paranın gelişini, hayatınızın her alanında doğru yolda olduğunuz şeklinde yorumlayabilirsiniz.

Bugün ailenle vakit geçirmek isteyebilirsin. Son zamanlarda birçok kariyer odaklı işlere giriştin ve şimdi hayatında biraz denge istiyorsun. Bunu neden bir aile toplantısı düzenleyerek başlatmıyorsun? Eğer bu mümkün değilse, yakın arkadaşlarını eve davet et ve samimi bir akşam geçirin.Efsanevi sabırsızlığınız sizi tuzağa düşürüyor. Aşırı acele ediyorsunuz. Dışarıdan bir şeyleri değiştirmiş olabilirsiniz ama kim olduğunuzu değiştiremediniz. Her şeyi silip baştan başlamayı makul bulan dürtünüze direnin. Eğer böyle yaparsanız, birkaç ay içinde başladığınız noktaya geri döneceksiniz. Daha akılcı bir yaklaşım benimseyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herkes gergin olabilir. Ana faaliyet alanınızda hareket özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Yolunuza bilinçli bir şekilde konmuş gibi hissettiren engelleri aşmak için kendinize yer açmaya çalışmanız gerekebilir. Tüm bunların sonucunda, çevrenizdekileri azarlayabilirsiniz. Ufukta bir fırtına görünüyor!

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla ilgilenebilir, onlara göre hareket edebilir, ortak aktiviteler içinde olabilirsiniz. Flört durumları olabilir, keyifli birliktelikler gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce dile getirmediğiniz duyguları dile getirebilir, daha önce fark etmediğiniz durumları fark edebilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlü çalışıyor. Bazı Koçlar geçmişteki kişiye adım atabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin olan Mars'ın geri gitmesi seni diğerlerine göre daha çok etkiliyor. Öfkeni kontrol etmen gereken bir günden geçerken; yaşamını değerli kılmak için kendini geliştirmeye yönelik değişimler yapabilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle geleceğinizi planlamak üzere yaptığınız konuşmalarda çeşitli endişelere kapılabilirsin.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki başarınız göz dolduruyor. Gururlu duruşunuz yine bütün ışıkların üzerinize toplanmasını sağlıyor. Pratik zekânız ve olaylara hemen müdahale yeteneğiniz sizi her zaman zirveye taşıyan birer araç olmuştur. Hayallerinizin gerçekleri görmenize engel olmaması için duygularınızı paylaşarak ilerlemeniz gerekmektedir. Aradığınız tutkulu ilişkiye doğru çekiliyor olabilirsiniz. Bazen kontrolü elden bırakmak gerekebilir, siz de kendinizi sevgi gemisine bırakın, o doğru limanı bulacaktır.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların oldukça verimli sonuçlar doğurabileceği bir gündesiniz. Kişisel bakım için de uygun bir gündesiniz. Kendinize zaman ayırın.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlardan beklediğiniz desteği siz başkalarına verin. Yumuşak kalpli biri olmanız etrafınızdaki insan sayısının artmasını da sağlıyor. Herkes tarafından seviliyorsunuz.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar Aslan burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, romantik konuları ön plana taşıyor.Flörtleşmekten keyif alacağınız ve sevgi gösterilerinden hoşlanacağınız bir gün olacaktır. Çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artacaktır, çocuklarınız ilginize ve desteğinize ihtiyaç duyabilir. Venüs'ün Uranüs ile sert etkileşimi finansal konularda ve aşk hayatınızda sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz, hiç beklemediğiniz bir anda sizi şaşırtabilir. Bulunduğunuzkonumundan çok memnunsunuz ve çalışma arkadaşlarınızı seviyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara, yüksek güven veriyorsunuz.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize bitirdiğiniz ilişkiden geriye dönüş olmadığını söylüyor, fakat kafanızın karışmasına da engel olamıyorsunuz. Ondan gelecek görüşme isteği kafanızı daha da karıştırabilir. Bu yüzden bu isteğe çok kısa bir süre de olsa kayıtsız görünebilirsiniz. Zamanla yarışantemponuz sizi bunaltmış gibi. Arkadaş çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlığı bahane ederek hayır dememelisiniz. Ferahlamaya ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>