Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. Aslında çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyecek. İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda,yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay Başak burcunda hareket ediyor. Jüpiter ve Venüs ile kurduğu sert açılar sebebiyle gergin bir sabaha uyanabilirsiniz. Devamında saat 09:00-14:21 arası Ay boşluğa giriyor olacak. 14:21 itibariyle Terazi burcuna geçen Ay'ın Merkür ve Kiron ile kurduğu kontaklar ilişki hayatınızda duygusal olarak yaralayıcı durumlara açık olduğunuzu gösteriyor. Bugün Merkür Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar hareketli günler sizi bekliyor. Çevrenizde insanlar size fikir danışabilir. Konuştuklarınız insanlara yol gösterici olabilir. Beklediğiniz güzel haberleri alabileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Farkındalığınızın artacağı bir dönemde olacaksınız.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak duygun artıyor!İletişimi ve zekayı yöneten Merkür, bugünden itibaren burcunda hareket etmeye başlıyor. Güne epey meraklı başlayacaksın. Bu merak konusu eğitim, aşk hayatı, ailevi gibi birçok konuda olacak. Ancak öğreneceğin ilginç olayları fazla kurcalamanda fayda var. Bir süredirhayatında arkadaşlarının arasındaki farklılığın karşılığını görebilir. Özellikle ikna kabiliyetin ve iletişim becerinyerinde dikkat çekecek. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle aranda bir yakınlık hissedeceksin. Bugün aynı zamanda bir süredir aklında olan ev değişikliği için harekete geçebilir, kendini yeni bir ev bakarken bulabilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz birile ilgili yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. Finansal konularda bütçenizi bugün tekrar gözden geçirmelisiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş arkadaşlarınız ile ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yorucu koşullar olabilir. İşlerinizle ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İş hayatınızda güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış yaşanabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecenliğinizden ötürü seveniniz artabilir. Sevgi için her açıdan bolca vaktiniz olacağı gibi kendinizi sevmek açısından yeni stiller denemek için de uygun bir gün.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; sabah saatlerinde burcunda ilerlemeye başlayan Merkür sayesinde, önümüzdeki dönem içerisinde hedefin ve fikirlerinle liderlik yapabilir, yakınlarınla daha fazla iletişim kurabilir, sözlerini daha cesur ifade ederek rekabete açık olabilirsin. Bu gün işyerinde uzun zamandır takıntı haline getirdiğin bir konuda uyum ve dengeni sağlaman mümkün.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öncülük etmek ve hükmet arasındaki ince çizgiye hassasiyet gösterin, esnek ve uyumlu olmak faydalı olur. Akşam saatlerinde eksikleri gözden geçirip plan yapın, üretim biçiminize dair hedeflere yoğunlaşın.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Bu dönem sizin için adeta bir uyanış olacak. Uzun zamandan beri sürüncemede kalan konular hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlar. Yeni fikirler yaratmak, fikirlere öncülük yapmak için ne kadar değerli olduğunuzu fark edin. Aceleci davranmayın yeter.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>