Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. Ticari ilişkilerinizden kazançlı çıkmanız mümkün.

Görüşlerinize karşı çıkanlarla yapacağınız tartışmalarda huzursuz olabilirsiniz. Eğer dikkatli davranırsanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

25 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 05:23-09:05 arasında Ay boşlukta hareket ediyor. 09:05 itibariyle Ay Yay burcuna geçiyor. Enerjinizin yükseldiği bir gündesiniz. Olumlu haberler alabilirsiniz. Hem yakın zaman için hem de gelecekle ilgili seyahat planları yapabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile kurduğu pozitif kontak gerek eğitim hayatınızda gerek uluslararası işlerinizde size destek olabilir. Ay'ın Kiron ile uyumlu açısı da yaşadığınız olumsuzluklar sonucu yaralarınızı saracağınızı, tekrardan toparlanıp daha güzel bir başlangıç yapacağınız bir günde olduğunuzu gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

25 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırıyorsun!Hareketli bir güne hazır ol! Aniden çıkan işler oradan oraya koşturmana neden olabilir. Diğer yandan rutin işlerinin dışına çıkmak iyi gelecek. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, alanına yakın bir sektördenteklifi gelebilir. İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysan, bugün çalışmak sana daha bir zor gelecek. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, eski sevgilinin geri dönme isteğine kapılarını kapatacaksın. Evli bir Koç burcuysan, eşinin bazı aile bireylerinin sözleri seni şaşırtabilir. Akşam saatlerinde duygularının yoğun olduğu bir gün geçirebilir, yalnızca kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Cilt maskeleri ve detoks yaparak rahatlayabilirsin.

25 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize duyduğunuz saygının ve içinizde sahip olduğunuz huzurun hiçbir şey ile denk olmadığını anlayacağınız bir gün. Kendi dengenizi korumaya çalışın.

25 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürleştirici yeni fikirlerin peşinden koşacağınız zamanlar var. Kendinizi geliştirmek için yolculuklar planlayabilirsiniz.

25 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız tecrübelerin sizin iyiliğiniz için var olduğunu düşünmelisiniz. Bu farkındalık ile olaylara yaklaşırsanız tahammülünüzün arttığını göreceksiniz.

25 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi kafanızda kurduklarınızdan kendiniz sıkıldınız artık. Beyninizdeki düşüncelerden kaçmak istiyorsunuz. Dinlenmeye çok ihtiyacınız var. Ancak fiziksel dinlenmeden bahsetmiyorum. Kafanızı bir boşaltmanız ve içindekileri tekrar klasörlere göndermeniz gerekiyor. Arşivdekilerle uğraşmaya gerek yok.

25 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın son günündeki gündem maddesi olabilir. Ayrıca haftaya seyahate çıkarak da bitirebilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

25 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda bir çeşit gerilim yaşayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu gerilime neden olan, sizi sıkan şeyleri yakınlarınıza açmak isteyebilirsiniz. Bunların, ailenin kullandığı maddi kaynaklarla alakalı olması, kuvvetli bir olasılıktır.

25 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 46' 08"
Ay
Akrep
19° 29' 23"
Merkür
Koç
26° 16' 14"
Venüs
Balık
21° 06' 57"
Mars
Balık
04° 39' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 38"
Satürn
Balık
13° 15' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 36"
Neptün
Balık
27° 47' 38"
Plüton
Kova
01° 49' 10"
Chiron
Koç
18° 46' 13"
Lilith
Başak
19° 45' 09"
True Node
Koç
15° 35' 46"
Son Güncelleme : 29/03/2024 02:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>