Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve işinizde gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu.

4 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay 05:56'da sizlerin burcuna giriş yapıyor. Güne enerjik başlıyorsunuz. Üzerinizdeki düşük ve karamsar enerji geride kalıyor. Bugün güzelliğinizle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içerisinde Ay'ın Kiron ve Mars arasındaki açıyı aktifleştirmesi size yük olan, yara veren şeyleri hayatınızdan ayıklamak için sizleri harekete geçirecektir. Bugün sizlere şifa olacak tek kişi yine kendiniz olacaksınızdır. Kendi ideallerinizden vazgeçmeyin. Bunları başarabilecek gücün içinizde olduğunu fark etmelisiniz.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukları hatırlatıyorsun!Ay, burcunda hareket ediyor. Geçmiş geçmişte kaldı ama izleri seninle! Bugün, geçmişte kalan biriyle karşılaşıp uzun zamandır çözümlenmemiş konuları bir sonuca ulaştırma fırsatı yakalayabilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, aktif olarak yer aldığın bir topluluğun ya da projenin davetine katılman söz konusu olabilir. İlişkin her ne kadar yeni bitmiş olmasa da yeniden barışma fikri aklının bir köşesine gelip yerleşebilir. Evli bir Koç burcuysan, eşine bazı sorumlulukları hatırlatman gerekebilir. Yaratıcı tarafını ön plana çıkarıp yeni bir şeyler tasarlamak isteyebilir, bu anlamda özellikle akşam saatlerinde yalnız kalmayı tercih edebilirsin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde özlemini çektiğiniz huzur ve dengeyi bulmakta zorlanabilir, partnerle bazı konularda uyumsuzluk yaşayabilirsiniz. Ancak iç dünyanıza dönerek geçmişten kalan sorunları çözmek adına güzel bir gün.

4 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

4 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için çok uygun olacak. Prosedür gerektiren konularda harekete geçecekseniz bugün çok uygun olacak.

4 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; yarın burcunda gerçekleşecek yeniay öncesi bugün bütün işlerini sonuçlandırmaya çalışabilir, hızlıca karar alarak harekete geçebilirsin. Girişimci ruhunun ortaya çıkması fazlasıyla hevesli ve risk almaya eğilimli olmanı getirebilir. Ancak başlangıçlar için yarını beklemen daha iyi olacaktır.

4 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendiniz adadığınızveya projeler için riske girmek isteyebilirsiniz. Yeterli bilgiye sahip olmadan önemli kararlar vermeyin. Bireysel amacınızın gerçekleşmesi için ilişkilerin onarılması gerekebilir.

4 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda ilerliyor. Sizi adeta kış uykusundan uyandıracak. Son derece aktif, ilgiyi üzerinize çekecek bir gündesiniz.Yüksek enerjinizle istediğiniz herkesin dikkatini çekersiniz. Tehlikeli sporlardan kaçının. Migren gibi kronik baş ağrısı yaşam kalitenizi düşürebilir. İkili ilişkilerde hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya başlarsınız. Getireceği sonuçları gözden geçirin.

4 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

4 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 17" R
Ay
Başak
12° 23' 32"
Merkür
Koç
17° 24' 52"
Venüs
Koç
17° 52' 07"
Mars
Balık
21° 29' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 43"
Satürn
Balık
15° 34' 44"
Uranüs
Boğa
21° 44' 59"
Neptün
Balık
28° 34' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 46"
Lilith
Başak
22° 09' 22"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>