Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz. Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var.

30 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

03:04-04:45 arası Ay boşlukta ilerliyor olacak. 04:45 sonrası Ay Kova burcuna geçiyor. Bulunduğunuz çevrede adınızdan söz ettirebilirsiniz. Ay-Uranüs karesinin sabah aktif olmasıyla ani gelişen durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Günün devamında ise enerjiniz güzel devam ediyor. Şansızın açıldığı bir günde olacaksınız. Sosyal yönünüz ön planda olabilir. Evde oturmak yerine sosyal ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. Dostlarınızla beraber de planlar yapabilirsiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara çözüm buluyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Disiplini elden bırakmak istemeyeceksin. Güne ilişkindeki ve ailendeki sorunlarla uğraşarak başlayabilirsin. Karşılaşacağın durumlar karşısında soğukkanlılığını korumalısın. Çünkü zaten pratikliğin ön planda ve her şeye çözüm bulacak zekân var. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, yapacağın görüşmelerde önemli fırsatlar yakalayacaksın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle birlikte günübirlik seyahate çıkabilirsin. Evliysen, eşinin kardeşiyle ya da çok yakın bir arkadaşıyla ilgili gelişmeler epey şaşırtıcı olacak. Günün sonunda arkadaşlarınla buluşmak seni keyiflendirebilir. Gülümse!

30 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız ve aile ilişkileriniz adına arada kalabileceğiniz bazı olaylar söz konusu olabilir. Anneniz ile ilgili konuları kafanızda fazla büyütmeyin. Dengeleri korumalısınız.

30 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Saka burcunda ilerlerken, yeni fikirler ve arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Gelecek yönünde yeni planlarla harekete geçmek isteyebilirsiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer bir küslüğünüzü bitirmek için iletişim kurmak istiyorsanız, ya da problemleri nezaket ile çözmek istiyorsanız başlangıç için oldukça uyumlu olacak.

30 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burçları bu dönem kendi bilinçaltlarında sakince yaşamayı tercih ediyor olsalar da, bugün sahnede olacaklar. Bu Cumartesi günü çok mutlu olacak ve çok eğleneceksiniz. Uzun süredir olmak istediğiniz yerdesiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendinize veya diğerlerine olan inancınız sarsılabilir. Olayları daha objektif değerlendirin, hayatınızda otorite olan insanlarla çatışmalardan kaçının. Eş zamanlı farklı duyguları yoğun olarak yaşayabilirsiniz, öfkeyi dönüştürmek önemli.

30 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda aykırı, orijinal, farklı, değişik fikirlere açıksınız. Farklı fikirler ortaya atıp, zihni yüksek enerjiyle çalıştırma potansiyeli olan bir gün.Duygusal ve hassas konuları bir kenara bırakıp, mantıkla ilerleme zamanıdır. Aşırı cesaretli girişimlerden kaçınmalısınız. Ayrıca elektrik çarpmalarına da dikkat etmek gerekir. Elektrikli aletler bozulabilir.

30 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Koç; sosyal açıdan aktif olduğun bir gündesin. Fikirlerini gruplar içinde ifade etmek ve öncülük etmek isteyebilirsin. Geleceğini düşünerek ve maddi güven sağlamak için atacağın adımlarında dikkatli olmalı, yaptığın işlerden daha fazla kazanç elde etmek için alternatif yollar aramalısın.

30 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 40" R
Ay
Başak
09° 51' 08"
Merkür
Koç
17° 31' 06"
Venüs
Koç
17° 36' 11"
Mars
Balık
21° 19' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 46"
Satürn
Balık
15° 33' 28"
Uranüs
Boğa
21° 44' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 02' 01"
Lilith
Başak
22° 07' 56"
True Node
Koç
15° 36' 40"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>