Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bir rastlantı sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

Bugünhayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

28 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Bugün kariyer hayatınızla ve geleceğinizle ilgili konular öne çıkabilir. Ay-Güneş sert açısının etkisiyle çalışma hayatınızda tepkilerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Sonrasında Ay'ın güzel kontakları sayesinde daha uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Güzel haber ise bugün 16:58'de Merkür retrosu bitiyor. Hem fiziki hem duygusal yorgunluğunuz, kafa karışıklıklarınız sona eriyor. Sağlığınızla ilgili probleminiz varsa bu süreçten sonra her şey netliğe kavuşacaktır. Sevgiler, Astromeri

28 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakileri etkiliyorsun!Düşüncelerinle etrafındakiler üzerinde etki bırakabileceğin bir gün. Eğer küçük işletmeler peşinde isen bu konuda başarılar elde edebilirsin. Yeni projeler ve eğitimler yoğun bir gün geçirmene neden olabilir. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, piyasa araştırmasına göre atılım yapmak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinle tatil planları yapabilirsin. Hayatına yeni bir düzen vermek isteyeceksin. Ne zamandır gitmek istediğin kursa kayıt yaptırabilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarının sorunları motivasyonunu düşürebilir. Kafanı ve hayat tarzını değiştirmek sana şifa gibi gelecektir.

28 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı olayları öğrenmek ya da kendinizden bile sakladıklarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bu da sizi duygusal anlamda bazı kararlar vermeniz gereken durumlara itekleyebilir.

28 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

28 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün Balık burcunda seyri ile beraber kendinizi daha neşeli hissedebilirsiniz. Maddi vaadlerin yerine geldiği süreçte bereketiniz de artarak ilerliyor.

28 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir aylık süre boyunca, gerek ilişkiler, gerekse maddi konularda biraz daha temkinli yaklaşabilirsiniz. Kontrol dışı harcamalara dikkat etmelisiniz. İlişkiler konusunda da akışa bırakmanız gerekenler var. Ruh eşinizi arayacağınız bir dönemde, sürpriz tanışıklıklara şans vermelisiniz.

28 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs bulunduğu evde başkalarına karşı içten davranma , barış ve huzur yaratma arzunuzu artırıyor. Gün boyu kendinizi adayacağınız yeni ideallere yönelirken ruh beden dengesine odaklanın.

28 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Kariyerinizle ilgili konularda yeni bir konuya kararlı bir şekilde adım atacaksınız. Bu belki evlilik belki dehayatınızla ilgili bir konu olacaktır. Ayrıca annenizle olan diyaloğunuz önemli hale gelir. Birlikte aile için yeni kararlar alırsınız. Toplumun önünde önemli bir konuşma yapabilirsiniz.

28 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 38" R
Ay
Yay
02° 02' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
25° 59' 38"
Mars
Balık
26° 35' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 45"
Satürn
Balık
16° 12' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 40"
Lilith
Başak
22° 53' 13"
True Node
Koç
15° 32' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>