Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için sancılı bir gün olabilir. Basit gibi görünen konular önemli tartışmalara neden olabilir. Bugün, ilişkinizde bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var.

Çalışma arkadaşlarınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız gereken bir gün. Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Önemli harcamalar için onay vermeniz gerekebilir. Ani kararlardan kaçınmalı bilgisine inandığınız kişilerden destek kabul etmelisiniz.

Kişisel konular ön planda kalmaya devam ediyor. Kafanızdaki düşünceleri daha pratik hale getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir, sıcak dostluklar bırakacak. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların, sizin içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketine Boğa burcunda devam ediyor. Güne olumlu başlıyorsunuz. Ay'ın kurduğu kontaklar sonucu hem maddi hem kariyer hayatınızla ilgili destekleyici bir gün içerisinde olacaksınız. Ay saat 11:28 itibariyle boşluğa giriyor olacak. Finansal işlemler yapacaksanız bu zaman diliminden öncesini değerlendirmeniz iyi olacaktır. Gönderdiğiniz veya beklediğiniz paralar havada kalabilir. Yeniayın güzel enerjisi hala hakimken kendinizle ilgili yeni başlangıçları ötelemeyin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni insanlarla tanışıyorsun!Saat 11:27'den gece yarısına kadar Ay boşlukta hareket edecek. İletişim kurduğun çevre genişlerken; yeni insanlar, farklı bağlantılar hayatına girebilir. Maddi sıkıntıları geride bırakmak istesen de şartlara müdahale edemediğinin de farkındasın. Bugün aynı anda birçok başarının ve değişikliğin haberini alabilirsin. İş hayatında sektör değiştirmek gibi bir planın varsa aradığın fırsat karşına çıkabilir. Özel sermaye, borsa gibi yatırımların peşindeysen, bu dönemde paranı iyi finanse etmende fayda var. İlişkisi olan yahut evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiye yapacağın sürpriz ilişkinizi tazeleyecek. Toplumsal konulara, gündelik sorunlara kayıtsız kalamayışından dolayı özel okumalar yapabilirsin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parterinizden alacağınız desteklerle bir anda kurduğunuz bütün olumsuz düşünceleri yıkılabilir. Bazı şeyleri rest çekerek ve intikam alarak geçirmeyi asla düşünmeyin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Bunun için başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmalarınızda bazı tecrübeli kişilerin yardımını almanızdan zarar gelmez. Bugünlerde aşırı gurur yapıyor ve her işi kendiniz halletmeye çalışıyor olabilirsiniz.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; haftaya kişisel ya da kariyer sorumluluğunu ön planda tutmanı gerektiren koşullarla başlayabilir, ciddi bir planlama yapabilirsin. İşlerini organize etmen ve sürdürebilirliğini sağlaman hiç de zor olmayacağa benziyor. Şu ana kadar dillendirmediğin fikirlerini ortaya çıkararak destek bulabilirsin.

8 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya oldukça pozitif bir başlangıç yapıyorsunuz. Hem hayatınızı hem de rutinlerinizi tekrardan dengeye oturtma fırsatı yakalayacaksınız. Yurt dışında veya yurt dışı ile alakalı konularda bazı problemler yaşamış olabilirsiniz. Yaşadıklarınıza dikkat edin, bir anlamı olabilir.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay?ın etkisi altında birhaftasına başlarken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklarda aksilikler peşini bırakmaz dikkatli olun. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

8 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

8 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 07' 04" R
Ay
Akrep
02° 01' 39" R
Merkür
Koç
16° 06' 23"
Venüs
Koç
23° 00' 23"
Mars
Balık
24° 43' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 07"
Satürn
Balık
15° 58' 55"
Uranüs
Boğa
21° 58' 49"
Neptün
Balık
28° 42' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 17"
Lilith
Başak
22° 37' 06"
True Node
Koç
15° 38' 32"
Son Güncelleme : 23/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>