Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, olumlu çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Kazanımlar söz konusu. Yine de para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

29 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Oğlak burcundaki hareketine devam ediyor. Bugün Ay'ın Satürn ve Plüton ile kavuşum yapması kariyer hayatınızda güçleneceğiniz bir dönemde olduğunuzu gösteriyor. İş başvurusu yapanlara geri dönüş olabilir. İş görüşmeniz varsa güzel geçecektir. Çalışmayanlar ise artık harekete geçiyor. Güneş de sizin burcunuzdayken sizlerin karşısında kimse duramaz. Güzel haftalar içerisindeyken risk almanız olumlu neticeler getirecektir. Sevgiler, Astromeri

29 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilenmek istiyorsun!Bugün olağanüstü şeylerle karşılaşman mümkün. İş yerin ile ilgili sürpriz bir haberler karşılaşabilirsin. İşin uçunda kendini de görmen olası ancak düzen ve hız konusunda sıkıntı olmayacak, bu yüzden konuna odaklanman gerekir. Daha vakit var diye düşündüğün konuları ertelemeyi bugün bırakmalı ve işe koyulmalısın. Sevdiğin insanla ilgili bazı şüphelerin oluşabilir ama bunu çok büyütmesen iyi olur. Çünkü korkacak bir durum yok. Evli ve çocukları olan bir Koç burcuysan, ailecek bir arada olmanın keyfini çıkarabilirsin. Akşam saatlerinde kendini ihmal ettiğini fark edeceksin. Yenilenme ihtiyacın tetiklenecek.

29 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sürekli bir şeylerle meşgul etmek isteyeceğiniz bir gün.Kısa seyahetler veya alışılmışın dışında gezilecek yerler size iyi gelecektir.

29 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde çatışmacı bir tutum izleyebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Akşam saatlerinde ciddi kararlar alabilirsiniz.

29 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yalnız kalmaktansa sosyal olmayı tercih edeceksiniz. Sorumluluğunuzun üstesinden gelip işlerinizin tamamını bitirebilmeniz, akşam saatlerini bulabilir.

29 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların seyrini kontrol etmek isteyen Koçlar gün boyu içsel katılığınızı dönüştürmek adına yaşam sınavları gelişebilir. Ortak kararlara uymak zorunda kalabilirsiniz. İlişkilerde destekleyeci ve güven veren tavırlar faydalı olur.

29 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta kendinizi işe adayabilirsiniz. Balık burcunda geri giden Merkür'ün durağan durumunda, hayatınızda radikal değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ailenizin geleceğini sağlama almak için yatırımlara karar verebilirsiniz. Annenizle ortak bir mal paylaşımı gündeme gelebilir.

29 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 29"
Ay
Akrep
17° 41' 52"
Merkür
Koç
26° 11' 56"
Venüs
Balık
20° 56' 08"
Mars
Balık
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 47"
Satürn
Balık
13° 14' 22"
Uranüs
Boğa
20° 38' 12"
Neptün
Balık
27° 47' 18"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 42"
Lilith
Başak
19° 44' 11"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>