Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde beklemediğiniz yoğun bir iletişim dikkat çekici olabilir. Özellikle öğleden sonra saatlerinde değişik sürprizlere sevinebilirsiniz.

Çalışmalarınızda yakın çevrenizden ihtiyaç duyduğunuz desteği görebileceğiniz bir gün. Pozitif yaklaşımlarınız yeni işlerinizi halletmenizde önemli rol oynuyor. Yazılı ve sözlü iletişimde başarılı olabileceğiniz görülüyor.

Bugün parasal konularda olumlu haberler alabilir aynı zamanda kişisel gelirinizi arttırıcı faaliyetlerde başarı sağlayabilirsiniz. Alışveriş için uygun bir gün.

Bugün kendinizi huzursuz hissederek yılgınlık duygusuna kapılabilirsiniz. Gelişmeleri fazlasıyla sorgulamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlara kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün tamamında Ay Kova burcundaki hareketine devam ediyor. Sizler için yüksek enerjili ve şanslı dönem devam ediyor. Ay'ın Güneş ile kurduğu olumlu kontak sebebiyle bugün yüzünüzü güldüren gelişmeler yaşayabilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda arkadaşlarınız destek olabilir. Bugün Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar iletişim trafiğiniz artacak. Yeni edindiğiniz çevrelerden güzel kariyer fırsatları bulabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili gelişmeler olabilir. Eğitim hayatında zorlu ve savaşmanızı gerektirecek durumlar meydana gelebilir.

31 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısıtlanmış hissediyorsun!Mücadele gezegeni Mars bugünden itibaren değişken bir burçta hareket etmeye başlıyor. Bugün kendini biraz kısıtlanmış hissedeceksin. Bu yüzden özellikle çalışma ortamında, kendini ifade ederken sert bir dil kullanabilirsin. Yeteneklerini, içindeki gücü ortaya koymaktan çekinmeyeceksin. Geçmişinle ilgili pürüzlerden kurtulmak başarılı ilişkiler kurmana yardımcı olacak. Takıntılarından bahsedersen sevgilin seni daha iyi anlayabilecek, benden söylemesi. Evliliğinde sorunları olan bir Koç burcuysan, yakın akrabalarının yaptığı dedikodulara karşı ciddi tavırlar alacaksın. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

31 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi kararlı,cesaretli ve özgüvenli hissedebilir ancak bunu yaşama adapte etmekte zorlanabilirsiniz.Kariyeriniz ile ilgili bir seçim gününde olabilirsiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mars'ın İkizler burcuna ilerlediği bugün yakın çevrenizde hareket ve zihinsel açıdan aktif olabileceğiniz koşullar var. Arkadaşlarla daha fazla meşgul olabilirsiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok dinamik olmanıza rağmen Merkür geri hareketini durdurunca yorgun düşebilirsiniz. Dinamizminizi arttırmak için meyve ve yeşil yapraklı sebze ile beslenebilirsiniz.

31 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç; günü görüş ve düşüncelerini paylaşarak geçirebilir, kendini ifade edeceğin fırsatlarla karşılaşabilirsin. Arkadaşlarınla bir araya gelerek, özgürlüğünün tadını çıkarırken, toplumsal olaylara olan ilgin de artabilir. Yönetici gezegenin Mars'ın burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinde hareketlilik olabilir.

31 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü Ay Kova burcundaki yolculuğuna devam ederken yönetici gezegeniniz Mars İkizler burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar savaş stratejini sözcükler olacak. Bu dönemde bol bol seyahat edebilir, birden çok kurs ve öğretiye adım atabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarınızla ilişkiniz hareketlenir. Spor, yürüyüşü ihmal etmeyin.

31 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, hayatınızda daha büyük bir önem kazanmaya başlayabilirler. Toplum yararına faaliyet gösteren sosyal bir kuruma da katılmanız ihtimal dahilindedir.

31 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 22' 56" R
Ay
Akrep
17° 58' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 21"
Venüs
Koç
24° 36' 26"
Mars
Balık
25° 43' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 07"
Satürn
Balık
16° 06' 15"
Uranüs
Boğa
22° 03' 11"
Neptün
Balık
28° 44' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 47"
Lilith
Başak
22° 45' 44"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>