Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. Aslında çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyecek. İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda,yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir.

17 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Yüksek eğitim, akademik çalışmalar, satış-pazarlama ve ticari faaliyetler, hayatın anlamı üzerine sorgulamalar, uzun mesafeye yolculuklar, toplumsal uyumumuz, uzmanlık sağlayan eğitim ve bilgilenme, bir başka ülke ve şehre yerleşme, hukuk gibi konularda planlarımızı, arzuladıklarımızı gerçekleştirme yönünde yavaşlıyoruz. Bu süreçte tüm cesaretimiz ve fiziksel anlamdaki gücümüz içe yöneliyor. İstiyoruz fakat şartlar çerçevesinde duruma bakmakta yarar var. Her ne kadar bizi bir şeyler içimizde iteklese de, biz tabii ki tam manasıyla emin olmadan yeni bir girişimde bulunmamalıyız. Bizim yukarıdaki konularda bilgimizi, tecrübemizi geliştirmemiz, yapmak istediklerimizi ölçüp tartmamız gerekiyor. Aslında bu bir mola gibi düşünülürse, belki de durumumuza bir bakmamız gayet faydalı olur. Şimdi yapılması gereken bu konularda girişim anlamındaki planlarımızı tekrar gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmektir. Eğer bu tarihten çok önce bir planlamada bulunduysanız, şimdi tekrar duruma bakınız. Bu bakış hali, eksikleri görerek düzenlemeniz yönünde yararlı olur. Yolculuklarda güvenilir araçları tercih etmek, trafik kurallarına uymak, hızdan uzak durmak gerekir. Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,  

17 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarınız hep güçten ve kendinizi ifade etmekten yana olacak. Güneş çevresel faktörlere bağlı ilişkilerinize yön vermeye devam ediyor. İnatçı ve pratik zekanızı daha da geliştirecek ve geniş bir kapasitede kullanacaksınız. Zorlukların sizi etkileyemeyeceği bir performans çizeceksiniz. . Egonuzu güçlü tutacak ve isteklerinizde aşırıya kaçacaksınız.

17 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde çevrenize verdiğiniz ilgi ve sevgiden fazlasını kolaylıkla alırsınız. Aşk ve evlilik hayatında güzel gelişmelere sebep olan haberler alırsınız. Hayatınızda iyi şeylerin meydana gelmesi hayata ve insanlara karşı daha merhametli olmanızı sağlar. Olaylara bakış açınız daha fazla empati kurarak oluşacaktır.

17 Nisan 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün boş durmamalı ve çalışkan davranmalısınız. Yeni uğraşlar ve meşguliyetler içindesiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin istekleri sizi yorabilir bugün. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal anlamda boşlukta kalıp bir insanı hayatınıza alabilirsiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren 27 Mayıs tarihine kadar, görev ve sorumluluklarınız,seyahatleriniz, ileriye dönük plan, proje ya da girişimleriniz önemli hale gelebilir. Dolayısıyla emin adımlarla ilerlemelisiniz. Sizi yavaşlatan bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

17 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlıkla ilgili evhamlı davranmaya eğilimli olabilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konuları temizleyebilirsiniz. Sağlık konusunda gereksiz endişelere kapılabilirsiniz. Tüm hizmet alanınızdaki birikmiş işlerinizi toparlayıp sonlandırmak için planlama yapabilirsiniz. Detaycı, titiz ve kılı kırk yaran bir tavırla ilerleyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 07:47‘de Başak burcuna geçiş yapıyor. Bugün rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapmak, işlerinizi, evinizi yoluna koymak,planı çıkarmak, dağınıklıkları toparlamak, yarım kalan işleri bitirmek, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapmak, muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenmek, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapmak, fırında ekmek türü hamur işleri yapmak, vitamini bol tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle ve besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün. Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Ayrıca bugün Merkür/Plüton arasında olumlu bir açı kalıbı oluşacak. Konsantrasyon gerektiren bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bir transittir. Psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz. İşlerinizde size odaklanma gücü verecek bu açı kalıbı sayesinde düşüncelerinizi toparlayıp, iradenizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu konuşmak, tartışmak ve ifadenizi etkin kılmak için işe yarayacak bir transittir.

17 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

17 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 13" R
Ay
Başak
23° 51' 39"
Merkür
Koç
16° 59' 13"
Venüs
Koç
19° 04' 04"
Mars
Balık
22° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 40' 28"
Uranüs
Boğa
21° 48' 11"
Neptün
Balık
28° 36' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 10"
Lilith
Başak
22° 15' 50"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>