Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ikili ilişkilerinizde bir takım karmaşalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Yine de aşkta hevesli ve enerjik tavırlarınızla sevdiğinizi etkilemekte başarılı olabilirsiniz

Bugün işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sağlığınıza gereken önemi göstermeniz gerekiyor. Aşırı çalışmanın olumsuz etkileri olabilir.

Parasal konular açısından verimli bir gün olabilir. Kısa ve kazançlı yolculuklar gündeme gelebilir ve çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmalardan kazançlı çıkmanız mümkün.

İş yaşamınızda huzursuzluk görülüyor ve bu durum evle ilgili konulara da yansıyabilir. Önüne geçmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu günlerde çok anlamlı sürprizler bu yolculuk ve benzeri hoşluklarla gelebilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz bir arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay sizlerin burcunda ilerliyor. Ay'ın 05:14-16:06 arası uzun süre boşlukta kalmasında dolayı bugün yeni bir şeye başlamanız pek iyi olmayabilir. 16:06 sonrasında Ay Boğa burcuna geçiyor. Maddi konularınıza yöneleceğiniz bir akşam geçirebilirsiniz. Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle beraber Uranüs ile kavuşum yapması bir oluyor. Bu görünüm sayesinde hiç beklemediğiniz bir yerden elinize para geçebilir. Daha önce yaptığınız yatırımların da getirilerini yavaş yavaş görmeye başlayabilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına vakit ayırıyorsun!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. İş hayatındaki değişiklikler temponu düşürmeyecek. Çalışma disiplinin birçok konuyu tamamlamanı ve başarıya yaklaşmanı sağlayacak. Gün içerisinde yapacağın telefon görüşmesi, hakkında konuşulanları öğrenmene sebep olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle geleceğinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsin. Ancak bu konuşmalar bazı fikir ayrılıkları ve sorunları da beraberinde getirebilir. İletişim senin için çok önemli. Bu anlamda bir süredir görüşmediğin arkadaşınla vakit geçirmek için harekete geçebilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eş ya da partnerinizle ilgili maddi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilir ve onların planları dahilinde hareket etmek istemeyebilirsiniz. Hatta bu konuda onların engel çıkarttığını bile düşünmeniz mümkün.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay burcunuzda ilerlerken daha girişken ancak tartışmacı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise maddi konular dikkat çekebilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile, dostlar ve sosyal çevreye vakit ayırarak günü geçirebilirsiniz. İletişimin sizin için çok önemli ve çok keyifli olduğu bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; güne iyimser bir ruh haliyle uyanabilir, yurt dışı, sosyal medya ya da eğitimlerle ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Bugün hem fiziksel hem de zihinsel güç gerektiren aktivitelerde yer alabilirsin. Ancak akşam saatlerinde somut adımlar atmak isteyebilir, maddi kaynaklarınla ilgili farklı fikirler alabilirsin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esinlenen, hayal kuran Koçlar gün boyu orjinal işler, projeler gelişebilir. Yaratıcı becerileriniz yüksek. Sabah saatlerinde geçmişten gelen hesaplaşmalar gelişebilir. Öneri kabul etmeden ilerlerseniz akşam üstü riskli yatırımlar, harcamalar olası.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, beklediğiniz tahsilatlar gelir, kazancınız artar. Verdiğiniz teklifler onaylanır. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonu için keyfiniz pek yok diyebilirim. Aslında hem enerjiniz var hem de bazı istekleriniz var ama sanki bir yandan da tatsız gibisiniz. Belki partnerlik ilişkinizde oluşabilecek problemleri düzenleme telaşınız yüzündendir. Uzaklar size iyi gelmeyebilir. Hala doğum günlerinizi keyifle kutladığımız dönemlerdeyiz. Siz bizim hayatımızın genel enerjisi için çok önemlisiniz. Keyfiniz hiç bozulmasın!

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 19' 20" R
Ay
Başak
03° 32' 05"
Merkür
Koç
17° 47' 26"
Venüs
Koç
16° 56' 37"
Mars
Balık
20° 54' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 26"
Satürn
Balık
15° 30' 17"
Uranüs
Boğa
21° 42' 31"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 08"
Lilith
Başak
22° 04' 23"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>