Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olayların pek istediğiniz yönde gitmemesi sizi rahatsız edebilir. İyimserliğinizi korumaya çalışmalı ve dikkatsizliklerden kaçınmalısınız. İlişkiniz için yepyeni düşünceleriniz ve planlarınız olmasına karşın bunları hemen uygulamakta engellerle karşılaşabilirsiniz.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

Parasal ortaklıklar son derece ilgi çekici olabilir. İstediklerinizi elde etmek için çok daha büyük bir çaba sarfediyorsunuz. Değişen koşullar sizi huzursuz kılsa bile sürprizler ve yaklaşımlarla bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikler bağlamında daha toleranslı olmalı ve çatışmalardan uzak kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Kendinize dönük biri olmayışınız, bu tavrınızın bilinçli bir kaçış olduğu şeklindeki görüşleri doğruluyor. Özel dostluklarınız var. Çok önemsiyor, birçok değerinizin önüne koyuyorsunuz. Son günlerdeki düşünceli durgunluğunuzun bu ilişkilerle bir bağı var gibi.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay sizlerin burcunda hareket ediyor. Saat 11:50'de burcunuzda Güneş'le kavuşan Ay, yeniay meydana getiriyor. Yeniay, güzel fırsatları da beraberinde getiriyor olacak. Göreceksiniz ki eskiyi arkanızda bıraktığınızda önünüze çok güzel yeni fırsatlar çıkacaktır. Yine aynı gün dileğiniz neyse çok içten dileyin. Yeni olan ve sizi mutlu edecek her şeyi kendinize çekebilirsiniz. Yeni bir aşk, yeni birveya yeni bir bebek bile olabilir. Ay'ın yaptığı diğer açıları ve detaylı bilgileri okumak için tıklayabilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara hazır ol!Bugün saat 10:50'de burcunda Yeniay başlayacak. Yeni başlangıçlara açık olacağın bir gündesin. Sorumluluk alacağın yeni konular üzerinde, düşündüğünden çok daha fazla zaman ve çaba harcaman söz konusu olabilir. Bir süredir kendine zaman ayıramadığın için kendini yorgun hissediyor olabilirsin. İş hayatınla ilgili girişimde bulunmak istediğin konuların hem senin hem de ailen için iyi olup olmadığını sorgulayarak hareket edeceksin. İptal olacak bazı organizasyonlar ya da özel görüşmelerin resmiyet kazanmaması keyfini kaçırabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle toplumsal bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bugün aynı zamanda hukuki bir davan sonuçlanacak.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal anlamda çözüm bulamadığınız bazı konular gündeme gelebilir ve ortaklık yürüttüğünüz kişilerden önemli taleplerde bulunabilirsiniz. Bu yeniay ile işler sizin istediğiniz yönde ilerlemeye açık.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aksiyon alma gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Bazı Koç burçları yurt dışı ile ilgili konularla uğraşıyor, yurt dışı seyahatleri yapıyor olabilirler. Özellikle yurt dışı ile ilgili konularda Koç burçları sorun yaşayabilirler. Partneriniz ile aranızdaki buzlar eriyor. Sizi her konuda destekliyor olmasından memnunsunuz.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ucunda başarı vaad eden bazı işlere atılımınız konusunda aileniz ve dostlarınızdan destek alabilirsiniz. Çalışkanlığınız herkes tarafından takdir topluyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; burcunda senede bir kez gerçekleşen yeniayın enerjisiyle bugün girişimlerde bulunabilir, hayatına başlangıçlar katabilir, yeni bir döneme geçebilirsin. Yaşamını ilgilendiren konularda cesaret göstererek hareket edebilir, ilişkilerini farklı bir boyuta taşıyabilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anda yaşayan Koçlar geçmişten gelen işleriniz hız kazanacak. Plansız işlere kalkışmayın. Onaylanma arzunuzun temel sebebi reddedilme korkusu olabilir. Duygularınızla yüzleşeceğieniz koşullar gelişiyor. İfadede seçicilik önemli.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son günü sizin burcunuzda meydana gelen Yeni Ay, ilkbaharda bahar dalında çiçeklerin patlaması gibi hayatınızda yeni başlangıçlara neden olacak. Bu döneme zihinsel, fiziksel açıdan hazırlanın. İlişkilerde hayal kırıklıklarına dur deme zamanı bazı ortaklıklar biter, bazıları başlar.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>