Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle olan ilişkinizde duygusal tepkiler verebileceğiniz bir gündesiniz. Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun.

Kafanız bir miktar karışık olsa da bugün yaratıcılığınızı göstererek ilgi uyandırabilirsiniz. Beklemediğiniz gelişmeler yeniden keyfinizi yerine getirebilecek. Dikkatli hareket ederek yeni başlangıçlar yapabilir, problemlerinize hızlı çözümler getirebilirsiniz.

Parasal konular ve sahip olduğunuz kaynaklar açısından olumlu şeyler yapabilirsiniz. Yeni yatırımlarda yüksek verim ve değişik anlaşmalar mümkün.

Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun pek anlayamadığınız kaçışları var. Bugünlerde bu konuyu daha belirginleştirebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, 00:14'te İkizler burcuna geçiyor. Bugün sosyal yönünüzün aktif olduğu bir gündesiniz. Bulunduğunuz çevrede iletişim becerileriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir gün içerisinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle veya akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kültürel etkinliklere vakit ayırmayı tercih edebilirsiniz. Yazma yeteneğiniz varsa bugün sosyal medyada yayınlamanız ilgi çekebilir.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatları değerlendiriyorsun!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Bugün iletişim konusunda oldukça güçlüsün. Eğerhayatında sektör değiştirmeyi düşünen bir Koç burcuysan daha önce geri çevirdiğin bir fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin. Gün içerisinde katılacağın organizasyonda hem aklına hem de ruhuna hitap edecek biriyle tanışabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle katılacağınız davette gözler üzerinizde olacak. Yakın arkadaşının, her ne kadar özünde iyi biri olduğunu düşünsen de bazı kırıcı davranışları, arana mesafe koymana neden olabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevre arkadaşlarınızın hayatında oluşan güzel gelişmeler sizlerin yaşamını da değiştiriyor noktada olabilir. Alacağınız haberler veya şaşırtıcı iletişimler sizleri oldukça heyecanlandıracaktır.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi hızla değiştirebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz çok yüksek olduğu için elde edemeyeceğiniz bir şey yok. Yaşam gücünüzü başkaları ile de paylaşın, hayır işleri bugünlerde size çok iyi gelecek.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcu ikili ilişkiler önem kazanıyor. Duygularınız o kadar dengede ve ahenkli ki; kendiniz bile şaşırıyorsunuz. Şimdilik bundan memnunsunuz ama ileride ne olur bilinmez. Çünkü Koç burçları bu kadar dengeyi sevmezler. İnişler çıkışlar olmalı. Yeni başlangıçlar olmalı. Kendinizle ilgili ani değişiklikler yapabilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkuyla bağlı olduğunuz ancak sizi sınırlayan tutumların farkına varacağınız bir gündesiniz. Uzun süredir devam eden yorucu işler, stresli koşullar ve baskı artarken alternatif yaratma arzunuz gelişebilir.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile hayaller, aşk, romantizm, aldatma ve aldanmaları temsil eden Neptün gezegeni birlikte seyahat edecekler. Artık kafanızdaki aşk temasına uyan bir partnerle gelecek hayatınıza ait hayaller kurabilirsiniz. Kendinizi Alice Harikalar Diyarı?nda sanmak için gözlerinizi kapatın yeter. Bazen bu kadar romantik olmak size bile iyi gelecektir. Ne de olsa temel yaşam temanız koşturmak ve mücadele.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 52" R
Ay
Akrep
19° 51' 50" R
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
24° 47' 44"
Mars
Balık
25° 50' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 14"
Satürn
Balık
16° 07' 06"
Uranüs
Boğa
22° 03' 42"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 19"
Lilith
Başak
22° 46' 45"
True Node
Koç
15° 35' 44"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>