Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs, aşktaki şansınız ve çekiciliğinizin oldukça güçlü olabileceğini belirtiyor. İlişkiniz için oldukça hoş bir gün. Beraberliği olmayanlar içinse, olumlu fırsatlar yakalayabilecekleri söylenebilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gün. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yenilikçi düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konulara arzulu yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gün. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Ortaklaşa parasal konuları yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Toplu paralar ya da borç alacak konularında vereceğiniz ani kararlarda dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Boğa burcundaki hareketini sürdürüyor. Günün genelinde gelirinizle ilgili yeni girişimler yapmak için vakit harcayabilirsiniz. İş değişikliği yaparak standart giden para kaynaklarınızı bir üst seviyeye çıkartmak isteyebilirsiniz. Günün ikinci yarısı aktif olan Ay'ın önce Venüs sonra Neptün ile olan güzel açıları sayesinde kendinizi hiç olmadığınız kadar huzurlu hissedebilirsiniz. Hislerinizin güçlü olacağı akşamlardan birinde daha olacaksınız. Hem içinize doğanlar hem de rüyalarınız gerçek olabilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerini gözden geçiriyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Keyif alarak başladığın işlerden daha sonrasında sıkılıyor olman, içinde bulunduğun ruhsal durumunla ilgili olabilir. Bugün kendine zaman ayırman daha doğru olacaktır. Çünkü iletişimde sorun yaşaman muhtemel. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı hissettiklerini yeniden gözden geçirebilirsin. Bu durum seni biraz uzaklaşmaya itebilir. Gün içerisinde kendini eskileri düşünmekten geri alamayacaksın. Kim gelirse gelsin onun gibi olamıyor düşüncesinden çıkamıyorsun. Bu da senin yeni birisiyle tanışman konusunda bile yoluna taş koyuyor. Kilo problemin varsa, spora başlayabilir, yeme düzeninde değişiklik yapabilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyer ve çalışma hayatınızla ilgili gündelik rutinlerinizi halledebileceğiniz veile ilgili bazı sorunlarınızı yakın çevre desteğinizle planlayabileceğiniz bir gün içindesiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizin ya da başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Alışveriş yapacaksanız, elinizdekileri israf etmemeye bakmalısınız.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni Ay etkileri sizler için yeni başlayacak. Hayatınıza yenilikleri davet etmeyi başarabileceksiniz. Bugünlerde iddacı ve sert tutumdan kaçının.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; bugünü bilinç altını temizlemeye ve ruhsal gelişimine ayırabilirsin. Özgüveninin yüksek olması; kazancın konusunda girişim yapmana, romantik ilişkini tazelemene, kariyer alanında destek görmene yardımcı olabilir. Yeteneklerinin farkına vararak daha somut adımlar atmaya yönelebilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendiliğinne akan imkanlar sizi memnun edecektir. Konuların içinde dağılma, konsantrasyon bozukluğu olası. Yenilenme arzunuzun gerçekleşmesi için koşulların yeniden programlanması gerekebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Para konularını olgunlaştırırsınız. Kalıcı kararlar alınır. Siz de öz değerinizin farkına varıp, ne kadar güçlü olduğunuzu keşfedeceksiniz. Ortaklıklarınızın yürütülmesinde değişimler meydana gelir. Bir proje tamamlanıp size yüksek bir para kazandırır.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 14' 42" R
Ay
Aslan
08° 07' 12"
Merkür
Koç
19° 03' 02"
Venüs
Koç
14° 19' 19"
Mars
Balık
19° 15' 50"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 25"
Satürn
Balık
15° 17' 30"
Uranüs
Boğa
21° 35' 35"
Neptün
Balık
28° 28' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 40"
Lilith
Başak
21° 50' 14"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 16/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>