Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Balık burcunda ilerliyor. Ay'ın gün içerisinde yaptığı olumlu kavuşumlar ilişki hayatınızda güzel gelişmeler yaşatabilir. Özellikle sizler için geçmişte kalan birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Psikolojik olarak da kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz. Merkür ve Neptün'ün tekrardan kavuştuğu bugün içerisinde sağlık sorunu olanlar için şifa bulabilecekleri bir gün olabilir. Hislerinizin de güçlü olduğu bir günde olacaksınız. Mantığınız yerine bugün duygularınız söz sahibi olabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli aşamalar kaydediyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Her ne kadar kendi sorunlarını kendin halletsen de, işin içinden çıkamadığında paylaşmanın önemli olduğunu anlayacaksın. Özellikle çalışma arkadaşınla yürüteceğin projede önemli aşamalar kaydedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, sorunun kendinden kaynaklandığını düşünebilir, ilişkiler konusunda fazla idealist olduğunu fark edebilirsin. Akşamüzeri yakın akrabalarında yaşanan sağlık sorunu kaygılarını artırabilir. Bugünü aynı zamanda kişisel bakımına da ayırabilirsin. Maske ve detoks yapabilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yöneticilerinizden destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer bugün işinizle ilgili bir fikir almak ve vizyonunuzu genişletmek istiyorsanız yöneticilerinizle fikir alışverişi yapmaktan çekinmeyin.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp duygusu yaşayabilirsiniz. Gereksiz tartışmalara girmemelisiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğle sonrasında arkadaşlarınızın konularıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gereksiz endişelerden uzak durun.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hedeflerinizde oldukça verimli adımlar atabileceğiniz günlerdesiniz ancak ikili ilişkilerde partnerinizin tavırları adeta sinirlerinizi sınayabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; yalnız kalarak huzuru ve mutluluğu bulabileceğin bir gündesin. Birkaç gündür devam eden gerilim ve yüksek enerjiden sonra artık sakinleşebilirsin. Akışına bıraktığın konular sonuçta lehine gelişebilir. Romantik, gizli ya da platonik ilişkiler ve hayal kurmak keyif verebilir.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uluslararası konular, ithalat ihracat ve hukuki alanda beklenen haberler gelebilir. Ticari faaliyetler ve satış konularında tedbirli olmak faydalı olur. Önemli işleri kontrol ederek yapın. İş ortamında gerginlikler, ortak hedefler konusunda çatışmalar olabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki yumuşak etkileşim duyarlı bir güne işaret ediyor. Meditasyon, bilinçaltı çalışmaları, yoga kampları, aile dizimi ve regresyon için harika açılımlar yaşayabilirsiniz. Ortak para paylaşımlarınızda aldanma ve aldatılmaya karşı dikkatli olun. Kredi başvuruları için uygun bir gün değil.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 56" R
Ay
Akrep
03° 02' 29" R
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
23° 06' 33"
Mars
Balık
24° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 59' 23"
Uranüs
Boğa
21° 59' 06"
Neptün
Balık
28° 42' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 35"
Lilith
Başak
22° 37' 39"
True Node
Koç
15° 38' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>