Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak sizi rahatsız edecek bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük bazı güven sorunları yaşayabilirsiniz ve duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

İş yaşamınızda son derece temkinli davranacağınız ve gelişmelere karşı mantıklı yaklaşımlar geliştireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve bunların çözümünü kafanızda erteleyebilirsiniz. Eğer dikkatli hareket ederseniz gelişmelere hakim olmayı başaracak ve sağlıklı planlar yapabileceksiniz.

Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün boyunca Yengeç burcunda hareketine devam ediyor. Gündüz saatleri daha olumluyken ailecek sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Neptün ve sonra Venüs ile kurduğu olumlu açılar duygusal olarak da güzel bir sabah geçirebileceğinizi gösteriyor. Akşama ilerlerken Ay'ın önce Satürn'le sonra da Güneş ile sert etkileşimleri gergin anlar yaşamanıza neden olabilir. Ailede otoriter olduğunu düşündüğünüz biriyle tartışma içine girebilirsiniz. Sabahki güzel enerjiyi bir anlık tepkiyle tersine çevirmemeye dikkat edin.

12 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi hissedeceğin aktivitelere yöneliyorsun!Bugün Merkür-Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor. Günler önce yapmayı unuttuğun işin ya da sözün seni telaşlandırabilir. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, yapacağın anlaşmalardaki bazı maddeler beklentilerinle uyuşmayabilir. Daha temkinli hareket etmen avantajına olacaktır. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, bazı hataları ve yanlış anlaşılmaları fark ederek, yeniden bir araya gelmek isteyebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan ailecek evde yaratıcı etkinlikler yapabilirsiniz. Bugün aynı zamanda bilinçaltınla ilgilenmek isteyip, sana iyi gelecek dinlendirici aktivitelere yönelebilir, yaratıcılık üzerine farklı kurslar araştırabilirsin. Günün hareketliliğiyle, kendini özellikle fiziksel olarak yorgun hissedebilirsin.

12 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içsel olarak ait olduğunuz yeri sorguluyor olabilirsiniz. Mantığınız ve kalbiniz arasında kaldığınız bu hassas günde biraz daha sakin kalmalısınız.

12 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular gündeminizde olabilir. Eskilere ait konularla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde duyusal bloklar oluştuğunu hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygularınızı fazla göstermek tartışmalara yol açabilir. İç sesinizi dinleyerek harekete geçmek daha faydalı olabilir. Akşama doğru kendinizi alışverişe verebilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sinirlenebileceğiniz durumlar özellikle aile içerisinde oluşabilir. Bazı konularda peşin hüküm vermeden önce detaylı düşünmeniz gerekmekte.

12 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; bugün, duygu ve düşüncelerini mantık çerçevesinde değerlendirmekten yana olmalı, yazılı ve sözlü iletişimlerinde egonun tuzağına düşmemelisin. Yalnız çalışmaktan yana olabilir veya sana fayda sağlayacak bağlantılarda bulunabilirsin. Geçen hafta yaşamış olabileceğin bitiş ve yeni başlangıç süreci ihtiyacın olan huzuru sağlayabilir.

12 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konular ve sorumlulukları hatırlatan olaylar gelişebilir. Özgüveninizi yükseltip, günü bir amaca odaklanarak geçirmekte fayda var. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

12 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki yolculuğu içinizdeki sezgileri coşkulu bir şekilde hayata geçirmenize destek verir. Duygusal konuşmalara, spiritüel öğretilere, ailevi paylaşımlara açık bir gün. Bol bol deniz veya göl kenarında vakit geçirerek, açık havanın desteğinden faydalanın. Hamama gitmek, masaj yaptırmak, evrenin güzelliklerine odaklanmak için harika bir gün.

12 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 33' 03" R
Ay
Akrep
07° 26' 54" R
Merkür
Koç
16° 03' 01"
Venüs
Koç
23° 33' 16"
Mars
Balık
25° 03' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 17"
Satürn
Balık
16° 01' 26"
Uranüs
Boğa
22° 00' 19"
Neptün
Balık
28° 43' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 50"
Lilith
Başak
22° 40' 03"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 24/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>