Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı kabul ettirebileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir günde olduğunuz söylenebilir.

Yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zaman olduğu söylenemez. Çevresel şartlar elinizi kolunuzu bağlayabilir.

Bugün maddi konularda etki altında kalarak vermek yanılgılara neden olabileceğinden dikkatli davranmalısınız. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün.

Kontrol edemediğiniz ve sizi duygusal yönden rahatsız eden konular gündemde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay İkizler burcunda ilerliyor. Bugün sert etkiler aldığımız bir gündeyiz. Ay'ın Merkür ve Jüpiter ile sert kontaklar kurması, üstüne Venüs-Neptün güzel kavuşumuna da gergin açılarda olması iletişim kurarken bir hayli gergin olmanıza neden olabilir. Güneş-Satürn sert açısının da aktifleşmesi kariyer hayatınızda stresli bir gün yaşamanıza neden olabilir. Yöneticinizden baskıcı davranışlar görebilirsiniz. Saat 20:26'da Ay boşluğa giriyor. Jüpiter saat 20:00 itibariyle retro hareketine başlıyor. 11 Ağustos'a kadar eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk, yayıncılık ile ilgili konularda işlerinizin ağır ilerlemesine sebep olabilir. Akademik hayatına devam edenleriniz varsa proje sürecinde işlerinizi yavaşlatan durumlar oluşabilir. Teziniz veya savunmanız için son dakikaya bırakmamanız iyi olacaktır. 4 aylık süreçte seyahatleriniz varsa rötarlar ya da değişiklikler vakit kaybı yaşatabilir. Detaylı yazı için tıklayınız.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın haberler alıyorsun!Şans gezegeni Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar geri hareketine başlıyor. Ne zamandır maddi zorluklar yaşayan bir Koç burcuysan, gelirini artıracağın işlere yönelebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, yatırımlarını artırmak adına, yeni anlaşmalar imzalayabilirsin. Öğleden sonra gelecek telefonla bu kadar da olmaz diyeceğin olaylardan haberdar olacaksın. Sorunlar ardından çözümleri de beraberinde getirir. O yüzden hayatındaki sorunları bu kadar büyütme. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, bazı konuşmalarınla farkında olmadan karşı tarafı kırabilirsin. Evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Bugün aynı zamanda sosyal medyada çok ilginç sayfalara, paylaşımlara denk gelebilirsin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim gücünüzün arttığı ve ikna kabiliyetinizin yükseldiği bir gündesiniz. Bunu pozitif yönde kullanmanız sizi kariyeriniz de önemli bir zafere ilerletebilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilir ve sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün. İkna yeteneğinizi kullanmaktan çekinmeyin. Teknik sorunlara kolayca çözüm getirebileceksiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇ enerjinizin çok yüksek olacağı bir gündesiniz başkalarına da yardımcı olmak gibi bir hevesiniz var ancak önceliğin kendiniz olması gerektiğini her zaman hatırlayın.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Koç; kişisel açıdan önem verdiğin konular üzerinde yoğunlaşabilir, sanatsal alanlarda şanslı ve yaratıcı etkiler altında olabilirsin.  İş hayatındaki yoğun tempo,  zihninin dağılmasına neden olabilir. Yakın çevrenden gelebilecek fikirlere açık olsan da eyleme geçmeden önce birkaç kez düşünmende fayda var.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu mantık, muhakeme ve sezgisel becerileri dengelemek önemli. Risk almamaya dikkat edin. Eğitim, iletişim, halkla ilişkiler faaliyetleri öne çıkıyor. Öfke, ego savaşları ve çıkar çatışmaları yaşanabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Yay burcunda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Uluslararası ilişkilerde hayatınızda eski defterleri tekrar açma zamanı. Ayrılıklar gündeme gelse de sevdiğiniz kişiden vazgeçmeniz pek kolay olmaz. Akademik konularla ilgili meselelere çözüm aramak zorunda kalabilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 03" R
Ay
Başak
21° 48' 43"
Merkür
Koç
17° 03' 29"
Venüs
Koç
18° 51' 13"
Mars
Balık
22° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 41"
Satürn
Balık
15° 39' 27"
Uranüs
Boğa
21° 47' 37"
Neptün
Balık
28° 35' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 34"
Lilith
Başak
22° 14' 41"
True Node
Koç
15° 37' 59"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>