Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olan merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir.

27 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Yay burcunda hareket ediyor. Ay-Jüpiter kavuşumu sayesinde şanslı bir sabah geçirebilirsiniz. Sonrasında Ay 05:36-17:07 arası uzun süre boşlukta kalıyor. Önemli işleriniz varsa bu saatlerde yapmamanız iyi olur. Venüs'ün Uranüs ile yaptığı güzel açı sayesinde sizi mutlu eden sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişinizdeki bir gönül ilişkisiyle ilgili de bir sürpriz yaşayabilirsiniz. 17:07 itibariyle Ay Oğlak burcuna geçiyor. Ay-Kiron sert etkisiyle özellikle kariyer hayatınızda sizi gerebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yöneticinizle iletişim kurarken alttan almaya çalışmanız ortamı yumuşatacaktır. Sevgiler, Astromeri

27 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık duygularını kontrol etmeye çalışacaksın!Bugüne dikkat! Ay akşama kadar boşlukta hareket edecek. Bugün duyguların ve düşüncelerin arasındaki çizgi kaybolabilir. Yanlış anlaşılmalar, bir yere varmayan, kafa karıştırıcı konuşmalarla gün içerisinde sıkça karşılaşabilirsin. Aniden esip geçen karmaşık duyguların etkisini gün boyu üzerinde hissedebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Koç burcuysan, ailenin evlikle ilgili yapacağı konuşmayla ilişkini bir adım ileriye taşıma kararı alabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinle ailen arasındaki samimi ve sıcak diyalog seni de sevindirecek. Stres kaynaklı baş ağrısı yaşayabilirsin. Her meseleyi kendine dert etmemelisin.

27 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız girişimleri acele bir şekilde tamamlamak isterken bazı aksilikler söz konusu olabilir. Daha planlı ve sakin ilerlemenizi tavsiye edebiliriz

27 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Özgürleşmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik olarak yeni bilgiler edinme ihtiyacında yeni başlangıçlar yapacağınız zamanlar var. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız konulara daha ciddiyetle yaklaşacaksınız.

27 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruh eşinizi bulmak için oldukça uygun bir gün. Romantik açılımlar bugünün genel konusu. Aşk hayatınızda başarılı gördükçe kişisel özgüveniniz de artacak.

27 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

27 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal kurmayı seven Koçlar için bugün yaratıcı fikirler, manevi tatmin sağlayan gelişmeler olası. Hedeflerinizin yaşam amacınıza olan katkısını sorgulayacaksınız. Uzun vadeli planlarınız için danışmanlık alın.

27 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sıra dışı ilişkilerden aniden fayda görmenize ve gelecek planlarınıza ışık tutacak kararlar almanıza yardım eder. Daha önce denemediğiniz konuları keşfe dalmak hoşunuza gider. Etnik gruplar, dernek ve sosyal faaliyetlerde öne çıkan projeler yürütürsünüz.

27 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyenizin yüksek, motivasyonunuzun da yerinde olması, sizi, bugün büyük düşünmeye, büyük planlar üzerinde çalışmaya itebilir. Yine de aşırı özgüven sorun yaratabilir; gereksiz risklere girmekten kaçının.

27 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 20' 22" R
Ay
Başak
15° 49' 56"
Merkür
Koç
17° 16' 44"
Venüs
Koç
18° 13' 42"
Mars
Balık
21° 43' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 43"
Satürn
Balık
15° 36' 28"
Uranüs
Boğa
21° 45' 57"
Neptün
Balık
28° 34' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 47"
Lilith
Başak
22° 11' 18"
True Node
Koç
15° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>