Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda rahat bir günde bulunduğunuzu ve beklentilerinize karşılık bulabileceğiniz söylenebilir. İkili ilişkinizde, iletişimle ilgili problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Aşkta yaşamınızda gelişmeler bekleniyor.

Yaratıcı çalışmalar ve kendinizi daha rahat hissedeceğiniz konulardan zevk alabilirsiniz. Mesleki konularda yoğunluk ve hareket ihtiyacı göze çarpıyor. Zamanınızın büyük bir kısmını yeni işlerinize ayırmak zorunda kalabilir, bu konularda çalışabilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayabileceğiniz bir gün. Dikkatinizi evle ilgili konulara yöneltme ihtiyacı duyabilirsiniz. Harcamalarınızda ani kararlarla hareket edebilirsiniz.

Bazı öncelikleriniz var ve planlı olmaya çalışmalısınız. Evle ilgili konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Sabah, sosyal çevrenizde yoğun bir hareketlilik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay istemelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız.

24 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Akrep burcunda ilerliyor. Gün içerisinde Ay çok güzel kontaklar kuruyor. Düşük enerjili halinizden eser kalmıyor. Beklediğiniz haberler size ulaşabilir. Merkür ve Neptün'ün kavuştuğu bir gündeyiz. Sizlerin hislerinin güçlü olduğu bir günde olacaksınız. Rüyalarınız haberci olabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Alkol, sigara tüketiminin bugün dozunu arttırabilirsiniz. Geceye gelirken Ay-Mars karşıtlığı da etkinleşiyor. Agresif olabileceğiniz durumlar olsa da böyle pozitif etkiler hakimken sorunlarınızı sakince yarın çözmeye çalışın. Sevgiler, Astromeri

24 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü fırsatlar yakalıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Hiçbir şeyi dert etmeden içinden geldiğin gibi davranmak isteyeceksin. Öğleden sonra katılacağın bir davet yenifırsatları yakalamana neden olabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yardımsever ve içtenliği ona bir kez daha âşık olmanı sağlayacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, yapacağın çalışmalar dikkat çekebilir. Bugün aynı zamanda toplumsal meseleler duygularını derinden etkileyecek ve bu meseleler üzerine kafa yoracaksın. Ailenden alacağın güzel haberle içindeki umut ve gücün yeniden yeşerdiğini hissedebilirsin.

24 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylara tepki vermeden önce atacağınız adımların doğruluğunu gözlemlemelisiniz. Önyargılı davranmamalı ve sakinliği elden bırakmamalısınız.

24 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha iyimser kalmaya gayret etmelisiniz. Duygusal alanda sıkıştıran durumlar gündeme gelebilir. Başkalarının duygusal durumlarına da çok hassas olabilirsiniz.

24 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde yapıcı, dengeleyici unsur ünvanını bir süredir sağladığınız için her konuda size yönelim olabilir, rahatsız edici bir liderlik olabilir.

24 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen arkadaşlarınızın yanından bile kaçmak istiyorsunuz. Sürekli aynı muhabbetlere gelemiyorsunuz. Çok çabuk sıkılıyorsunuz. Sürekli hareket halinde olmanız gerekiyor. Kendinizi dinliyorsunuz. Dinlemenizde de fayda var zira bu ara iç sesiniz sizinle sık sık konuşacak.

24 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay Akrep burcunda ilerleyişini sürdürürken ortak maddi konulara odaklı olabilirsiniz. Alacak verecek, vergi veya mirasla ilgili işlerle uğraşabilirsiniz. Karşınıza güçlü kişiler çıkabilir, gerginlikleri doğru iletişimle bertaraf edebilirsiniz.

24 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay Akrep burcundaki yolculuğuna devam ediyor. Diğer yandan Merkür ile Neptün kavuşarak hayaller ve ideallere sınırsızlık taşıyor. Gün içinde gerçeklerden kopmamaya özen göstermelisiniz. Libidonuzun yükseldiği süreçte partnerinizle tutkuyu paylaşmak önemli. Aşırı kıskançlıklar ve şüpheden kaçınmalısınız. Yoga yapın.

24 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak sakin ve normale göre daha hareketsiz geçecek bir günde olabilirsiniz. Daha önceden, vakit yokluğundan dolayı yarım bırakmak veya ertelemek zorunda kaldığınız ya da ihmal ettiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

24 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 33" R
Ay
Akrep
11° 57' 51" R
Merkür
Koç
16° 00' 59"
Venüs
Koç
24° 00' 29"
Mars
Balık
25° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 23"
Satürn
Balık
16° 03' 31"
Uranüs
Boğa
22° 01' 33"
Neptün
Balık
28° 43' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 06"
Lilith
Başak
22° 42' 30"
True Node
Koç
15° 37' 12"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>