Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün. Ay bir yandan duygularınızı yüzeye daha çok çıkarıyor, bir yandan da önlemci olmanızı öğütlüyor. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir.

Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel çalışmalar sizin açınızdan çok daha verimli olacak.

Masraflarınızı arttırabileceğiniz bu dönemde ayaklarınız yere sağlam basmanızda fayda var. Yinede parasal kaynaklarınızın arttığı söylenebilir. Hukuksal kazanımlar söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerinizde, özellikle içine parasal konuları da alıyorsa bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda, üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Sorumluluk duyup ele aldığınız konularda şansınız yanınızda olacak. Kimi tartışmalarda gösterdiğiniz dik başlı tavır, bazı özel fırsatları yakalamanızı engelleyebiliyor.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Kova burcunda hareket ediyor. Sabah saatleri şansınız açık olabilir. Sonrasında Ay 06:01-17:47 arası boşluğa giriyor. 17:47 itibariyle Ay'ın Balık burcuna geçmesi sağlığınıza önem göstermeniz gereken bir akşamda olduğunuzu gösteriyor. Ay-Mars sert açısının etkili olduğu akşam vakitlerinde hem duygusal olarak hem de fiziksel olarak stresli koşullar altında olabilirsiniz. Geçmişteki olaylara takılmanız kendi içinizde de çatışma yaşamanıza neden olabilir.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgüvenin artıyor!Nisan ayının ilk gününde Ay, saat 17:47'ye kadar boşlukta hareket edecek. Görev ve sorumluluk bilincinin arttığı bir gün seni bekliyor. Gezegenlerin seyri seni desteklerken kendine olan güvenini de artıracak. Bugün karşılaştığın sorunlar karşısında özgüvenle hareket edebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan değer verdiğin kişinin alacağı hediye ayaklarını yerden kesecek. Çevrendeki insanları organize edebilir, onlara yardıma ihtiyaç duydukları konulara ilişkin tavsiyelerde bulunabilirsin. Duygularını onlarla paylaşman kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaktır. Kendine daha çok özen gösterirken, sağlıklı olmak adına spora yazılabilirsin.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili ummadığınız bazı konularla yüzleşebilirsiniz. İç huzurunuzu belli bir dengede tutmak ve yaşam sevincinizi daha yükseltecektir. Kendinizi önemseyin.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinde motivasyonunuzu arttıracak haberler alabilirsiniz. Bunun yanında sizler de sevdiklerinizin desteği ve motivesi olabilirsiniz.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; güne keyifli bir başlangıç yapabilir, gündemi takip edebilir, görüşlerini ifade edebilirsin. Ancak akşama doğru enerjin iyice düşebilir, duydukların ya da istemeden sarf ettiğin sözler gerilime yol açabilir. Yolculuklarda ya da yakın çevre ilişkilerinde seni yoran ve yıpratan olaylar yaşanabilir.

1 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu ilişkiler alanında süren belirsizlik bakış açınızın değişmesi için sizi zorluyor olabilir. Yenilenme arzunuz değer yargılarınızla çatışabilir. Toplumsal konulara geniş açıdan bakmak faydalı olur.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

1 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için çok önemli.

1 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 21' 17" R
Ay
Akrep
04° 59' 16" R
Merkür
Koç
16° 04' 25"
Venüs
Koç
23° 18' 22"
Mars
Balık
24° 54' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 29"
Satürn
Balık
16° 00' 18"
Uranüs
Boğa
21° 59' 38"
Neptün
Balık
28° 42' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 08"
Lilith
Başak
22° 38' 43"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>