Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda oluşan problemler geçen süre içerisinde eski önemini kaybedecektir. Bu yüzden duygusal bakımdan bazı kısıtlayıcı etkiler de üzerinizden kalkacaktır. Yine de duygularınızın denetimini bırakmamalısınız.

Aldığınız etkiler bu gün özellikleyaşantınızdaki dengeleri korumakta zorluk çekebileceğinizi açıklıyor. Fakat arkadaş çevrenizden ve yakınlarınızdan, aradığınız desteği bulabilirsiniz.

Alışveriş yapmak isteyebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Sonrasında huzursuzluk yaşamanız olası.

Yakın çevrenizdeki gelişmeler huzursuzluk yaratabilir. Bugün daha esnek olmaya bakmalı, yeni başlangıçlar yaparken çevresel şartlara önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

26 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Yay burcunda ilerliyor. Düne oranla psikolojik olarak kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Ay'ın Neptün ve Merkür ile kurduğu kontaklar aslında duygusal hayatınızda böyle hissetmenize neden olacaktır. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Bugün Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar duygusal hayatınızın ön plana çıktığı bir dönem sizleri bekliyor. Daha romantik bir dönemde olacaksınız. Partnerinizden sevgisini daha fazla gösterdiğini göreceksiniz. Geçmişinizde bıraktığınız biri de karşınıza tekrar çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

26 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealist düşüneceksin!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Bırak geleceği! Anı yaşa? diye fısıldayacak sana bugün gezegenlerin seyri. Geçmişle vedalaşmaya hazır mısın? Bugün çok daha idealist düşünebilir, bakış açını genişletmeni sağlayacak her türlü tecrübeye ?Evet!? diyebilirsin genel halinin aksine! Anlayacağın bu dönemde her ne kadar günlük detaylar seni sıksa da yine de kendine bir kaçış yolu oluşturacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Bugün yalnızca kendine yatırım yapmak isteyeceksin. Hayatında ve kendinde yapmak istediğin değişiklikler için alışveriş yapabilir, radikal değişimler yaşayabilirsin. Gün içinde sana destek verecek olaylar meydana gelebilir.

26 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili yapacağınız görüşmelerden olumlu yanıtlar alabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek isterken biraz baskı yapıyor gibi anlaşılabilirsiniz. Bunu iyi ifade etmelisiniz.

26 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Özgürlük duygusu içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Akademik konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilişkiler gündeminizi etkileyebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

26 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizde girişimcilik gerektirecek konular var ise atağa geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızı tayin edebilme yeteneğiniz sizi kariyerinizde diğer insanlardan daha ön planda tutuyor.

26 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcu maddi anlamda dengeleri bozmaya başladınız. Harcamalarınızın ayarı iyice kaçtı. Beklenmedik kazançlar elde etmiş, maddi anlamda güç kazanmış olabilirsiniz. Ancak bu hemen harcamanız ve birikim yapmamamız anlamına gelmemeli. Uranüs'ün para evinizde gezeceği uzun yıllar var ve maddi anlamda dikkat gerektiren bir süreç. Doğum günlerinizi kutladığımız şu günlerde şans sizinle beraber.

26 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde süren yönsüzlük, öğlen itibari ile yerini projelere bırakacak. Akşama kadar enerjiniz yüksek ancak tatminsiz tutumlar artabilir. Ani seyahat planları, uluslararsı konularda hareket beklenen haberlerde gelişmeler olası.

26 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs Balık burcuna geçerek romantik döneme imzasını atıyor. Platonik aşklara ya da tutkulu sevgi dolu gizli ilişkilere hazır olun. Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir insanla duygu dolu bir beraberliğe adım atmanızı tetikleyecek.

26 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihniniz, oldukça faal olabilir. Uzaktaki hedeflerinizi net biçimde değerlendirmeniz, uzun vadeli planlarınıza daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşıp kurgularınızda bazı değişikliklere gitmeniz, günün ana konuları arasında yer alabilir.

26 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 09" R
Ay
Başak
13° 22' 31"
Merkür
Koç
17° 22' 30"
Venüs
Koç
17° 58' 17"
Mars
Balık
21° 33' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 51"
Satürn
Balık
15° 35' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 04"
Lilith
Başak
22° 09' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>