Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiniz için gergin bir gündesiniz. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Reaksiyon göstermemelisiniz.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlar arayışında olabilirsiniz.

Parasal konularda çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kayıplara uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

22 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün boyunca Terazi burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. İlişkiniz, evliliğiniz bugün ön planda olabilir. Gün içerisinde Ay'ın önce Satürn sonra Plüton ile kurduğu sert açılar partnerinizle anlaşamadığınız zamanlara neden olabilir. Özellikle bu problem karşı tarafın egolarından kaynaklanabilir. Otoriter davranmak isterken yaptıkları veya söyledikleri her şeyi yakıp kül edebilir. Akşama doğru ise enerjiniz düzeliyor. Hatta Jüpiter'in desteğiyle de sabahki gerginlik yerini olumlu bir sürece bırakıyor. Yalnızlar varsa bu akşam yeni bir ilişkinin sinyallerini alabilirsiniz. Ay 21:10'da boşluğa giriyor. İlişkinizle ilgili bir hamle yapacaksanız bu saat öncesinde adım atmanız iyi olacaktır. Sevgiler, Astromeri

22 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları rafa kaldırmanın zamanı!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün senin için epey hareketli geçecek. Öyle k zaman su gibi akıp geçecek. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, ödemelerini tahsil etmen üzerindeki yükleri hafifletecek. Evli bir Koç burcuysan, eşinle yaşadığın sorunları rafa kaldırmak isteyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, eski sevgilinin ısrarcı tutumu ondan soğumana neden olabilir. Onun bu davranışını güçsüzlük olarak nitelendirebilirsin. Ay?ın konumu ruh halindeki yoğunluğu hayatının her alanına yansıtacak. Bugün kendine biraz daha insaflı olmalısın. Bugün uzun zamandır görüşmediğin aile bireyleriyle bir araya gelebilir hatta çocukluk arkadaşlarınla tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsin.

22 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılanmasını istediğiniz finansal beklentileriniz üzerinde yoğunlaştığınız bir gün olacak. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki bağı, güven duygusuyla daha da sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

22 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

22 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pozitif tutum ve cümleler bumerang gibi size dönerken bunu keşfettiğinizde enerjinizi doğru alanlara kanalize etmeniz gerektiğini de fark etmiş olacaksınız.

22 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz de biliyorsunuz kafanız hala biraz karışık. Bu dönem bir şeylere irade gösteriyor, yapmak istediğinizdense olması gerekenleri öncelik alıyorsunuz. Eski hareketliliğiniz bir süredir durağanlığa dönüştü. Neyse ki; doğum günleriniz ile beraber enerjiniz yükselecek. Sizin mevsiminizi açtık. Bu önce size ve sonra hepimize çok iyi gelecek.

22 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay'da profesyonel veya kişisel ilişkilerde yenilenmeler güven tazeleyen olaylar gelişebilir. Sürüncemede kalmış anlaşmalarda gelişmeler olabilir. Merkür retrosu nedeniyle, yeni işlere başlamadan bir düzen dâhilinde eksikleri tamamlamak faydalı olur.

22 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her kafadan bir ses çıkar, gerekgerek özel hayatınızdaki konular tam sonuçlanmasa da nasıl ilerlemeniz gerektiğine dair pek çok önemli ipucu yakalayabilirsiniz. Acele etmeden her konuyu tek tek içinize sindirmelisiniz. Her şey zamanında en iyi şekilde sonuçlanır. Panik olmayın.

22 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilere uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Onların yarattığı samimi hava sayesinde oldukça neşeli olabileceğiniz gibi, zihninizi meşgul edip duran bir konu hakkında yardım da isteyebilirsiniz.

22 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 43" R
Ay
Akrep
17° 42' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
24° 34' 54"
Mars
Balık
25° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 50"
Satürn
Balık
16° 06' 08"
Uranüs
Boğa
22° 03' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 43"
Lilith
Başak
22° 45' 36"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>