Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, ilişkinizle daha çok ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor Sevdiğinizle ilgilenmek isteyebilir ve duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz.

Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Satürn kararlılığınızı arttırırken, aldığınız olumlu etkiylearkadaşlarınızın veya yakın dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapmak istemeniz mümkün.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Bugün büyük değişiklikler peşinde koşmamakta fayda var. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bununla birlikte geçmişe ait konuları gözden geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor. İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir.

21 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar çok güzel etkiler alıyor olacaksınız. Güneş hayatta nerede desteğe ihtiyacınız varsa size güç verecek. Tabii ki bu dönem sizler için de doğum günlerinizi kutlama vakti olacak. Baharın gelmesiyle sizin de enerjiniz yükselmeye başlıyor. 00:58-04:27 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Sonrasında ise Ay Terazi burcuna geçiyor. Bugün 0 derece Terazi burcundaki dolunay ilişki ve evlilik konularında size gergin bir zaman dilimi yaşatabilir. Özellikle bu tarih yakınlarında partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Fakat agresif davranırsanız, bu dolunay ilişkinizi yıpratacak gelişmelere neden olabilir. Tam aksine yapıcı bir tavır sergiler, ani çıkışlar yapmazsanız göreceksiniz ki ilişkiniz güçlenerek devam edecektir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa aynı durumu ortağınızla da yaşayabilirsiniz. Dolunay hakkındaki detaylı yazı için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

21 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzını konuşturacaksın!Bugün Dolunay, saat 03:42?de karşıt burcunda başlıyor. Yarım kalan işler, ulaşmayan mailler biraz canını sıkabilir. Duygusal yönlerini ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyor ve çevrende farklı bir tablo ile tanınıyor olabilirsin. Bastırdığın duyguları paylaşma konusunda sıkıntı yaşıyorsan, bugün seni sevdiğin kişinin anlaması güç olabilir. Çocukları olan bir Koç burcuysan, eşinle, çocuklarla ilgili bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsin. Evle ilgili yapacağın düzenlemelerle tarzını konuşturacaksın. Gün içerisinde ailevi sorunlarınla ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Annene karşı daha duyarlı davranman gerekir, senin için elinden geleni yapmak istiyor.

21 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanınızı artıran yeni projeler veya yeni iletişimlerle iç içe olabilirsiniz. Uzun zamandır içinizde bitiremediğiniz bir duyguyu sonlandırabilirsiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Mahkeme ile ilgili işlerinizde gelişmeler yaşanabilir. Anlaşma yapacağınız konulara daha fazla özen göstermelisiniz. Uğraştıran konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konulara yoğunlaşabilirsiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrak ve mail işlerinizde anlaşılamamazlıklar olabilir. Böyle durumlar sakin kalabilmeniz ve kendinizi tanımanız için güzel bir fırsat olacak.

21 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu amaçların doğru tespit edilmesi önemli. Gerçek kazanımlarınız, hakkettikleriniz ve üretim biçiminize dair hedeflere yoğunlaşın. Öncülük etmek ve hükmet arasındaki ince çizgiye hassasiyet gösterin.

21 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni tanıştığınızın bir kişinin farklı düşünce tarzı sizi zorlasa da partnerinizle aranızda uyumlu bir enerji kurabilirsiniz. Büyük beklentilere girmeden küçük şeylerle mutlu olmanın tadını çıkarın. İkili ilişkilerde tutkulu yaklaşımlar su yüzüne çıkar. Sevecen ve hoş görülü olmayı deneyin.

21 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. Kontrolü elinizde tutmak için çabalamayın. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 13' 13" R
Ay
Yay
11° 45' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 07"
Venüs
Koç
26° 56' 07"
Mars
Balık
27° 10' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 23"
Satürn
Balık
16° 16' 44"
Uranüs
Boğa
22° 09' 35"
Neptün
Balık
28° 48' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 17"
Lilith
Başak
22° 58' 18"
True Node
Koç
15° 30' 25"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>