Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü hareketlendirme çabaları, yaşamınızın her alanını renklendirebilir. En azından kendiliğinden gelen sürprizleri fark edebilmelisiniz. Aşk konularında gözle görülür bir enerji kaybı söz konusu, toparlanmalısınız.

Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

Yakında kaçamayacağınız büyük bir alışverişiniz var. Paranın doğurduğu sorunlarla yakından tanışık olmanız, sizi sıkı önlemlere yöneltiyor. Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikimi koruyabiliyorsunuz.

Sizde etki bırakan kişi ya da olayları, hoşluk da olsalar, sıkıntı gibi yaşayabiliyorsunuz. Duygusallığınızı gizlemenize gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sevinçleriniz var. İlginç bulacağınız değişik biriyle mutlu günler geçirebilirsiniz. İnatçılığınızı aşırılığa götürdüğünüz durumlardan, sonradan farkına vardığınız zararlar görebiliyorsunuz. Çok özel dostluklarda, önyargılı yaklaşımlar üzüntüler doğurabilir. Son yaşanılan olayların yol açtığı dönemsel yalnızlıklar yakında yok olacak.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay Balık burcundaki ilerlemesini sürdürüyor. Ay'ın Satürn ve Plüton ile yaptığı olumlu kontaklar sayesinde kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Geçmişte sizi yaralayan belki de güçsüz hissetmenize neden olan her şeyi geride bırakmak için güzel bir enerji hakim olacak. Akşam ise Ay'ın Jüpiter ile kurduğu sert açı sebebiyle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Küçük şanssız kazalar vaktinizi almasın. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere ilginiz varsa akşamı tercih edebilirsiniz. 18:35'te Ay boşluğa giriyor. Eski işlerinizi tamamlamak için bu saat sonrasını değerlendirebilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde karmaşa yaşanıyor!Gündüzü başka akşamı başka olan bir güne hazır ol. Saat 18:34'ten sonra Ay boşlukta hareket etmeye başlayacak. Aile şirketinde çalışan bir Koç burcuysan, kendinden daha güçlü kişileri karşına almamaya dikkat etmelisin. Ne istediğini biliyorsun ancak özgürlüğüne olan düşkünlüğün ilişkilerini bugünlerde zora sokabiliyor. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, ilişkinin rutin gidişini sorgulayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde katılacağın toplantı ya da organizasyonda kalbini ısıtan bir aşka yelken açabilirsin. Akşam saatlerinde baş ağrısı yaşayabilirsin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun bir zaman diliminde çözülemeyen bazı konular hayatınızda iyiden iyiye sorun olarak kendini gösterebilir. Özel ilişkilerden yana kendinizi ilişkide boşlukta hissedebilirsiniz. Bunu çözecek kişi yine sizsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklan kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenler yüzünden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. Kendi duygularınızı daha iyi anlamaya gayret etmelisiniz. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecek. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni çevrelere girerken fikirlerinizde diretmemenizde fayda var. Arkadaş canlısı yönünüz çok kuvvetli, o yönünüzle ön plana çıkmaya çalışın.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; kendi iç dünyanda, geri planda kalarak ve olayları akışına bırakarak günü geçirmeyi tercih edebilirsin. Sezgilerinin yükselmesi görünenin ardındakileri hissettirecek; ihtiyacı olanlara yardımcı olmak ya da hastane ziyaretleri gibi işler için harekete geçebileceksin. Öğleden sonra aldığın haberler kafanı karıştırabilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendiniz adadığınızveya projeler için riske girmek isteyebilirsiniz. Yeterli bilgiye sahip olmadan önemli kararlar vermeyin. Bireysel amacınızın gerçekleşmesi için ilişkilerin onarılması gerekebilir.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir yanınız cesaretle yeniliklere atılmak isterken diğer yanınız duygusal kararlarınızın size taşıyacağı kırılgan sonuçlara odaklanır. Bugünü elinizdeki bitirilmesi gereken işleri sonuçlandırmaya ayırın. Yeni başlangıçlarla ilgili aksaklıklar sizi yıldırmasın. Hedeflerinize sarılın ve asla vazgeçmeyin.

3 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri huzurunuzu kaçırsa da sonra olaylar tamamen lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

3 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 40' 45" R
Ay
Akrep
09° 03' 52" R
Merkür
Koç
16° 02' 13"
Venüs
Koç
23° 43' 01"
Mars
Balık
25° 09' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 11"
Uranüs
Boğa
22° 00' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 17"
Lilith
Başak
22° 40' 56"
True Node
Koç
15° 37' 39"
Son Güncelleme : 24/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>